143

Бля- ттттттт

преди 10 години

Кораби не веднъж в Черно , самолет над Оходцко , преди това ракети над Сирия и до кога всичко това ? Макакът президент няма ли кой да му каже че е нужно вероломно нападение стига с това миговете ? А после като ходим в САЩ на пазар да не се чанчим да четем на английски табелите ще са на кирилица вероятно !При един конфликт ще лъсне корупцията и не ефективноста на САЩ и НАТО Тогава с чиста съвест ще оредим СОПОЛАН ПАСИ

142

USA-Proud

преди 10 години

Само си прелитат, пияните русначета, и прихващат. Иска им се да направят нещо, но знаят какво ще се случи тогава. Руските мужици разчитат само на ядрената си мощ и въпреки това никога няма да си позволят да свалят американски самолет.

141

Бай Михал

преди 10 години

До Анонимен--149 ;Абе ГЛУПАВ РУСОФИЛ САЩ си спазват и изпълняват задълженията.1994 и 1997 г САЩ ,Русия ,Англия и Франция подписаха договори с украйна. В тах гарантират териториалната цялост и независимост на Украйна затова че се отказва от притежаване на ЯДРЕНО ОРЪЖИЯ.Русия е тази която нарушава договори. Какво търси в КРИМ?От 1954 г той е собственост на Украина.Вие сте едни неграмотни плювалници.Колко ви плащат да плюете?Дайте по 1 *** на Русия.Може и плюнка.

140

Анонимен

преди 10 години

И крайно време е САЩ да последват съдбата на Содом и Гомора!

139

Анонимен

преди 10 години

Гледах американско филмче в което водещия разказваше екзалтиран, как Наполеон смазал русите и влязал в Москва. След това рязко смени темата и дума не обели какво е станало ПОСЛЕ. После скапани янки Наполеон е бягал все едно Геената го е преследвала, за Хитлер ако не знаете е имал и по- лоша участ, а за Барак не ми се и мисли!

138

аог

преди 10 години

Немали са тоалетни на борда на самолета....и са го разхерметизирали за да не оцапат самолета и да не натежи,тва е сериозно нарушение на авиотехническата безапасност.

137

Бай Михал

преди 10 години

До Анонимен--143 ;Ти като си падаш по ИСТОРИЯТА да ти напомня че по време на КОРЕЙСКАТА ВОЙНА,която Сталин подпали, САЩ извършиха наказателна операция и унищожиха 5 бази на Русия на около 30 км от ВЛАДИВОСТОК. Унищожиха базите и 103 самолета.Глупави русофили сте.

136

Анонимен

преди 10 години

Да си спомним и Джон Атанасов и Илия Вълков!

135

емо

преди 10 години

американските *** направо да си признаят как руснакът им е боднал две ракети в търбуха и американската таратайка вече е при рибите

134

наблюдател

преди 10 години

Ех,земляци...Много е написано по темата.Позволете ми и аз да добавя.За тези, които не знаят Бащата на американската авиация се казва: ЙОРДАН АТАНАСОВ!Български конструктор и летец.И до днес,американските летци изучават тяхната "Библия"-"Наръчник на Авиатора"от Й.Атанасов.Той има много проекти на военни и граждански самолети.По негово време,не имало толкова високи технологии зада му реализирът проектите!Същевременно е бил и летец изпитател!Спомнете си и за капитан Списаревски...и за подвигът Му!

133

Анонимен

преди 10 години

Да бе, а защо на дъното до Курск бе и Минесота с тумбака нагоре???

132

Анонимен

преди 10 години

Руснаците не признаха за инцидент с подводницата курск. Американците им я потопиха и после им дадоха 10млрд $ заем да си затварят човките!

131

Анонимен

преди 10 години

до 153Лапай го бе, фес герберясал!

130

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 152недей да слушаш гласовете в главата си, те не са на твореца

129

Анонимен

преди 10 години

Сухой ще го лапат янките, сухой! Те не могат да разберат, че тая сплав от викинги и Кубратови българи наречена Русс е непобедима и неразрушина, защото тези хора са с Твореца и правят каквото им повелява!

128

Анонимен

преди 10 години

"На 23 април следобед изтребител "Сухой 27" прехвана разузнавателен самолет RC-135 на ВВС на САЩ, който изпълняваше рутинна мисия в международното въздушно пространство над Охотско море", в руския Далечен изток, обяви полковник Уорън. Американската наглост няма граници. Ако руски разузнавателен самолет прелиташе близо до територията на САЩ, как ли щяха да вият янките. Хамериканците вече си търсят майстора и си просят боя.

127

Су 24

преди 10 години

Имало е mayday, mayday код кафяво.

126

Анонимен

преди 10 години

Памперс работили по спешна военна поръчка за 100 000 000 камуфлажни памперса за Флота... Имало и специално място за нашивки...

125

Анонимен

преди 10 години

Znachi amerikancite mogat na 10000 mili ot USA da se razpolagt v Cherno More, a Russia trjabva samo da gleda i malchi, taka li ? Stranna logika.

124

voivod

преди 10 години

NA4I PREDI DVE SEDMICI OTIVAM U BELIA DOM DA 6IBAM OBAMA ONIA DETO PAZI NA VRATATA MI SE EJI NE ISKA DA ME PUSNE , VUZMUTEN SUM OT TOVA POVEDENIE