11

Жоро

преди 10 години

Двойния стандарт е ужасяващ,с своята подкрепа за хунтата в Киев ЕС и САЩ са виновни за клатената в Украйна!

10

политолог

преди 10 години

Фашистка Германия и СССР бяха братски държави до 1941 година,когато едното "братче"реши да напада другото и то го изпревари и нападна първо.

9

Анонимен

преди 10 години

Нормално, 40 човека са нищо за Европа, щом са непотребни за нуждите на САЩ, които ще почешат Европа зад ушенцето за съдействието.

8

Анонимен

преди 10 години

Единствената страна в европа, която се управлява от профашистка партия и правителство е Русия, всеки който е запознат с идеологията на Мусолини и фашистите го вижда това, а Москавва е сигурно единствената столица където ксенофобски групи младежи вършеят на воля под погледа и одобрението на власта и милицията

7

Анонимен

преди 10 години

За жертвите в Киев еврогейците и краварите ореваха света, за Одеса нищо, никаква реакция от "загрижената" международна общност. Сега мълчат за снайперистите на майдана, за починалите по особено мъчителен начин хора в Одеса, за тайната среща на шефа на ЦРУ в Украйна... За толкова много неща мълчат ЕС и САЩ, че ако станат официални, половината свят ще настръхне срещу тях.

6

чичо

преди 10 години

Тимошеннико бара Буда в дъблин.После сака да бара М-16 и да пуца 6 милиона руси.Вагенин го клати Янецюк, Турчинов подписва декларация за тройка.Роска иска повече Европа, Юлия с мокрото пране го хлопа.Размусен специална оферта му даде, Офшорка кандиса и подписа, КСНС за санкции срешу Русия се реши, само Волен против се обяви!Идвай Путине по вода и въздух, тежки окови да свалиш, надежда за живот ни най и МВФаркста, евро-пефодилска *** смачкай.

5

?

преди 10 години

А някой пита ли се вече какво стана със снайперистите в Киев?Кой бяха?От къде дойдоха?Кой ги прати?За какво??А особено след оня телефонер разговор...

4

пламен

преди 10 години

Ужас!!! Толкова много комунисти и русофили в България!! Само, че техните деца и внуци учат и работят във фашистка Америка, а не в братска Русия!! Лично моя милост съм русофил и уважавам Русия само, че до 1917 г.!!!! Не знам още как съществуваме като държава и народ с толкова много простотия и долнотия!!!!!

3

Анонимен

преди 10 години

до 1 АнонименЕ това в Одеса не беше фашистко, беше... Баташко!

2

Анонимен

преди 10 години

Лавров, то болшевизма е дваж по- лош....не се праи на ударен ей, водкаджия сдухан

1

Анонимен

преди 10 години

И този за фашизъм говори в 21 век болни хора Рибата се вмирисва от към главата