87

Анонимният

преди 10 години

Тоя клоун научи ли се поне най-накрая да прави кръгом!

86

Анонимен

преди 10 години

Никога не съм виждал по-жалко и по-безлично чочече от Росен Плевнелиев.Все се пъне, нещо да покаже - и накрая все нищо. Единствено някакви изтъркани комсомолски клишета, киото повтаря като папагал. Иначе не може да му се отрече че 1 в гафовете, които твори непрекъснато.

85

Анонимният

преди 10 години

А аз предлагам да се направи референдум по въпроса: ЩЕ ТЪРПИМ ЛИ ОЩЕ или НЕ ИРЛАНДСКАТА ПАСТИРКА РОСКАТА ПЛЮВНАЛИЕВ?

84

Анонимен

преди 10 години

Данни за въдворените евреи в лагера Гонда Вода на Царство България: 1.Близки на политически провинени.30 лица2.Заподозрени като неблагонадеждни.29 лица, от които: - Участници в една снимка, направена преди 5 години в Дупница при един излет, техни близки участници и неучастници в излета, между които тогава мнозина са били на 13-14 годишна възраст ..22 лица - Заподозрян комунистическа дейност в Пловдив .1 лице - Излежал наказанието си по ЗЗД.1 лице - Без конкретно провинение за попълване първата група интернирани от Дупница5Има въдворени лагерници, и

83

Анонимният

преди 10 години

Такъв некадърен феномен като Плевнелиев никога не е имало в Президентството. Той буквално в всяко свое изказване прави България за смях пред Европа и света, тотално урони авторитета на президентската институция. На всички ни е ясно, че от него нищо не зависи, има си господари, които слуша и затова срами цяла България.

82

Ф.С.В

преди 10 години

Ти явно си престъпник или асоциален тип - и тогава не си бил добре - и сега не си добре- седиш си на село и се чудиш кога ти е минал безличният живот - ами айде бегай из Света като си свободен -хахахахахаха Гледай някой ромче да не ти строши кратуната вечерта докато спиш -че и то се чувства "свободно"

81

Анонимен

преди 10 години

До Анонимниятпрезидента е избран от народа ..вашето продажно правителство бе избрано с шантаж и измама типично по комунистически !

80

Анонимният

преди 10 години

Няма ли вариант в осем без десет Роско да чете детски приказки, за лека нощ на децата, та да има поне минимална полза от него! Той е весел ***, нахилен, децата ще го обикнат, където го видят ще искат да го бият

79

Анонимният

преди 10 години

Спомнете си поне едно нещо от стореното или изреченото от Пювнята, което да не е предизвиквало неудобство няма да се сетите. Ето и сега Нова страница от Книгата на Конфузиите.

78

данъкоплатец

преди 10 години

Днес пенсионират 10 генерала утре пройзвеждат нови 10 търтея- генерала. Защо не си ги вземе със себе си на вилата в Гърция да му работят като няма пари на мен не ми трябват.

77

Царски елит

преди 10 години

След 100 години отново България е в национална катастрофа. По Цариградския от 1913 г. договор губим голяма част от освободените територии, Южна Добруджа. България понася значителни жестоки загуби ( 66 000 убити и 100 000 ранени), огромни икономически и финансови загуби(около 2 милиарда златни франка).1 милион българи остават извън границите ни. 250 000 бежанци. Дморализация на българите, трайно отслабване на буржоазните политически партии и пречупване на стопанския и културен подем, започнал след Освобождението.АКО ТРЪГНЕШ СЛЕД СКАРАБЕЯ КЪДЕ МОЖЕ ДА ТЕ ОТВЕДЕ!"

76

Анонимен

преди 10 години

До Ф.С.Вможе прятелче ...свободата не е материялна , знам , за вас комунистите свободата не означава нищо повече от това да си милионер на гърба на хората ..за мен свободата е ментално състояние и състояние да духа ...нямал съм пари хляб да си купя помниш ли ги тея времена? Но бях щаслив ..радвах се , че не съм роб и не ме тероризират вече за щяло и нещяло както беше преди 25 години! Опредепено си много млад и наивен щом си мислиш , че съм роб а ти свободен гражданин :))

75

Анонимният

преди 10 години

Не може президент на НАРОДА да не е избран от НАРОДА. . . това е парадокс !!! Затова той за мен не е Президент, а Прецедент !!!

74

Цъфтящо ЦБ

преди 10 години

На 25 януари 1939 г. в Народното събрание царският министър на земеделието Иван Багрянов заявява: Имах случай да го кажа и друг път: ние сме земеделска страна БЕЗ ЗЕМЕДЕЛИЕНие нямаме излишъци от зърнени храни. Ние изнасяме не излишъци, а само туй, което крадем от устата на нашия народ и неговия нещастен ***. (Общи ръкопляскания).

73

Анонимният

преди 10 години

Тоя *** комсомолски секретар , да не чака американците да го преизберат на следващите избори, за президент.

72

Анонимният

преди 10 години

Слугиня нещастна

71

До Василев 71

преди 10 години

След 9 септември 1944г. еврейските слуги болшевишките шовинистични копои унищожават цвета на българската нация,нейната икономика...Цветът на нацията - шайка продажни политици, шепа фабриканти, гешефтари, спекуланти и чорбаджийски мекерета . Три национални катастрофи, пет загубени войни, няколко въстания, преврати, 500 000 избити, толкова инвалиди, още толкова вдовици и и сираци. 2 700 000 неграмотни, още толкова полуграмотни. 90% селяни с ***-щавен и нещавени, София разрушена, купонна систем

70

Анонимният

преди 10 години

Проблем за държавата е, когато я яхне калинка! В момента България е 100% в тази ситуация.

69

Ф.С.В

преди 10 години

Сега си "свободен " само в собсвената си глава - над 3 мил българи нямат пари за да отидат до съседният град - ако имаха щяха да са избягали през глава от БГ - не може да си свободен когато си НАЙ БЕДНИЯТ ИКОНОМИЧЕСКИ РОБ на Европа и скоро в СВЕТА !

68

Анонимният

преди 10 години

Като главнокомандващ си е поставил за цел да се бори за боеспособни Въоръжени сили, но досега само е дал своето да" за намаляването на армейската численост. Да ходи редовно в парламента, също вече не му е приоритет, защото от откриването на 42-рото Народно събрание той не се е вясвал при депутатите. Едно от малкото обещания в графа изпълнено" пък е лично дело на вицепрезидента Маргарита Попова. Тя действително осветли правилата за помилване и за получаване на българско гражданство.