25

До 32

преди 10 години

Кого се опитваш да лъжеш, всеки сам може да провери, че и двата са си на въоръжение, дори на парада си летяха.

24

zeus

преди 10 години

Това с бомбардировките минава само при слаби противници с неутрализирана ПВО. Да пуснеш такава голяма цел над Русия си е пълно самоубийство, руските ракетчици ще се чувстват като на стрелба по патки, сигурно и игричка кой колко ще опуца ще си спретнат:)

23

Анонимен

преди 10 години

Руснаците нямат такъв бомбандировач. За незнаещите ТУ-95 е снет от въоръжение преди повече от 20 години, а ТУ-160 преди 6 години.

22

Анонимен

преди 10 години

"Пресслужбата на ВВС от своя страна отбеляза, че американското министерство на отбраната"Тия кога ще се преименуват от "министерство на отбраната" в "министерство на нападението".В крайна сметка това министерство не отбранява САЩ, а атакува чужди страни. И бомбардировачите по принцип не са за защита, а за атака, а въпросните Б-52 дори не са предназначени за бомбардировка на военни цели, а на цивилни като сгради и мостове.

21

Щирлиц

преди 10 години

Ахахахаха Нанагорния: Ако влезеш във форум, и до 5 минути не откриеш форумния *** - значи си ти!

20

До 23

преди 10 години

Всичко се вижда от сателита само в холивудските филми;)

19

Анонимен

преди 10 години

а` тайната им мисия е да бдят за сигурността на световното- муахаха

18

До 21

преди 10 години

Как да няма бре, а за ТУ-95 и ТУ-160 чувал ли си, както и по-малкия ТУ-22М.

Каквото и да се говори, Б-52 е най-великият бомбардировач за всички времена. Руснаците не могат и на малкия пръст на американците да стъпят. Ако САЩ поиска, ще изрине цяла Русия от Владивосток до Урал. Камък върху камък няма да остане. Със своите сателити САЩ виждат целия свят на длан, виждат всеки войник, всеки самолет. Къде ще се скрие Путин? В дупката на Саддам ли, онази къртичина пещера?

16

Анонимен

преди 10 години

*** няма такива машини

15

Анонимен

преди 10 години

Порнографията и двуличието на САЩ и ЕС са уникални! Американците ги разбирам, това си им е в кръвта. Но европейското раболепничене пред тях не мога. А нашата "официална позиция" дори не си струва да се коментира - позата е ВИНАГИ в ПАРТЕР /независимо пред кой, кого и за какво/!!!

14

до Пръц

преди 10 години

Е нормално, тоя кошник е от 50-те години на миналия век.

13

MSC

преди 10 години

.Този бомбардировач е подходящ само срещу държави със слаба ПВО!При пъвият сериозен противник в от сорта на с 300 ,този камион с бомби няма да има живот повече от няколко минути!Всъщност той няма и да стигне до зоната за бомбандиране!Ту 95 сравнение с него, си носи крилати ракетии , изтрелва ги отдалече и адио...

12

Сова Харис

преди 10 години

Американските авиатори ще имат уникалния шанс да летят редом с Руските Витязи, за тържествата по случай 6 юни :)Дано са им кожени седалките на Б-52, че ако е дамаска не се пере...

11

Анонимен

преди 10 години

Колко плоско и елементарно извинение краварите да си намърдат бомбардировачите в Европа. Ако руснаците вкарат 3 бомбардировача, западните клоуни ще започнат да подскачат като пуканки в тиган.

10

Вбесен

преди 10 години

Защо изобщо пишете такива маловажни новини?Фокусирайте се върху Лейди Гага, която сърфира с кучето си и Ким и Канье, които са ангажирали 400 фотографа за сватбата си (и 10-на за развода след месец)!

9

Антонов

преди 10 години

Само да внимават да не се сблъскат с някой Су 24

8

Геле

преди 10 години

Долнопробни американски агресори-***!

7

Мосад

преди 10 години

Къде ще кацнат на Сарафово ли ?

6

до 6

преди 10 години

Другите два ще станат храна за рибите ако объркат маршрута в посока Русия. :)