192

От село

преди 10 години

Не знам дали вурст е само наденичка или не , но ми писна от европейските ценности ! Не искам в Европа и не желая промиване на мозъците на децата ми - да не дава господ на някой синът му да му доведе зет !!! Не не не на евро-американските ценности !!!

191

прост човек

преди 10 години

Това стана сякаш по поръчка преди евроизборите. Сега момчето от ямболските села, което обича скъпите парижки хотели, ще каже: "Ето ви Европейския съюз в целия му блясък! Гласувайте смело!" Аз обаче се чудя, кога ли ще ни накарат да вземем тоягите и такива като този вурст, да ги сплескаме на луканка!

190

Дончо

преди 10 години

Ето това, вече, е фарс!

189

Анонимен

преди 10 години

Wurst- oznachava osven nadenichka, sushto taka: vse edno, vse taq.. smisulut e che e vse edno muj ili jena, vajen e talantut. Nqma ni6to prativ mackata, aaa picha... kakto i da e, "wurst" :-), no samo posle nqkoi da mi opqva kak nashte chalgarki razvru6tavat podrastvashtoto pokolenie!!!

188

adf

преди 10 години

До ERдействителност на държава управлявана на хора като теб, които се имат за много европейци, а всъщност са именно с манталитета, който го описаха. Защото такива хора развалиха образованието. Такива хора вкараха модерните западни проповядвания, където си COOL, когато като в холивуд пиеш, пушиш и се чукаш си много готин, а ако учиш и се стараеш да работиш си LOSER. Модерната чалга, която описа виж кога е възхода. Именно началото на така наречената демокрация, която заличи патриархалната система

187

ER

преди 10 години

Я изведнъж се оказа, че никой не се разпознава в тия характеристики. Ами че ние сме държава слънце - спретната, с приятни хора, чиста... Всички работят за себе си и за общото благо..Каква ли е тая измислена действителност дето живеем в нея тогава?

186

asdf

преди 10 години

За всички дето сега хвалят кончита да го изгледат>youtube/watch?v=8BWp-psSmhw

185

777 до ER

преди 10 години

Да, ще говорим за ценности, защото:1. Не слушам чалга2. не харесвам Азис3. Не желая да правя нето ***, нито сирийците ***, но искам да спазват законите и да не живеят на моя гръб4. Не крада, и не съм възпитаван от родителите ми да правя това!! И не ми е необходимо!!5. Нямам комплекси, че да мечтая за жената на съседа.6. Децата ми не пият и не са ***. Естествено за това заслугата си е изцяло моя. Поради което няма да приема това изчадие да ми бъде натрапвано че е звезда!

184

РЕФЕРЕНДУМ

преди 10 години

Да го напускаме спешно този съюз! Да спасим душите на децата и и нашите души!

183

адф

преди 10 години

До ER1.Не слушам чалга.2. Не харесвам азис (нищо общо с визия прочети точка 1.)3. *** не искам да ги запаля или ***, искам да работят здраво като мен и да си плащат данъците.4. Не съм откраднал през живота си и дъвка.5. Моята мечта всяка вечер си ляга до мен и не е съседската жена.6. Детето ми, както и аз не пие алкохол.Извод: много хора в тази държава, която пренебрегваш имат тези ценности и смятат подобно поведение като неприемливо.

182

!

преди 10 години

Скоро "толерантността"няма да бъде избор в Европа.Който не знае каво пише в тази статия не знае каво се готви на Европа(в частност),четете докато не е изтрити,защото трябва да ходите в тъмнина,иначе как ще властва антихриста.europeandignitywatch.org/day-to-day/detail/article/double-standards-on-tolerance-promoted-in-european-parliament.html

181

Анонимен

преди 10 години

До ERЗа това е виновна "културата" ни. Ако търсиш виновни - гледай министрите на културата последните 25 години. През соца тия извращения ги нямаше...

180

Анонимен

преди 10 години

are frlete tva mlekopitaesto na razgradskata *** drujina- oni sha me namerat kolaia kak da sa tolerantn

179

ER

преди 10 години

Българският народ говори за ценности. Виц на деня. Народът, който:1. Слуша масова чалга2. Харесва Азис3. По християнски иска да запали *** и да ги направи ***. Покрай тях и сирииците.4. Масово краде откъдето може- на едро и дребно.5. Мечтата му е да оправи съседската жена.6. Децата му се наливат с алкохол.Естествено за това е виновен целия свят,включително и некакъв нелеп образ, като този травестит, но не и самия българин.

178

Анонимен

преди 10 години

Надявам се да има повече разумни и морално чисти хора, които се отвръщават от цялата тази показност на нравствено падение. Част от политиците, които са пропаднали до дъното на най-големия разврат ни пропагандират и прокарват с отвратителни закони този начин на поведение. Ще допуснем ли това да се наложи!

177

Shark

преди 10 години

ОТВРАТ!!!! Мисля че дори Борджиите са били по-морални!! После защо се възраждал крайният национализъм, ами ето защо. Истината е, че *** е имало винаги, но никога не са били толкова явни и натрапени!!! Олигофреничния ЕС даде свобода на всякакви ***!

176

Анонимен

преди 10 години

Едно е ясно - за да си истински европеец, трябва да си ако не ***, то поне ***. Явно няма да стане еврогеец от мен в тоя живот...

175

до 228

преди 10 години

появи се гол под кръста, така ще изпратиш по-силно послание. И си го обрасни като брадата на кончита ;) късмет ще гласувам за теб

174

Анонимен

преди 10 години

ЕС е клоака. Отвращава ме. Никакъв морал никакви ценности. Робство , *** , ицеса

173

Бънди

преди 10 години

проблемът с дискриминацията ще продължава и тя се бои, че няма да доживее края му. Така е, защото винаги ще има нормални хора, на които това няма да им харесва. Ако те имат свободата да се "то", аз имам свободата да не харесвам тяхното нахалство. Колкото повече ни го натрапват, толкова повече неприязъм ще срещат.