36

Анонимен

преди 10 години

До РеалистParite za integracia na *** gi iziadoha i izpiha, Mangala iska da znae tova koeto stava za kradene stava li za iadene. Pari za integracia sa pari- hvarleni na viatara.Sprete in maichinstvata zashtoto sa ni nalazili kato karleji/ Ot tazi paplach osven zolum drugo ne izliza

35

Виц

преди 10 години

Помолили Станишев да брои до 20. И той започнал: 1, 2, 3, ...... , 14, 16, 17, 18, 19, 20. Попитали го защо пропуска 15, а той казал, че това е дяволско число и вече няма да го използва доживот.

34

бг

преди 10 години

браво на пича........маи само едни обички му липсват за да сме номер едно лицето на БСП ,а утре и некое кюмюрче ще правим там я нема да се излагаме я

33

Анонимен

преди 10 години

Дори и Господ наказа Съсела като му извъртя номера 15/15.

32

Анонимен

преди 10 години

Ипон-1 - ООД, регистрирана на 13.09.1991 г. на адрес: София, Раковски 209. В нея е съдружник с баща си, с ЖИВКО ДЕЛЧЕВ и ПАВЕЛ АЛЕКСИЕВ;Ипон-2-ООД - регистрирана на същия адрес през 1992 г. със съсобственик ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА;Ипон - Агенция за сигурност и охрана - ООД - регистрирана през април, 1998 г. със съдружници ВЛАДИМИР ПЕТЕВ и ВАСИЛ КАЛУГЕРОВ. Изпълнителен директор е МЛАДЕН ГЕОРГИЕВ. Тук Борисов участва чрез друга своя фирма, Биум - 99-ЕООД;Интербулпред - АД, регистрирана през есента на 1997 г. с уставен капитал един милион лв. В Съвета на директорите влизат:

31

Анонимен

преди 10 години

Надявам се, че Неков ще спази обещанието си за паметник на Хан Тервел - ако някой от вас не знае, това е ханът който е спасил Европа от нашествието на *** араби през 716-717 година от новата ера. Праноглавите европейски чиновници надали са чували за този велик български хан, който е мачкал византийските императори, където ги хване.

30

Суеверен

преди 10 години

Неков, организирай някакво мероприятие да мина да те пипна за кадем. За мене ти си най-големия Калитко в българската политика. Айде сполай ти в Брюксел!

29

Анонимен

преди 10 години

Купуването и продаването на гласове на неграмотни хора, освен че е незаконно е и рисковано от гледна точка на резултата :)

28

Бай Иван

преди 10 години

Сергейчоооо няма ли да подаваш оставка като твоя унгарски колега Мещерхази

27

Иво

преди 10 години

Ако БСП а и не само изкара повече хора напред като това момче и се освободи от старите и до болка втръснали муцуни, да не ги изброявам вие си ги знаете, може и да събере що годе приличен вот следващия път.

26

Анонимен

преди 10 години

Глас народен - глас божи. И без това в политиката са само случайни хора, поне сега пращаме късметлия в Брюксел.

25

Един

преди 10 години

Неков май се оказва единственият жокер в лявата ръка. Ако искат да играят със силна ръка време е да сменят слабите карти в столетницата.

24

Наблюдател

преди 10 години

Чудя се дали могат да убедят момчето да се откаже срещу 4 годишни заплати на евродепутат. Сигурно и баш червенотиквениците се чудят. Така се оакаха с тоя случай, че измирисване няма.

23

Dan

преди 10 години

Неков поискал от Станишев лично автограф в книгата му "Защото сме социалисти", смеееех...В Евро парламента левите се питали -Кой е този Момчил Неков, и един по запознат със ситуацията от миналият в неделя вот казал, -Абе не знам ама председателя на ПЕС му вика шефе! ...смееееех!На това му се вика "роди ме мамо с късмет па ме хвърли на смет"!Станишев да си купи и той билет да му занесе куфарите на момчето...па може и да не се връща там сродни души ще намери чувал съм че ги има много!Гепи 15 бате контролиран поздрав!

22

Анонимен

преди 10 години

3 часа след обяд!

21

Анонимен

преди 10 години

За в бъдеще май борбата в листите ще е не само за челните места, ами и за мястото, съвпадащо с номера на бюлетината :D

20

Избирател сеирджия

преди 10 години

Честито, Неков! Дай Боже всекиму! И да пускаш редовно тото в Брюксел.

19

Анонимен

преди 10 години

Тоя Неков ще остане в историята като един от най-големите късметлии в политиката ни. Колко ли ги е яд тия на 14 и 16 място...

18

Анонимен

преди 10 години

Тоя Неков ще вземе да докара някой инфаркт на Съсела. А най-якото е, че не могат да го принудят да се откаже сам :))))))))) А и да се откаже, пак Съсела е вънка.

17

Реалист

преди 10 години

Ех, Станишев, като не си знаеш награмотния електорат, ще получаваш неприятни изненади, пък обяснявай после защо и как се появи "Любимец 15". Всички ще ти повЕрват.