50

До 47

преди 10 години

Това е вярно. Но вземи прочети защо Германия нахлува в Полша и тогава говори. Какво прави Полша и под диктовката на кого. Иначе да - и сега, както тогава, се избива и тероризира руското население в Украйна, но засега Русия се въздържа. Германия тогава не се е въздаржала срещу избиването на германски села в Полша, дадени й след ПСВ. Прочети и тогава давай за пример.

49

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 10 години

Само слепите вече не виждат, че Русия и Китай се обединяват срещу САЩ и Новия световен ред.Путин не вкара руската армия в Украйна само, защото знае, че негов човек ще спечели изборите там.Русия не понесе никакви последици от наложените смехотворни санкции. Тя бързо намери нов пазар (при това огромен !) за нейните ресурси, какъвто е китайския пазар.Крим е вече окончателно руски !Източна Украйна също е под контрола на Кремъл.Само заблудените еврогейци не виждат тези очевидни неща.

48

Анонимен

преди 10 години

русия става суровинен придатък на китай. китайската политика успя

47

Анонимен

преди 10 години

Русофилите пак мечтаят на тях звездите им говорят

46

Анонимен

преди 10 години

те зелените пари още от ленин ги чакат да фалират ама междувремено русия четири пъти фалира. така че тия със зелените глави ще има да си чакат

45

Анонимен

преди 10 години

Китайците няма да обърнат гръб на запада технологиите идват от там

44

Анонимен

преди 10 години

в отношенията китай русия,силната позиция е на китай.русия няма друг вариант. китайската агентура в русия успя. китай ще си върне от русия хабаровск магадан владивосток

43

Анонимен

преди 10 години

Ето как тъпата и алчна политика на Запада спомогна за формиране на най-мощната и финансово силна коалиция! Зелените хартийки скоро ще бъдат без стойност. Не случайно американски бизнесмени купуват руски акции.

42

Анонимен

преди 10 години

Русия и Украйна водят война, Крим е анексирана територия. Никой не е забравил как е започнала Втората Световна Война, на 1 септември 1939 Германия обявява война на Полша и започват военни действия. На 17 септември червената армия нахлува в Полша без да обявява война и анексира територии на Полша. За разлика от нацистите, руските комунисти третират пленените полски войници не като военнопленници, а като врагове на революцията

41

Анонимен

преди 10 години

asiatzite sa dvulichni i se usmihvat na toia, ot kogoto ima polza. posle obratnoto.

40

Анонимен

преди 10 години

Стига ривахте бре миналата седмица едва ли не виждахте как руснаците влизат в Украйна сега долара се сривал От всичко това е ясно че санкциите работят и рублата поевтинява

39

Язък

преди 10 години

Та, странното е, че в статията никъде не се споменават търговските договорености, нито отказът от долара в разплащанията, а само една декларация (която, всъщност, идва да покаже много на Запада, ама, ако има кой да я разбере)

38

Язък

преди 10 години

Ние пак сме на грешната страна. Предполагам преди ВСВ народът пак е плюел управляващите, които са ни пратили към Германия, ама резултатът е налице - Ньойския договор. Сега какво ли ще ни сполети? Ама по избори трябва да се мисли, а не да се гласува емоционално.

37

zaza

преди 10 години

Русия Китай и останалите членове на БРИКС ще ликвидират господството на Запада. А нашите пишман-демократи ще строят пътища в Сибир.

36

емил

преди 10 години

Няма как Путин да се съгласи Евросъюза и САЩ без да го попитат съгласен ли е !А Украйна може наистинс да го яде големия ако Путин реши да вкара Руските войски.

35

Анонимен

преди 10 години

до 34 Много се бъркаш. Китай държат американският дълг , а наскоро се запасиха с доста злато. Руснаците могат да врътнат кранчето на ЕС и да го пренасочат на изток и нищо няма да загубят, дори ще си качат стокооборота с Китай където се произвежда всичко и все пак предпочитат да купуват тежко индустриални разработки и оръжие от руснаците. Хайде ходи се подстригвай при американците че те май друго освен сектора на услугите, хамбургери и порно вече нямат

34

Анонимен

преди 10 години

34-ка Прав си. Ще пълним колиие с ракия. Нали ние не сме от тях зависими...

33

Анонимен

преди 10 години

Повече от 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ работят и живеят в САЩ и страните от Европейския съюз, докато в Русия и Китай, а има десетина хиляди, я няма. Естествено е, че ще се вълнувам за съдбата и благосъстоянието на моите сънародници, а не на китайци и руснаци.

32

Анонимен

преди 10 години

В най-скоро време очаквайте по кината трилърът "крахът на долара " Въпрос на време е водещите икономики да започнат да търгуват с друга валута.

31

Анонимен

преди 10 години

Русия е суровинна баз на САЩ и ЕСКитай е производствена база на САЩ и ЕС.и Русия и Китай са силно зависими от парите които получават от западняците така че не могат да направят абсолютно нищо