22

Х

преди 10 години

Мечтател безумен образ невъзможен-Европа да ти помогне,те гледат да ти се наместят отзад бе ***.От поп сълза и от кантонер пот тръгнал да търси.

21

джона

преди 10 години

не меси баби и жаби, ***

20

Анонимен

преди 10 години

" Киев заслужава подкрепата на Запада". Сега ще видят кон боб яде ли, но така им се пада, като не си знаят интереса.

19

Анонимен

преди 10 години

Изгорелите трупове в Одеса са на убитите при сблъсаците хора.Това е постановка на КГБ-нищо повече!Също кото при Катинската гора в Полша!След време ще си признаят ..че е тяхно дело!!

18

джона

преди 10 години

И двамата приличат на ***

17

Бай Ганьо

преди 10 години

Тия пущиняци не заслужават нищо, освен руски ботуш в ***!!!

16

Да ви светна:

преди 10 години

Нито Русия , нито НАТО ще воюват за Украйна -*ин просто ще я изтъргува , както Горбачов изтъргува цела Изт.Европа , за да продължи да съществува!Руско-болшевишката система е неефективна и непроизводителна--може да живее само с "роби на труда" или със "заеми"!ТОВА ПРАВИ И СТАНИШЕВОТО ПРАВИТЕЛСТВО В МОМЕНТА!!

15

адф

преди 10 години

До АнонименТоя номер с комунизма и капитализма работи вече 70 години,докато се надъхваш дългоносите и ционизма ти е'''ат майката.

14

БМ_21 Град

преди 10 години

Този гнусен гризач на снимката тоталто е изкукуригал .. все му се привижда руската армия, като онзи америк. генерал дето по времето на студената война се хвърлил от прозореца на кабинета си с викове "идат, руски танкове идат". Циничността и лицемерието на запада минава всякакви граници избиват стотици граждани на южна Украйна само защото са етнически руснаци .. абе къде отидоха ония соровски марионетки от провозащитните организации "хелзински комитет и тем подобни .. мълчат като риби ..

13

drp

преди 10 години

Статията е класически пример за тотален контрол и манипулации от Империята на злото . Наглост и извъртане на фактите! До безбожие !

12

до 8

преди 10 години

щом тая мантра я слушаш от 30 години значи е много вярна и актуална за съжаление...и този който трябва да се напъне явно си ти ама като няма мозъчни гънки няма и какво да напъваш..кофти е нали?

11

Банказаври

преди 10 години

Щом финансист хвали някого, значи на страната на хваления, лошо и се пише. Тези само за пари и грабеж мислят и ако намерят продажна гнида да им отвори портата, започва истинско клане.

10

до дрът полковник

преди 10 години

на рускоговорящите като не им харесва там и искат да се бият в гърдите, че са руснаци да си се прибират в държавицата бе! кво са тръгнали да оправят чужда държава, нали Украйна като влезе в ЕС ще потъне...еми да си се изнасят *** и да си ходят в златната им страна...за къв двоен аршин кви 5 лева са ти в главата промита полковническа

9

Приятел

преди 10 години

Бегай приятел, бегай! *** гад, я ми кажи че ти от Марс ли падаш? Че ти имаш огромно участие с онази озверяла откачалка Юлия в тоталното ограбване на Украйна. Че ти си в политиката от 15 години и само смучете, милиардери нещастни. А сега Янукович бил виновен или някой друг. Бегай, че руските украинци ще те линчуват! Макар че заслужаваш повече. И изтрещялия запад няма да ти помогне, най-много тези от третия пол да те ползват за нещо.

8

Смело Яценюк!

преди 10 години

Financial Times: Киев заслужава подкрепата на Запада ..И як лобут от Изтока. Яценюк, друже, яко те изпържиха. Касапницата в Одеса ще се изучава хиляда години. постъпи мъжки. Изпи цианкалий, застреля се, запали се. Както твойте хора напарвиха в Дома на профсъюзите. В навечерието на 9 май. Но ти не си мъж. Ще се гърчиш, като *** на буца. Нямаш бъдеще, след Одеса, разбери. В името на близките си. Кураж!Веднъж се мре!

7

Чичоу

преди 10 години

Империята на злото САЩ ще бъде сломена. Но този път с най-силното оръжие - истината. Много е радостно, че вече доста хора си отварят очите и четат независими източници, от които виждат истинското лице на бутафорната демокрация. Зад нея се крият зверства по-големи от тези на хитлер, сталин и мусолини. Основното оръжие на САЩ е дезинформацията, розовите панделки, пропагандата. По-лоши са от комунистите и нацистите взети заедно.

6

Анонимен

преди 10 години

И после 25 год ще крадете и ще лъжете народа, че комусистите са виновни. Този номер при нас мина и продължава да се разиграва.

5

Дрът плоковник

преди 10 години

Стига сте ни облъчвали със Западна пропаганда. Никаква необективност и безпристрастност няма в медиите - представя ни се само гледната точка на американците, която ни я натрапват за правилна. Когато протестиращите от десен сектор мятаха *** и се избиваха с украинците - те бяха борци за правда и свобода. Когато рускоговорящите от същата тази държава започнаха да протестират - те бяха обявени за терористи и сепаратисти. Двоен аршин!

4

pif

преди 10 години

То Запада вече я подкрепи Украйна, така хубаво я подкрепи, че направо залитна с единия крак в гроба. Каква подкрепа повече

3

ха

преди 10 години

какво съвпадение... и при нас поредица от корумпирани правителства ни докараха до тук....явно при всички, които са имали и имат нещо с Русия е едно и също положението - мизерстване!!!