32

kristko

преди 10 години

Със стари к..рви нов бардак не се прави!То по-точно нищо няма да промените!

31

anti

преди 10 години

Къде е съветофилската позитанска *** да си защити "лидера"? Май май ще ги товарим на шлепове за Сочи!

30

Анонимен

преди 10 години

Абе, никой не го интересува какво в БСП, ако искат могат да се омажат и замерват с *на.Да се махат от управлението на държавата.Некадърници и разбойници. АЙДУЦИ.

29

Анонимен

преди 10 години

samo avtomata za tia paraziti v sofia nishto drygo ne gi opravia osven kyrshyma .

28

До левите избиратели

преди 10 години

До партиен член:Ами гласувайте за АБВ- и Калфин, и Първанов, са най-успешните леви политици! За какво се занимавате с *** Станишев, Мая Маналова (няма да я квалифицирам) и пияндето Миков! Това ли е елита?

27

az tam

преди 10 години

Няма по добър подарък за ГЕРБ от това, тоя *** комплексар да е начело на БСП. Още 100 години да изкараш там брато и последен да я напуснеш :))

26

Анонимен

преди 10 години

Хахаа, няма ги дежурните платени *** на червената ***, да слагат минуси на коментарите!!

25

Анонимен

преди 10 години

Гей в затвора, ще е забавно.

24

Ежко-Бежко

преди 10 години

Докато не се махне проваленият и лишен от всякакви лидерски качества Станишев, много хора с леви убеждения, какъвто съм и аз, няма да гласуват за БСП. Колкото повече дреме на председателския пост, толкова повече ще затъва единствената лява партия в РБ. Все още вярвам, че има свестни хора в нея, да им дадем път!

23

Р Б

преди 10 години

Ние пък му подготвяме делата и килия.

22

сърп и чук

преди 10 години

Серж не го пипайте! Никой не може да унищожи толкова ефективно БСП, както той. Затова докато не си изпълни задачата да стои начело. Колкото по-дълго, толкова по-противни стават всички камуняги! Освен това като не изпълни и искането на Ес за спиране на Южен поток и от ЕП ще му резнат тиквата...

21

Анонимен

преди 10 години

ПОДМАЗВАЙКИ СЕ НА СерГЕЙ ,правят ГОЛЯМ ПОДАРЪК НА ГЕРБ!ЧЕСТИТО! БРАВО НА ПАРТИЙНИТЕ АПАРАТЧИЦИ,дето без застъпка от СерГЕЯ нямат СПОСТОБНОСТ да разделят 3 кила трици на 9 магарици!ПОДМЕТКИ ! КРАДЛИВИ НАГАЖДАЧИ!ЧЕСТНИТЕ КОМУНИСТИ да събират камъни и с торбите на ПОЗИТАНО ДА ВИ СТРОШАТ ГЛАВИТЕ!

20

да

преди 10 години

Стойте не пипайте нищо, само това гарантира, че ще изчезнете. След като за една година си намалихте избирателите с 65% (550хил), значи нещата за България вървят на добре, щото скоро власт няма да видите.

19

ДО ИБ на БСП

преди 10 години

Изпълнителнителното бюро на БСП се състои от некадърници и страхливци, които не смеят да се противопоставят на загубилия ДЕВЕТ броя избори Станишев! Такива страхливци и по Бай Тошово време е нямало в Столетницата! Единственото логично обяснения БСП-ДПС да крепят правителството е, че искат да узаконят кражби и далавери с Южен поток! Слава богу, членове сме на ЕС и там няма да позволи кражбите и ощетяването на българския данъкоплатец! Добре, че не разчитаме на българския съд, прокуратура и МВР ...

18

партиен член

преди 10 години

Вие като не искате промени ние трябва да сменим партията

17

Анонимен

преди 10 години

Е няма такива мазохисти като социалистите, имам чувството, че им е хубаво да ги побеждават на избори и да затъват все повече и повече! Ако не живеехме в тази страна щеше дори да ни е забавно да ги гледаме отстрани, но за съжаление, всички ние сме потърпевши от магарешкия им инат!

16

Ха ха хааааа

преди 10 години

Бог е чул молитвите на мутрата. Столетницата даде фира.

15

Анонимен

преди 10 години

Не бих го пипнал и с въдичарски прът.

14

Рали1

преди 10 години

С този ЛИДЕР колко избори още ще загубят? Толкова ли е СКЪПОценен?От кога комунистите са толкова вярващи, че ще почитат и задушницата ?"След Възнесението на Господа входът на Царството небесно в невидимия свят - на рая, е отворен. Затова в този ден Църквата усърдно се моли през него да влязат починалите с вяра - и ще се моли за тях до свършека на света."

13

Анонимен

преди 10 години

Браво! Докато тоя съсел-крадец е начело, комунистическата партия ще бъде съсипана най-качествено.