94

дамн

преди 10 години

"Една от майките: Ако се наложи, ще възстановя парите за операцията"...., е, ще се наложи! Освен ако не проявим "солидарност" към БЕЗОТГОВОРНИТЕ ВИ деца /кой ли ги е възпитал?!?!/

93

Pipi

преди 10 години

Дано на никого не се налага да звъни на тел. 112. Задават много въпроси. Губи се ценно време. А когато има пожар или човек е зле, трябва да се действа много по-бързо. И в тези случаи е по-добре да може нуждаещите се да се свържат директно с необходимия телефон, без да минава през тел.112

92

:)))))))

преди 10 години

Как за пет дена два пъти едно и също не написахте, или май журналистите не правите разлика между Карлово и Калофер, защото да тръгнеш от Калофер за х. Рай е едно, съвсем друго е да тръгнеш от Карлово за х. Рай. И в крайна сметка къде са искали да отидат, това също не можахте да уточните. Май пишете на база махленски клюки .

91

умерена

преди 10 години

до коментар 130 Разстоянията в планината се мерят в часове,а не в километри и ако някога не те мързи да се изкачиш до високите части на Стара планина,ще разбереш,че си написал пълни глупости.

90

турист

преди 10 години

По думите на майката, те затова са били неподготвени, защото намерението им било само да отидат до водопада "Райското пръскало" в подножието на връх Ботев. Боже ,боже то ще кажеш ,че Райското пръскало е на две пресечки от Паниците. Момчета и момичета проучвайте си маршрута предварително.Нали сте интернет поколение, четете с каква екипировка,какво ще е времето и т.н. В планината от невинна разходка,нещата могат да се превърнат в бедствие за нула време.

89

Пешо

преди 10 години

Абе напили се и като отрезнели ,а гора.Ами сега на къде.То пиенето не стои мирно като в бутилката.С това пиене и наркотици те ще се загубят и в техния квартал.

88

чудя се

преди 10 години

"искали само до водопада да се разходят"-тия нещо не са на ред...и аз искам да се разходя до там-само че знам че няма да стигна!Пък и като ги видях на снимките...много чистички изглеждат....не ми се връзва тия симпатяги три денонощия да са оцелявали в балкана и то в Джендема...все едно по Витошка са вървяли!!!!Все пак добре че са живи и здрави -дано да е за урок на всички - за да уважават планината!

87

Х

преди 10 години

До Анонимен 113 Как не те е срам да казваш че си македонец.Твоите преминаха към турската партия на Пеевски.ВМРО е сателит на ДПС.Поне казвай,че само си от Тракия.

86

-10

преди 10 години

Нормално за тия момчета да са пълни неграмотници при такова уникално изказване на една от майкит: Нямали намерение да се качват в планината, щели да ходят само до водопада. Той водопада не е в балканам той е в полето, в тракийскита низина, нали маменце. На теб ли се е метнало момчето то?

85

БПФ

преди 10 години

Тази майка по-добре да каже, че ще възстанови парите за спасителната операция веднага щом циганорите-катунари от Сливенско платят разходите по издирването на зарязаното от тях на къра *** Миндю !!!!Докога Българите данъкоплатци ще играят ролята на двукраки банкомати, а безполезните *** ще ползват безплатно всички възможни обществени услуги?

84

Анонимен

преди 10 години

до 128 - нима им вярваш? в първата си версия те бяха казали че въобще не са си включвали джисемите. ОСвен това от спасителнат служба ги търсиха и те не отговоряха. Ако имаше каквото и да е обаждане на дежурен на 112 - нима нямаше да се знае?

83

Анонимен

преди 10 години

Според мене просто са звъннали на 112 за майтап и после 4 дни са гледали сеир. Това са *** обяснения, че вървели 4 дни в кръг. Наистина трябва да си платят операцията.

82

Анонимен

преди 10 години

54 километра от Карлово до Ботев, по въздуха според гугъл мепс - какви сто километар какво чудо. на ден по 20 километар да са вървели щяха да се прибрали вече.Мързеланковци. а да не говорим че са тръгнали и без качествена екипировка и без ясен маршрут

81

странно

преди 10 години

все пак момчетата са поискали помощ. Какво обаче е направил "дежурният". Логично е да ги попита къде са и, което е по-важното, да ги предупреди да останат на място по възможност, както и да си пестят батериите за връзка. Не се разбра дали са им дадени подобно съвети, но като се имат предвид вайкането и разширяването на безрезултатната операция, всичко е ясно. Да влезе убитият!

80

Анонимен

преди 10 години

Направо Сървайвър.

79

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Само турчин може да злобее когато българи са спасени. "Аз бих казал, че само турчин може да не го е срам когато стане свидетел на такава българска глупост... Мен ме е срам, че има такива ***, и далеч не са изолиран случай - цялото им поколение е малоумно с уви прекалено малко изключения...

78

АНТИ

преди 10 години

Кви турци, бе?!Скоро ще сме залети от *** море!!!!!

77

ХХХ

преди 10 години

Турчин = *** ! Дали чатак ще се нарича или муртап се тя........всички са *** ....

76

marsian

преди 10 години

Да закрием всички спасителни звена (Бърза помощ,Пожарна ,БЧК ...)Изглежда те са враговете на бюджета .Закриваме ги и ставаме Швейцария на Балканите .

75

Анонимен

преди 10 години

и като не са искали да се качват - защо са се качали - някой им е опрял пистолет в челото им е казал ако не качвате ще стрелям?