56

социолог

преди 10 години

Драги ми позитановски тролчета, защо в Северозападналия район Монтана , Враца , Лом, Видин и т.н. като гласуват цял живот за БКП-БСП-ДС са най бедните. Ами да ви кажа защо , защото са необразовани и крадливи. Това , че искат пак да крадат няма как да стане в частната икономика. Докато са живи ще гласуват за БСП-ДС и ще са гладни, защото на Позитано на никой не му пука за тях. На партийни шефове милионери като Станишев не може да се вярва.

55

м даааа

преди 10 години

А *** гласуват за лъжливия Пинокио,с дългия нос-Бюреков

54

Анонимен

преди 10 години

За работещите - ясно. Ама кви са тия учещи и кво учат и най-вече как възприемат след като са гласували за ГЕРБ не ми е ясно. Най-вероятно са бъдещи "калинки".

53

Анонимен

преди 10 години

Значи според социологическите агенции, мнозинството в България са образовани и работещи хора, а малцинството са пенсионери и безработни?

52

Анонимен

преди 10 години

Абе Барека е като Яне Янев,или като Сидеров.Това е партия пълнеж,не го ли разбирате?Страшни тъпотии ръси,но засега постигна целта си.Ще иде в Европа да се ошлайфа малко заедно с онзи юрист,дето никога не е работил,а е директно в политиката чрез ВМРО.

51

Венелин

преди 10 години

Работещите са гласували за герб, защото така са ги накарали шефовете им. Кога друг път може да се види директори да карат с личните си автомобили работниците си, освен сега да гласуват?

50

Узо

преди 10 години

Безработните да не мислят, че ДПС ще им помогне, да си намерят работа?! Осъзнайте се хора!

49

wenci

преди 10 години

И как разбрахте това,след като съм гласувал тайно?

48

222

преди 10 години

Е като се върне Тиквата и тези работещи ще станат безработни. Да ги видим после за кого ще гласуват. Колкото до учещите - сега нито училището- училище, нито университета - университет. Такъв електорат е лесен - манипулира се лесно.

47

Анонимен

преди 10 години

До БацеПротоколите са публични. *** в сайте на ЦИК и ги гледай на воля.

46

Пламен

преди 10 години

Отворените хора със сигурност са дали гласа си за България без цензура.

45

интелигентен и краси

преди 10 години

Някои агенции май се опитват да ни убедят, че умните и работливите са мнозинство в България... хаххаха

44

Анонимен

преди 10 години

До ТеодорТеодор каза:'Аз съм учаща и гласувах за ББЦ!"Това не е ли малко еврогейско, а, Теодоре?

43

нима

преди 10 години

Нима Джамбазки е нов политик? Не! И какво направи за нас толкова години, освен да се пеняви по телевизиите? Той и Баревок купува поголовно *** гласове, а иначе плюе по ***. Това ли е новата политика,която да приветстваме?

42

Баце

преди 10 години

Интересно каква е по обем фалшификацията ? Аз като чета форумите навсякъде е имало жестоки манипулации . Защо протоколите не са публични с преброяванията ?Изборният закон бе против нови партии !Изводът ми е че без бой няма да се дадът

41

Потресен

преди 10 години

Труженичките в чистотата избраха ГЕРБ. Евала Бате!

40

Ваня

преди 10 години

Младите и искащите промяна дадоха своя вот за новите политици и воеводата Джамбазки.

39

вопъл

преди 10 години

До АнонименИ аз така мисля. Но ето че има достатъчно заблудени овце и мазохистичен народ, който отново гласува за герб. тежко ни

38

Стефан

преди 10 години

И без да съм социолог, мога да кажа, че за ГЕРБ и ДПС гласуваха предимно тъпите. Много бързо забравиха Дянков, замразените доходи, фалиралите фирми, рекета и натиска. Както и забравиха кой предложи Пеевски. Че и за евродепутат го избраха. Не е нужна социология а преглед на фактите.

37

Теодор

преди 10 години

Аз съм учаща и гласувах за ББЦ!