134

Анонимен

преди 10 години

Ако имаше 150млн. индианци, то те щяха да се хранят с царевица, а не с бизонско. Определено опорната точка с геноцида над индианците е доста лошо скроена.

133

Анонимен

преди 10 години

До Американ брадърхуудможи би сороските брадъри, за 90% от тези които не са на хранилка в подопечните сороски НПО истината е друга

132

Анонимен

преди 10 години

Пак се върнахме на темата, че в САЩ бият афроамериканците и всичко което се случва в необятната руска страна е съвсем невинно на този ужасен фон. Към това може да се добави партизанското индианско движение на Винету, като ББ знае най-добре.

131

Анонимен

преди 10 години

126Чул - недочул.Стамболов, надявам се, знаеш как се е простил със света.А идвестно ли ти е как този тарикат е търгувал по време на освободителната война? И хоп- тарикатът във властта.И ние знаем по нещо, не злоупотребявай! Стамболов далеч не е положителен герой-тарикат , използвач и кариерист.И есвършил жестоко.

130

Анонимен

преди 10 години

До Боби1. САЩ - Геноцид 150 милиона индианци за около век в момента съществуват в РЕЗЕРВАТИ (не анклави а резервати като животните------1. 150 милиона индианци никога не е имало2. САЩ не е имало когато индианците са избивани3. И да е имало САЩ , щатите в които са избивани не са били към федерациятаПоминайш товарищ ?

129

Анонимен

преди 10 години

До умника с ценноститеТова дето си ми го цитирал в 5 точки, са права на европейските граждани. Питам за ценностите??? Освен това дори и цитираните права не се спазват от лицемерната клика нречена европейски лидери.

128

Анонимен

преди 10 години

до 138аре апологетите на гущерите в скоро време ще си търсят друга валюта, например зимбабвийска квача за да поддържат тази хунта в Киев, съставена от гейове, сциентолози, баптисти,откровени фашисти и една голяма крадла, дето беше уж много болна, а сега припка като коза по майдана..........е на бялото черно не може да кажеш, ако не си по болшевистки предан на *** ценност- факт е че неонацисти изгориха хора и стрелят по 12г. деца

127

^

преди 10 години

..."Рано или късно ще се разбере защо Путин направи този самоубийствен ход в Крим"......Относно бръщолевенията ти ,що не излезеш на чист въздух?Листовки май ти дават е моето предположение.За хората на истината-целта бе да се отнемат от Русия базите и защото Русия спря бомбардировката над Сирия и потенциалната над Иран,отделно да се заграбят богатсвата на Украйна,к оето се явява второстепенно.

126

Анонимен

преди 10 години

До Боби2. САЩ наляха поне 5 милярда в Десен сектор и сие за да свалят правителството (поредната цветна кървава революция)----------покажи фактурите

125

Анонимен

преди 10 години

Уважаеми, днес има само един платен пишещ - 121. Другите днеспочиват, ще работят през работно нреме от понедерник.Ако има представа колко е смешен...Точво това са хленчещите за свобода, за това, че някой им пречи, че не може да си каже мнението.Изобщо, 121, имаш ли мнение, имаш ли някаква обща култура?! Ти просто дрънкаш на поразия измишльотини и изглеждаш нелепо.Лошото е , че си вярваш - за теб е лошо.Чети, може да научиш нещо.

124

Анонимен

преди 10 години

Лидера на кримските татари ще съди в международен съд путинските окупатори, които репресират и измъчват неговия народ.

123

Анонимен

преди 10 години

рубладжиите търсят под вола теле, режима в киев беше свален от народа, това което става в източна украйна е военна диктатура дирижирана от кремъл. също се оправдава анексирането на крим с това че не била пукнала една пушка :). а бе мамка ви загубена то крим е автономна република обаче кой му дава право на бляда да влиза въоръжен там им да анексира. и на децата е ясно че тоя референдум е манипулиран. правят референдум с военно положение.вие сте болни мозъци и заслужавате да бъдете последни

122

Анонимен

преди 10 години

Има виновник за хилядите убити украинци и руснаци - това е самовлюбения деспот путин.

121

Анонимен

преди 10 години

Изнасят суровини руснаците и не ги бива много в производството.

120

Анонимен

преди 10 години

В Крим са убити 16 украинци - 2 офицера и 14 войника.

119

Анонимен

преди 10 години

Рано или късно ще се разбере защо Путин направи този самоубийствен ход в Крим. Моето предположение е, че парите в хазната в москва са започнали да привършват и за да се прикрият олимпийските кражби и други делавери кликата около путин са решили да направят една малка войничка със старите си украински приятели.

118

Анонимен

преди 10 години

В Клим няма убити!

117

пфу

преди 10 години

Така ли бе хубавци?Ако въоръжени групи се вдигнат да ви свалят както свалиха правителството на Украйна,пак ли ще роните крокодилски сълзи и ще сдадете ли властта?С хляб и сол ли ще ги посрещнете и лозунги"Вълчо,ела ме изяж".Ама то Европа отдавна е предадена.

116

Анонимен

преди 10 години

197Първо са стресирани, защото новите назначени от САЩ и Еврогейския съюз, които не харесват Кличко, защото баща му е генерал, тъй като беше ЗАБРАНЕН друг език, различен от изкуствения украински език, създаден след Първата световна война.Не прави на *** и изкукуригали хората!Ако това го смяташ дза признак на най-демократичен акт, одобряван от еврогейския съюз с мото "Единство в многообразието", значи живееш в пещера и се храниш с вкусни корени.Ама не е тъъъъй!С друго се храниш, вониш!

115

Анонимен

преди 10 години

113, "Зваеш ли какво е филисофия?" - ами, знам :) Даже мога и без грешка да го напиша.Също така знам, че всеки може да си изказва мнението, стига да си понесе последствията - факт.Също така съм доста добре запознат с историята и знам, че в Русия инакомислието традиционно е преследвано.Не съм фен на Запада, но в човешката история не знам да има нещо подобно по жестокост и мащаби на ГУЛаг и Голодомора. Държава, в която е възможно това, искам да е по-далеч от България.