68

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров е доста умен човек. Направил си е смектата че е България има около 5-6% д*ли и неудачници които винаги ще са зле и чакат само някой да им даде заплата 1000 лева и да им разправя колко е велик бългинът. Игрейки по анти ЕС и про руските настроения на народа, наш Волен пак ще си осигури място в парламента, този път със 15 хил евро заплата и пак ще си живее разгулния живот в лукс заобиколен от харем свежо месце атакистки, а д*ит гласували за него пак ще духат супата.

67

26974

преди 10 години

Няма власт,която е тръгнала да избива народа си, да е прокопсала. В броя на жертвите няма наши и ваши, всички са жертви. За геноцида в Одеса тепърва ще излизат данни.Досега жертвите са над 40 човека,Дневник пише, че 40 са в неизвестност.Значи дотук са над 80 човека.Има бременна жена удушена с кабел.Този акт не може да бъде оправдан с никаква свобода и демокрация. Пак повтарям,няма нищо нормално в човешко същество,което смята, че изтреблението на хора е победа и заслужава адмирации. Нацисткия режим в Киев мина всякакви граници.

66

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Няма по-голяма идиотияот това да играем заедно с русия.Там е пълно с пиянство, мърсотия,предатели и прототия.

65

Българин

преди 10 години

До Спонгиспонги, ние такива като тебе ги пуцаме...

64

z

преди 10 години

Освен,че говори английски,френски и синхалски език,Лавров(уикипедиа)е член на Императорското православно палестинско общество.А що е то?Ами не знам :)Знам само,ч е е човек на който абсолютно му е ясно какво става в света и прави поразяващо впечатление както казват"езика на тялото"при срещите му с друг известен световен дипломат докато ние решаваме световната политика с изтръпнали *** от седене пред интернета.

63

Анонимен

преди 10 години

СИДЕРОВАЛЕ СИДЕРОВ Е ВОЖДАСИДЕРОВ Е ВОДАЧАСИДЕРОВ Е НАЩА ЧЕСТСИДЕРОВ Е НАЩА РАДОСТЧАКАМЕ СИГНАЛ ЮВИГИЧАКАЧЕ ТВОЯТ СИГНАЛ, ВЕЛИКИЙСИДЕРОВТОЙ Е НАЩА ГОРДОСТТОЙ Е НАЩА ЧЕСТТОЙ НАЩО ЗНАМЕНАЩА ДОБЛЕСТНАШИЯТ ПОБЕДЕН ЗОВ!!!

62

Анонимен

преди 10 години

Viva Russia, viva Putin, viva Lavrov. Vsichki drugi da go dyhat.

61

Анонимен

преди 10 години

Да , докато Тимушенко иска още доброволци : За НАПАДЕНИЕ , и тя го нарича : Съпротивително движение ! Какви ще бъдат изборите ?Да изберат Тумушенко за президент .Само че тя не хваща оръжия в ръка , използва армията ! Много е Американско !! Браво !!

60

Апостол Български

преди 10 години

Светът гледа на Америка като на главен инициатор на войни, признал в интервю за мрежовото издание Салон бившият президент на САЩ Джими Картър.Според него, хората в света смятат, че американците разпалват въоръжени конфликти практически по всякакъв повод.Картър напомнил за неотдавнашното изказване на държавния секретар Джон Кери, твърдящ, че в 21 век не може проста така да се нахлува в чужда страна. Това звучи точно така, както ние направихме това в Ирак в същия 21 век, заявил той.

59

ОДЕСА

преди 10 години

НЯМА ДА ЗАБРАВИМ! НЯМА ДА ПРОСТИМ!

58

до 78

преди 10 години

те и да не те трият ти си си изтрит като цяло...горкия

57

/

преди 10 години

Има нещо мистериозно около Лавров.Освен,че е супер интелигентен и топ дипломат има интересна биография.В този сатанистки свят аз вяра нямам много на никой но не може да се отрече изключителното му харизматично излъчване.

56

Salajadin

преди 10 години

До ВасилевE KAKVA INFRASTRUKTURA IA IZLEZ I VIZ PATISHTATA NI,PRI TATO NIAMASHE I DUPCHICA,VIZ PATEKATA VLADAYA ZLATNI MOSTOVE AKO IA IMA OSHTE,I KAKVA BESHE,V PARK VITOSHA BOGATSTVOTO NASTOLICATA NI BESHE PALNO S PEYKI I MASI,VIZ KAKVO E SEGA,OPITVAM SE DA NAMERIA PREDISHNATA LUKANKA,PASTARMA,BIALO SIRENE NIAMA SAMO BUKLUCI BEZ ZNACHENIE OT CENATA,KAK RAZIPAHA HRANITELNOVKUSOVATA PROMISHLENOST V BALGARIA NE MI E YASNO

55

НОВИНА

преди 10 години

Германският министър на икономиката и министъра на международните отношения излезнаха със становище---с две думи подкрепят Лавров и ще изискват от правителството си -преразглеждане на отношенията с Киев........

54

Шустакович

преди 10 години

Нема значение за кениецо каква е обстановката. У Кения да не е по-добра, а?Кениецо ще изпрати тайна бележка до Турчиновия кой е избран за победител и толкова!Кво им пука за обстановката....

53

Анонимен

преди 10 години

"Враг до портата " - Руския народ няма да позволи сили на НАТО до собвствена граница!

52

456

преди 10 години

До Анонимен66Църен ,църен колко да е църен,не повече от Обама! Та нещо още се кажеш ли за "белите държави"??

51

забележка

преди 10 години

Да изясним едно: в Русия падна вносния комунизъм и сега борбата е срещу Путин-преградата за следващите про-ционистки войни.

50

.

преди 10 години

До Доктор Сър ПичукПростотията върви по хора като теб както се вижда от опита си да бъдещ остоумен(не си),величието на политици като Путин за такива е необяснимо явление.И ти можеш само да го заключиш като...кучето на нивата.

49

Мислещ

преди 10 години

Според Сащ и Ес ще са демократични избори. Като гласуваш двама от десен сектор те сочат с калашник и при грешен глас може да те гръмнат