325

111

преди 10 години

ЧЕ ПЪК НЕГО КОЙ ГО ПИТА И ЗАЩО СЕ МЕСИ ВЪВ ВЪТПРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ЧУЖДИ СТРАНИ.КОЙ МУ ДАВА ПРАВО ИЛИ И НИЕ СЕ ЗАРАЗИХМЕ ОТ АМЕРИКАНСКОТО НАХАЛСТВО ВЪВ ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА, САМО ЧЕ ПРИЛИЧАМЕ НА ПУДЕЛ КОЙТО ЛАЕ ДО НЕАПОЛИТАНСКИ МАСТИФ. ВСИЧКИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ СА ПРЕДАТЕЛИ НА НАС, БЪЛГАРИТЕ.

324

вурст

преди 10 години

Според роско е нелигитимно,а жена му е легитимна

323

Анонимен

преди 10 години

Политически календар на България:21 декември 2012. Настъпва краят на света.21 декември 2013. Бойко държи реч, по повод годишнината от края на света. 21 декември 2014. Росен Плевнелиев заявява че след края на света Украйна няма право да се дели на повече от 10 и е пореден опит да се ревизира установеният правов ред в Европа.

322

неукселтак

преди 10 години

тая снимка монтаж на днес .бг ли е?или просто зад гърба на президента има нещо с две нули

321

моис

преди 10 години

До Анонимен Не си прав те са най богатите евреи в света.

320

Анонимен

преди 10 години

Василев. , колко време правите модерно проспериране ? Та чак избягахме от България че нямаме работа !

319

Сталин

преди 10 години

До Анонимен *** нали Англия Франция и Италия признаха аншуласа както и присъединяването на судетската област.Открай време запада работи с фашисти.

318

Анонимен

преди 10 години

Тоя пинджър пак джафка...

317

Бай Иван

преди 10 години

Най-обиачм компетентни по всички теми и нъпроси президенти- като нашия! Чомекът няма нито нужното образование, нито нужната култура , нито е обединител на нацията- ной е просто едно велико недоразумение, което бълтаринът трябва да изтърпи още няколко години. И така, драги българи, добре мислете да следвакщия тур на президентските избори!

316

Анонимен

преди 10 години

A e незаконен президент, който не може да произнесе едно слово, а срича помпозно текст от хартийка, от която не може да откъсне очи същи двойкар от начално училище, говори по международни въпроси без изобщо да се съобразява с мнението на народа, на правителството, на парламента, среща се тайно с представители на чуждестранни компании, явно ограбващи България, не съобщава, какво е говорил, а трябва! Тате, не си знаеш и не зачиташ задълженията си! Май трябва да си ходиш!

315

Анонимен

преди 10 години

406.Е що не я смаже !Не е лесно да смажеш ядрена държава !и те си знаят повече неща .. Не си ти !!

314

Омерзен от Йесмени

преди 10 години

Според Роско излиза, че легитимните са т.н. Национальная гвардия, Правый Сектор, батальон Ляшко, батальон Донбасс и др.Горепосочените са въоръжени формирования, предимно от католици унияти от Западна Украйна и нямащи нищо общо с украинската армия. Използват ги защото армията и полицията не желаят да вършат тази "работа". На балканите на такива части им казваме "башибозук". А това, какво иска 90% от православния народ в източната част за Роско е без значение. И за 300 хил.българи същ

313

Анонимен

преди 10 години

На Росен Плевнелиев не му харесвало да го смятаме за мъж под чехъл. ОКей! Няма повече!Росен Плевнелиев е "жена" под чехъл...

312

Анонимен

преди 10 години

405.Добре че имам образованието от България , българската интелигенция се изнесе още през 1989 !

311

Анонимен

преди 10 години

j то па настоящето правителство на украйна е супер законно, аре джа от тука сурикатов

310

Анонимен

преди 10 години

Любимецът на кукловодите- плюнката роска

309

Анонимен

преди 10 години

Който иска мир се готви за война - древна мъдрост! Русия си играе с огъня и със сигурност ще се опари - това трябва да е ясно на Путин! С едни военни действия само за броени часове високотехнологичната армия на НАТО ще постави на колене и ще смаже изостаналата и примитивна Русия, но не е задължително да има военни действия. Соц. лагера и СССР се разложиха без военна намеса на НАТО - факт! Ум царува, ум умува,ум патки пасе!!!!

308

Анонимен

преди 10 години

Както путинските войски нахлуха в Украйна и анексираха Крим, така през 1939 година Хитлер нахлува с нацистките си орди в Австиря и я анексира. И тогава е имало рефереднум с 99.99% за присъединяване към Германия, и в ютюб може да се видят много клипове как австрийците масово ликуват и посрещат немците, но както всички знаем референдума в Австрия проведен под дулата на автоматите на нацистките окупатори е незаконен. Следователно комунизъм=фашизъм, факт!

307

Анонимен

преди 10 години

До : БКП ," Чествате " 3-ти март !За съжаление не го чествам, защото не съм там ! Избягах от демокрацията !

306

Алекс

преди 10 години

Аз, твърдя,че Плевнелиев е избран за президент незаконно с измама!