30

Babby

преди 10 години

Като цяло нямам против хомо или транссексуалните, но специално в случая няма как да се съглася с победата на `брадатата дама.` Сякаш, тази победа е просто едно доказване и натрапване на това колко `широкоскроени и отворени хора са европейците. Поне песента да беше по-хубава, да не бие толкова на очи това `доказване` и `приобщаване` на различните. Ама така е - като няма как по-друг начин, ще търпим цирка. Но според мен истината е една - никой родител не би се зарадвал, ако детето му някога запри

29

ФУГАЗИ МАДАФАКА

преди 10 години

тоя Джеронимо тук в ТОРА БОРА и Могадиши ше го цакаме с топла бира и камъни

28

До 21

преди 10 години

Много жалко, че възпитахме такива деца като теб! Желая ти късмет, защото ще ти трябва. На запад не те очакват, никому не си нужен, особенно ако си необразован и ***. Ще те подмятат като досаден навлек, дошъл от страна, названието и къде се намира много малко знаят. Опитай се, но като чета коментара ти, ти си злобен и комплексиран, а обвиняваш другите.

27

Реален

преди 10 години

Ако това е Европа мерси успех за Евро вота без мен.....

26

Оля

преди 10 години

Сърбетата могат да се хващат за палците и да чакат чичо да ги опъне за пореден път

25

10010

преди 10 години

Да, мога и да го направя. Защото съм стигнал до там, че сам да реша къде да направя специализацията си. А ти ще си останеш с думите к.Защото си жалък!Във всеки удобен момент ще казвам от какво съм се махнал!!!

24

Анонимен

преди 10 години

ne li oskarbitelno da se publikuvat snimki na koitoVirus se identificira kato Isus Christos

23

КОНСА РАПИРА

преди 10 години

ЕВРОВИЗИЯ - демек ликът на европа - ТРАВЕСТИТ ХОМО БЕЗОПАСТНА ИГЛА МЕКА КИТКА - подсвирквам весело с усмивка на уста кеф ми морето кеф ми планина добре дошъл в ЕВРОПА

22

м

преди 10 години

Със Станишко са си лика-прилика!

21

10010

преди 10 години

До 23Не ме интересуват децата тиТ ти си длъжен да си ги гледаш и да ги възпитаваш така, че да бъдат приети от обществото.И ела, ела. Не ме е страх! Ще ти светя маслото пред тях!!!

20

Анонимен

преди 10 години

Искам и четвърти пол, три не са достатъчни!

19

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 10 години

До vesko02Разбира се, че и в Русия има хомосексуални. Русия е свободна държава и всеки има личен избор за сексуалната си ориентация.В Русия обаче има ЗАКОН забраняващ хомосексуалната пропаганда ! В Русия никой не поощрява гейовете и не ги прави привилегировани за това, че са обратни.Ако така наречената Кончита Вурст беше спечелил(а) Евровизия, защото пее хубаво или песента му беше най-добра, тогава нямаше да има никакъв проблем.Цял свят видя обаче, че дадоха първото място заради третия пол

18

тцЪ

преди 10 години

Стана ми любопитно нещо... Ако наш Гъзис и туй нящо на снимката се фанат, па се залюбят - кой ще е жената и кой-мъжа?

17

10010

преди 10 години

Предпочитам да живея в Западна Европа далеч не само заради малките заплати тук. Тук живея в каменната епоха. Затова ще ви мачкат отвсякъде. Затова ще ви пречат и хората от малцинствата, както и бежанците. Затова ще сте злобни, комплексирани и нереализирани с купени дипломи и с празна глава. Точно Бай *** в 21 век!!!Догодина по същото време защитавам и изчезвам от тук.

16

берия

преди 10 години

ВСЕКИ ДЕН ГЛЕДАМЕ СПОКОЙНО НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ роско ,а СЕГА КИПНАХМЕ . НАМИРАТЕ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ДВАМАТА ТРАВЕСТИЦИ ?

15

10010

преди 10 години

Единственият народ - останал аутсайдер през 21 век и неприемащ различията. Познайте кой е той? Личи си по клошарските ви коментари!

14

Анонимен

преди 10 години

До не синОтдавна ни завлякоха. Народа си продаде *** за 30 годишни западни коли...Всичко това можеше да го имаме и не по тоя овчарски начин.

13

vesko02

преди 10 години

А да не би да няма руски травестити?

12

СЯНКАТА НА ЦИОН

преди 10 години

Това ли е лицето на Европейския съюз ?Явно - да !

11

ами

преди 10 години

Браво на Сърбия!Браво и на Русия!