42

Анонимен

преди 10 години

защо сме най мизерни,защото сме най прости.нас ни управляват хора с диплом за униформата на съветския войник,с образование на пожарникар и един татаро *** от село Дръндар. сега на път е и един нов чалга журналист да управлява

41

ГУРБЕТЧИЯ ДО 63

преди 10 години

До до58за турците в тоя "сайт" или добро или нищоНЕ СИ ОТГОВАРЯЙ САМ , НЕ ТИ ПРАВИ ЧЕСТ ! ПИШИ ПО ТЕМАТА , А НЕ ЗАБЪРКВАЙ ТУРЦИТЕ С ЦЕЛ ДА ОТКЛОНИШ ВНИМАНИЕТО И ДА НАКАРАШ И ДРУГИТЕ ДА ТЕ ПОСЛЕДВАТ ! ТЪПО Е ОТ ТВОЯ СТРАНА !

40

:(

преди 10 години

ГЕРБ+БСП+ДПС+АТАКА+Бюрека+РБ+АБВ = Албания !Не гласувайте за тези нагли крадци и България отново ще има шанс !

39

Анонимен

преди 10 години

На *** *** като теб все някой друг му е виновен.А пък аз смятам че *** който пише "социЯлния" не е по-различен от ***.Убеден съм че си от електората на Боце-селския.

38

Анонимен

преди 10 години

турските лекари инженери учители специалисти работят в турция и получават често повече от техни колеги на запад. тези турски специалисти можете да ги видите само на скъпи екскурзии и шопинги по западни курорти и молове. гастарбайтерите са им най неграмотните хора,но дори и те си направиха фирми по германия и Холандия и българи ходят да им работят

37

историк

преди 10 години

Какво качества на живот може да се очаква в Държава където 70 години на власт е БКП-БСП-ДС. Това са хора , които мразят народа и го използват само избори. Единствената Държава в Европа в която комунистите-социалисти избиваха собствения си народ. Над 200 000 души са избити без съд и присъда от терористичната партия. След 09.09.1944 г. конфискуваха имотите на хората и стигнаха до там, че на селянина му взеха и последната кравичка с която си хранеше децата. След 1989г. същия грабеж. Позор и срам.

36

Анонимен

преди 10 години

Пропуснахме 4 години заради ГЕРБ. Те бяха пагубни за икономиката. По време на тяхното управление яко подгонихме третия свят.

35

Анонимен

преди 10 години

причината е в гена български.ние сме били най умни най можещи най знаещи,подиграваме се на другите,а сме най мизерни и жалки. гледам пак оправдания с турция,ама там минималната заплата е 411 евро, минималната пенсия е 310 евро, средната заплата е 830 евро. всички цени са по ниски,здравеопазването в сравнение с нашто е супер.турските държавни болници са на светлини години от нашите.

34

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До АнонименИ В РУСИЯ ХОДЯТ, КОИТО ИМАТ КВАЛИФИКАЦИЯ. НЕ СЪДИ ПО СЕБЕ СИ.///////ТЕ ОТ МНОГО КВАЛИФИКАЦИИ ЛИ ТОЛКОВА ЧЕСТО РУСКИТЕ КОСМИЧЕСКИ РАКЕТИ СЕ ЗАПАЛВАТ ПО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТ , ПОДВОДНИЦИТЕ ИМ СЪЩО , ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ ИМ ПАДАТ ПО ВРЕМЕ НА УЧЕНИЯ !!! А НАПРАВИ ЕДНА СТАТИСТИКА КОЛКО ТАКИВА СЛУЧАИ ИМА С ЗАПАДНИТЕ ?!ЕДНА ДЪРЖАВА ЩОМ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРОИЗВЕДЕ ЕДИН КАЧЕСТВЕН МОСКВИЧ , НЕ МИ Я ХВАЛИ НИТО ДЪРЖАВАТА ,НИТО КВАЛИФИЦИРАНИТЕ Й КАДРИ !!

33

Анонимен

преди 10 години

Качеството на живот, ако го чакате от политиците, има много да чакате. Всеки си прави сам качеството на живот.

32

Бръчков

преди 10 години

И ... не дай си Боже , ако тиквеникък дойде пак на власт , ще останем зад албанците със светлинни години ! Амин !

31

Анонимен

преди 10 години

До АнонименРумъния като не граничи с Турция, тя защо дръпна?

30

Божо

преди 10 години

Левите са майстори на разпределяне на чуждото !!! Взимат от хората 10 , а им "отпускат" 1, което пак не е тяхно !!! Левите плачат за бедните, а в държава без бедни и зависими хора левите нямат място, защото няма кого да лъжат !!! Това е причината да сме до Албания !!! Ние си избираме левичари тарикати, които ни държат бедни и зависими, за да ни крадат !!! ГНУС ЛЯВА !!!!!!!!! Между другото , така нареченото крайно дясно всъщност е ЛЯВО !!! хитлер е бил националСОЦИАЛИСТ , а не "фашист" !!!

29

УРААААААА

преди 10 години

Няма кой да ни мръдне от последното място, сега в ЕВРОПА догодина в цял свят. Браво на наште политици ,АЙДЕ НЕМА НУЖДА ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ.

28

Анонимен

преди 10 години

До .. въоръжаващия се за леене на кръвкъш бе, съветско шпионче!

27

дебел депутат

преди 10 години

средната заплата тука е 2 бона,тя се определя по следния начин вие мизерниците вземате 340лв а ние ваште любими депутати-3 бона или средната заплата в България е 2 бона.

26

Анонимен

преди 10 години

Докато ДПС са във власта и докато поне един крадлив политик не бъде публично обесен така ще е.

25

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До за 32АБЕ ТО Е ЕСТЕСТВЕНО ,ЧЕ ХОРАТА БЯГАТ НА ЗАПАД , НО НЕЕСТЕСТВЕНОТО Е ,ЧЕ ДОРИ БЪЛГАРИТЕ РУСОФИЛИ ИДВАТ НА ЗАПАД , А НЕ ОТИВАТ В ТАКА ЛЮБИМАТА ИМ РУСИЯ ?!

24

истина е

преди 10 години

заглавието казва чистата истина. Албания е по-близо до сърцето на Европа, а БГ-то е по-близо до Албания отколкото до сърцето на Европа.

23

До 32

преди 10 години

Еми да цитирам ли Тиквуня за кофтият матриял?