120

Анонимен

преди 10 години

Къде е Воленчо ? Да не е избягал в Крим ?

119

Владимир

преди 10 години

Няма тролве днеска , забелязвате ли ? :)) хаххаа *** рани от Станишефското предателство !:) Днес се сабудих щастлив , БКП умирааааа !!! На татко който е бил години наред в лагерите това му бе мечта ....ето казвам , ТАТКО мечтата ти е на път да се збъдне и внуцитети ще израстнат в страна без комунистическа партия много скоро !!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

118

а, такааааа

преди 10 години

Колкото до твърдението, че големите губещи са БСП, аз пък казвам, че големите губещи за пореден път сме ние обикновените хора, не са партиите. Със или без избирателна активност, далаверките си ги правят.Все по-ясно се вижда колко много хора просто не виждат алтернатива и са изгубили надежда, не гласуват, защото знаят, че няма значение дали и за кого, на края пак ние сме от е*аната страна.Ако не броим купените гласове, реално са гласували не повече от 20%, остналите 80% вече са обезверени.

117

Анонимен

преди 10 години

Долу ръцете от др.Станишев-да остане несменяем до следващите избори за да празнува 12-тата си загуба.

116

anti

преди 10 години

Кутевата чета съвсем изчезна. СПРЯХА ИМ РУБЛИТЕ. Путин загуби България и Украйна в един ден!!!

115

Анонимен

преди 10 години

Мен пък ме е яд за Зелените, защото това е може би партията с най-многото интелигентни хора в нея. Достатъчно е да се споменем само името Ивайло Стоименов - човек с десетки победи в предаването "Минута е много".

114

Анонимен

преди 10 години

Няма го и малкото хитлерче,който се превърна в още по-малко путинче.

113

...

преди 10 години

Време за ПРОТЕСТИ !!

112

Анонимен

преди 10 години

A за купуването на гласове ще има ли шум, статии, задържани, присъди???

111

Анонимен

преди 10 години

30 % изби. активност...показателно е,че на народа му писна да се занимава с всичките хубостници и не отиде да гласува...след като не му стиска да се изправи срещу тях поне да бойкотира изборите...на следващи избори никой да не ходи да гласува да ги видим!

110

Анонимен

преди 10 години

Абе ТРОЛОВЕТЕ дето изядоха маса рубли да не са ги разпуснали днес?

109

а, такаааа

преди 10 години

А такаааа и какво излиза? БСП-то не искаха да дават властта, защото протестирали "една шепа" хора, а видите ли мнозинството ги подкрепяло. А то какво е в действителност? От 36% гласували 18% или 6-7% от имащите право на глас (от които половината купени и изнудени) ги подкрепя. Щом толкова бяха сигурни, че всички ги подкрепяха защо не насрочиха предсрочни избори, та да се види колко ги подкрепят в действителност?А онзи клоун *** на Гея, пък се наака тотално. Вече и сам се убеди, че е труп.

108

АПРОПО

преди 10 години

РЕФОРМАТОРИТЕ ЗАГУБИХА ЗАРАДИ КУНЕВИЦА! НЕ ГО РАЗБРАХА ОБАЧЕ!

107

Анонимен

преди 10 години

Станишеф НЕКАДЪРНИК, УРААААА !!!! :)) за 11ти път , като чувал в дувар !!

106

АНТИ

преди 10 години

Да изринем проруската *** в посока СИБИР!!!

105

Винету

преди 10 години

Къде сте сега, бе червендалести драскачи? Къде е оня *** НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ? Къде са червените шамани ален Колю, бухала Тончев, теляка Борислав Цеков Пеевски, които 2 дни преди изборите прогнозираха категорична победа на БСП? Жалка работа, продажници и мафиотски ***.

104

Анонимен

преди 10 години

Герб=бсп-същата помия!

103

БГ

преди 10 години

Като слушах снощи какви евтини оправдания за разгромната си загуба измисля Станишев,много ми се искаше,поне един журналист да го попита,какво би говорил,ако резултатите на БСП и ГЕРБ,бяха разменени ?Щеше да има едни гръмки думи от сорта,че ето видите ли,край с ГЕРБ,народът е показал ясно,кой да управлява и т.н,а сега се прави ,че все едно НИЩО не е станало.Баси наглеца е тоя!!!

102

Анонимен

преди 10 години

Тези избори за всички беше ясно , че не бяха за ЕС ...поне в България тези избори бяха за да се покаже колко ниска е подкрепата , нулева, за БКП и останалите! ДПС спечелиха от цялата работа но при тях е ясно купуването на гласове , там са царе! Но поне индикатора е ясен ГЕРБ отново мачка , браво !На парламентарните избори всички Българи към урните само тогава ББЦ и ДПС ще са или мега малки или аут от парламента за БКП е ясно те парламент няма да видят ...Станишеф ги самоуби така както никой друг

101

ха ха

преди 10 години

Червени *** къде сте ? Пикаете ли газ ? Къде са ви платените драскачи и социологически "проучвания" ? Хамстера защо не подаде оставка както обещаваше в случай на провал ? ЧЕРВЕНИ *** !!!