19

Анонимен

преди 10 години

Тези войни в украйна са кой да работи и кой не и в България е така ,преди комонистите бяха началници,еб.ха развеждаха семейства крадяха убиваха,и сега видяха че трудно се живее ако хоръта не работят за тях.Е това искат да се върне червените ***.Да мачкат сиромащията дая плашат и да си прават каквото си искат.Няма как война ще има но няма да са на власт.Това го няма на запад.Е за това хоръта избраха запада.

18

дядо иван

преди 10 години

Този Анонимен си говори сам. Болен човек. Прости му Господи и той не е виновен.

17

Анонимен

преди 10 години

Аз викам Делян Пеевски да награди Барека за обективна журналистика.

16

Анонимен

преди 10 години

*** от злоба че бяхме на страната на фашистите сега искате де се измиете и представяте че отново не сте на страната на фашистите в киев

15

Анонимен

преди 10 години

OT DETZKA VUZRAST MRAZIA RUSSIA. NESHTO IMA PROTIVNO V EZIKA IM, V SHOVINISMA IM I V NACHINA NA MISLENETO IM.

14

до 9

преди 10 години

"и Хитлер така беше"-Хитлер не анексира ,а разгроми и превзе Полша заедно със СССР.След победата двете армии си спретнаха 22 септември 1939 година в Брест тържествен парад в Брест -командван от генералите Гудериан и Кривошеин .8 дена по късно СССР ще нападне и Финландия.Путин действа точно както при аншлуса на Австрия-едно към едно.

13

Анонимен

преди 10 години

Лъжат не лъжат, руснаците са длъжни заради цялото човечество да сдържат американския империализъм. Западната демокрация и глобализъм е идеология обосноваваща неоколониалната политика на развитите държави.

12

до 1925

преди 10 години

На 9 май съм там ама предварително ще пиина нещо разхлабително та да почета хубаво съветските окупатори и шайката наши престъпници като Георги Димитров, Васил Коларов и *** от правец.

11

Политолог

преди 10 години

Колко прави са Станишев и Орешарски, че страхът е изчезнал. Щом като и затворниците бягат въобще няма страх. Това е първия случай в най новата ни история и то при мъдрото управление на БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ. Хвала на такЪво правителство. А иначе ежедневните убийства, грабежи, самоубийства и всякакви престъпления на никой вече не прави впечатление, защото това при престъпно правителство е практика. Айде сега да гласувате за нашите, че ще повишат догодина заплатите и пенсиите с 5 лв.

10

123

преди 10 години

В Русия почитат и не забравят своите талантливи и известни личности, правят за тях филми, честват годишнини, имат за тях памет. А ние плюем по такива хора, едните защото били комунисти, другите - демократи. А младите повечето не познава много от тях. Народ без памет няма бъдеще. Кога ще се осъзнаем и ще разберем, че съединението прави силата.

9

АНТИМУТРА

преди 10 години

ВМЕСТО ДА СЕ ОБСЪЖДА ТОЗИ УРУД ДА СЕ ЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАДИАЦИЯТА !!!!ПОЛИЕТИЛЕНОВИТЕ ДРЕХИ ПРЕДПАЗВАТ ДО-ГОЛЯМА СТЕПЕН ОТ РАДИАЦИЯТА!!!АЛУМИНИЕВОТО ФОЛИО СЪЩО!хАРТИЯТА ОТ АЛФА РАДИАЦИЯТА!!!

8

Смех

преди 10 години

Смех, *** не са мръднали и на милиметър напред за последните 100 години. Господа, айде изхвърлете капиталистическите си телефони, телевизори, коли, компютри и т.н. и с по чифт кубинки и *** на главата, хванете се ръка за ръка и смело към светлото социалистическо бъдеще!!!

7

Анонимен

преди 10 години

Нямали да награди Садад,за дето изби 160 000 души,а но той муе приятел.

6

Анонимен

преди 10 години

Ами нашите сидеровци,станишевци,шаренковска с тиквен медал ли останаха ?Сидеров се оказа,че го е наградил вожда на ирокезите.Останалите рубладжии-русофили май ще получат само рубли и няма да има с какво да се кичат.Лошо др.Путин.

5

Анонимен

преди 10 години

Съветските окупатори ги знаем вече 75 години не може да се отървем от тях!!!!!

4

Анонимен

преди 10 години

Защо не е наградил *** Василева? Тя много точно и справедливо ви информираше за ситуацията в Крим!

3

Анонимен

преди 10 години

SLAVA NA RUSIQ

2

Анонимен

преди 10 години

Евала, яд ме е че нямаме такива политици и ние :( майната му че е ***, ама си гледат интересите, а не като нашите продажници.

1

Анонимен

преди 10 години

BPABOCAMO TAKA