35

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ,ще спечели, но боко няма да е премиер!Както не стана и Станишев!Премиерът, ще е друг!Не, че боко не иска!Но, няма как да стане!

34

Ганьо от Европата

преди 10 години

Вече 20 години не живея в България и както се убеждавам от коментарите ви, нищо не се е променило. "Ах, тези муцуни", с едни и същи мазни "усмивки от старите ленти"!

33

Анонимен

преди 10 години

Kutev vmesto ostavka e pusnal trolovete

32

мда

преди 10 години

Старите *** си въртят дупето,но народа не е сляп ! АБВ на първанов е продължението на комунистическата пропаганда от русия.

31

Анонимен

преди 10 години

Kutev vestige Ostrava e pusnal trolovete

30

ABV

преди 10 години

Всички умни и можещи напускат БСП и бягат в АБВ. Ще останат накрая както електората им: без образование, без стаж, мързел на социални помощи. Поне ще има истинска левица в лицето на АБВ

29

Винету

преди 10 години

До разни смешни червени прогнозисти, които явно са позеленели от яд, че БСП си отива след катастрофа за ПОРЕДЕН ПЪТ. Няма по-голям кошмар от управление на комунисти, нещастници. За каква гражданска война говорите, бе, с кой ще я правите - с бабичките от селата или с *** от гетата? А може би с Мишо Шамара или Нина Гергова? Може и да има проблеми, но ще ги търпим и изживеем, но не искаме отново *** на власт.

28

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТTrol

27

УБИВАЩ

преди 10 години

ДА ВЪРНЕМ ГЕРБ ЛИ АААААААА ? ЩЕ ГИ ИЗГОРИМ ЖИВИ НА КЛАДА НА ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ БЪДЕТЕ СИГУРНИ! ОРЕШАРЯ НАМАЛИ НЕ САМО ЦЕНИТЕ НА ДИЗЕЛ И БЕНЗИН С ПО 40 СТ. ,НЕ САМО ОЛИОТО ДВОЙНО,ЯЙЦАТА ПОЧТИ ТРОЙНО,ТОКА НА 2 ПЪТИ И ТАЗИ ЗИМА ПЛАЩАХ 80 ЛВ. А ПО МИНАЛАТА ПРИ ГРОБ 200 ЛЕВА. НО МОЯТА КОЛА Е НА ГАЗ И ПРИ ГРОБАРИТЕ ЦЕНАТА БЕ ЗА ЛИТЪР 1.41 ЛВ. А СЕГА 1.08 ЛВ. САМО ДА СЕ ВЪРНАТ ГРОБАРИТЕ ЩЕ ИМА КЛАДИ ОТ ГОРЯЩИ СМРАДЛИВИ *** НА ТАЗИ ХУНТА.

26

журналист

преди 10 години

Станишев е нашата надежда да се отървем от БСП-ДС. Само той може да ни помогне. Давай Станишко само така . Ура другари и сбогом ***.

25

Дядо Матейко

преди 10 години

Добра новина е че Станишев остава. Така десните не е нужно и малкия си пръст дори да мръднат за да побеждават на избори. Кадиев се оказа мъж. Нинова е ужано нагла и злобна, но в случая е достойна за уважение. За Станишев и глутница ще пише много в учебниците по история - специален отделен урок и поуки за подрастващите как не трябва да се правят нещата.

24

До Стойко

преди 10 години

ЩЕ УПРАВЛЯВА ГЕРБ НА КУКУВО ЛЯТО. В Парламентарните избори през 2009 за ГЕРБ гласуваха 1 678 641 души. В следващите Парламентарни избори през 2013 ГЕРБ получи 1 081 605 (това значи 597 036 по-малко). В Евроизборите през 2014 него го подкрепиха 680 838 избиратели (в сравнение с предишните 400 767 по-малко). Или за периода 2009 2014 ГЕРБ е загубил общо 997 803 гласа, кажи-речи 1 000 000.

23

rusenec

преди 10 години

Серйожка, Димитриевич ,моля те не си тръгвай,не ни изоставай!!!!!!!!!Не можем да дишаме без теб!!!!!

22

Стойко

преди 10 години

Мутрата Борисов трябва да знае,че само ако се опита да вземе властта ще има коктеили Моллотов ако не ни изпревари Сретен Йосич. 4 години увеличаваше с по 13% без ДДС ел.енергията,яйцата от щастливите кокошки бяха стигнали 40ст.,олиото 4лв.,нафта и бензин по 2.80лв. Сега яйцата по 17ст.,олиото по 2лв. тока 2 пъти бе намален,горивата по 2.50лв. Върне ли се този няма да оживее,нали каза че в следващото му правителство "финансовия ми министър ще бъде по строг от Дянков"

21

автора

преди 10 години

шопари угояваме 25 годин.фуража свърши.

20

Иван

преди 10 години

С банкянската мутра не може да се отнася човек по нормалния начин. Станишев това не можа да разбере. Трябваше веднга да се изнесат кирливите му ризи и бой, бой до дупка. Слушаш го на пресконференцията, която ГРОБ даде. Чудовищна арогантност и скудоумие. Хора на извънредните парламентарни избори на този трябва да се затворят устата веднъж завинаги.

19

уж-избирател

преди 10 години

Ако другарят ви Станишев успее да разсипе БСП така, че да не става повече нищо от тази парПия, следва че наполовина сме променили статуквото и остава другата му половина ДПС. Ако и двете изчезнат, пред България тепърва ще има шансове за промяна, а не за вечен преход (от къде, накъде никой не знае).Бележка: Това не значи, че доказали се *** като Б.Б., Цв.Цв., Сидеров и прочее имат шанс!

18

идва

преди 10 години

Най забавното е че сега ГЕРБ като дойдат на власт и се осерат след една година, защото те 100% ще го направят, протестите няма да са като минали февруари, а ще бъде нещо мащабно граничещо с гражданска война. И освен Бойко ще бъде изметен и тоя ***. ГЕРБ имат точно една година от датата на изборите за да променят нещо иначе тежко им какво ги чака ТОЗИ ПЪТ....

17

АТАКИСТ

преди 10 години

До ИСТИНАТААЗ СЪЩО ПРИЗОВАВАМ КАТО СТАНИШЕВ ЧЛЕНОВЕТЕ НА НАШАТА ПАРТИЯ ДА НЕ ЗАЛЕЯТ УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ НА СТРАНАТА ПРИ ОЧЕРТАВАЩИЯ СЕ ЦЕНОВИ ШОК ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ И ДПС. КОЛКОТО И ДА ГЛАДУВАТ НАШИТЕ ХОРА И ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕКА ДА ТЪРПЯТ. НЕКА СЪЩИТЕ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ СИ ИЗБЕРАТ ОТНОВО ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЛАД И ЯРОСТ ГИ ЛИНЧУВАТ И ЛИКВИДИРАТ. ,ДА НЯМА ДА ГИ ЛИКВИДИРАМЕ НИЕ,ЩЕ ГО НАПРАВЯТ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГИ ИЗБЕРАТ. ЗАПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ.

16

хагх

преди 10 години

пожизненият шеф на ПЕС и БСП може да бъде сменен само по един начин. за пример гледайте как се прави от другарите в Китай.