354

N

преди 10 години

Около врата да ти стегнат нещо, ***.Вижте нискочелите пазванти на снимката около него.Такива са му и избирателите.

353

уплашен

преди 10 години

Важното да заминат летуващите,защото самозапалванията при Борисов ще ги изплашат и изгонят!

352

koi4ev

преди 10 години

BOIKO BOIKO SANUVA TI SE VLAST DA AMA NE 6TE VIDI6 VLAST PRES KRIV MAKARON NA 25 OKON4ATELNO SI V KANALA I POVE4E NYMA DA PRIKAZVA6 SAMO PROSTOTII KRAI NA TEB I TVOYTA GERB

351

ййй

преди 10 години

Но не само овцете подкрепят Борисов. Харесват го и прасетата, които се включиха в митинг в негова подкрепа преди време.След всичко това - а то е малка част от съкровищницата с Борисовата мъдрост, мога да кажа само - добре че имам акъл в главата си не съм овца - симпатизант на ГЕРБ.

350

ццц

преди 10 години

Преди време като премиер (забележете, този човек беше премиер!) посъветва студентите да станат овчари. "Знаете ли колко много се търсят овчари в момента?! Агнешкото в цяла Европа е кът. А родните студенти се дърпат да стават овчари, защото били IT специалисти".

349

ффф

преди 10 години

В последните дни въпросният първичен субект ни поднесе нови поводи за срам с присъщите му анималистични "метафори"."Отиваш при една овца да я питаш, ще ти каже - ГЕРБ ни даваха по 40 лева на глава, тези ни дават по 4. Овците ще проговорят накрая. Но това си е на БСП проблем. Овчарите казват - и на овците да сложиш вълк отпред, всички стават вълци, както и обратното, разбира се. Ако им сложиш овен отпред, всички стават овни". Защо ли овцете подкрепят Борисов? Сигурно защото са на един акъл

348

ъъъ

преди 10 години

Банкянският хитрушко знае, че простолюдието тъкмо затова го харесва - защото плещи глупости от сутрин до вечер. Защото той е *** и те са прости, затова се разбират и харесват.А потърпевши сме ние, останалите, които търпим денонощно унижението да слушаме наглите простотии на един *** - по ирония лидер на основна политическа партия.

347

ььь

преди 10 години

И магаре да сложиш за президент, пардон, за лидер на ГЕРБ, все щеше да се лустроса малко след толкова години позьорство пред журналистите и камерите. Все поне 20 книги щеше да прочете, та да се издигне речникът му над селско-аграрната лексика.Но не! Бойко Борисов няма и желание да се усъвършенства.

346

Анонимен

преди 10 години

Абе не знам кой има опит с бягането преди края на мандата...

345

Анонимен

преди 10 години

Боце, носи се слух, че сте се взели пак с Янка ? Много си допадате - от един калъп сте, ти *** тя надупена с вазелин ...

344

Анонимен

преди 10 години

Гладна кокошка просо сънува. Този път няма да се палят на площадите, ще гори парламента. Тиквата е изгоден единствено на богаташите и далавераджиите.

343

55

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Сега като гледам,ролята да дръпне шалтера на държавата е отредена на БСП....

342

Анонимен

преди 10 години

Срамота е господин Борисов, уж голям мъжага, а да бягате от дебат с политически опонент който тежи 60 кила с мокри дрехи. Резил!

341

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

За този от снимката бяха отредили ролята да дръпне шалтера на държавата България.Народът ни обаче се оказа по-твърд и по-упорит, отколкото очакваха Световните господари планирали унищожението ни.

340

Ода за Боко

преди 10 години

България бе предадена, и от един пожарникар!Тоя мръсен червяк, тоя низък роб,тоз позор за Бога, туй пятно на храмаРодината погуби чрез черна измама!Тоз човек безстиден със ниско чело,пратен на земята не се знай защо,тоз издайник грозен и гангстерскси служител,На кого ръката не благословия,а издайство сърши, и гръм не строши я,и чието име не ще споменаот страх мойта песен да не оскверна,и кого родила една майка луда,който равен в адът има само Юдафърли в плач и жалост цял народ тогаз!И тоз човек йоще живей между нас!

339

Анонимен

преди 10 години

КОЙ Е ПО ПО НАЙ?БАРЕК-ДУДУК ЛИ?сер-ГЕЙ ЛИ? ДЮГАН-БЕЙ ЛИ? КОЙ? КОЙ? КОЙ?...Зелените човечета, моме. Те скоро ще дойдат от Крим. Страшни ли са зелените човечета? Не, виж когато дойдат червените човечета, тогава ще е страшно - за шепата тарикати, направили демокрадцията - демек обира на века.

338

Анонимен

преди 10 години

НИТО СЪМ КРАДЕЦ НА ПРЕХОДА НИТО СЪМ МУТРА.А ПЪК МИСЛЯ ЧЕ НЕ СЪМ И НА НИСКО ИНТЕЛЕКТУАЛНО РАВНИЩЕ ЗАТОВА КАЗВАМ ОТКРИТО И С ЧИСТА СЪВЕСТ ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБРени, санитарите идват защо не спази заръката на лекаря за реда за хапчетата? Първо червеното, после жълтото, после моравото и т.н. Не че е чак толкова важно, но

337

Анонимен

преди 10 години

Не се ли накраде 4 години бе ***! ..*** се накраде, но измами говидарите от Уолстрийт. А те не прощават - особено 5-6 милиарда загуби годишно от неповишаване цената на тока. Боко не оправда очакванията им. Загуба на изборите и дон Боко в канавката.

336

Анонимен

преди 10 години

Тикво проста по време на твоя мандат фалираха десетки хиляди фирми и рекореден брой хора се самоубиха от безизходица .С това ще те запомнят хората, че си най- големия некадърник управлявал страната за тия 25 години.Удари в земята даже Жанката. Какво адско изчадие трябва да си , за да се натискаш с цялата си наглост и безочие отново за власт. Не се ли накраде 4 години бе ***!

335

Стоян

преди 10 години

Този отдавна трябваше да търка наровете в ЦСЗ...