399

Анонимен

преди 10 години

Обама комунист мръсен, марш про руска ***! Да живее Австралия, те са новия гейополитически лидер, заради тях е всичко! Днеска има ли мачове бе? Утре почва мастърса в Мадрид, кой ша бий? Тъпци не фащате ли реториката?? Гестапо иницира сичко? Руските рептили нападат, спасявайте се другари комунисти! Сега е момента да нападнем Русия и да си върнем Аляска, България на 2 континента, Станиша ще стане по - велик и от Симеон 1ви ...

398

Анонимен

преди 10 години

До славянинРусия храни 186 националности и им е дала право да говорят на майчините си езици--------------- Да не искаш да кажеш, че в Русия има 186 официални езика?

397

Капитан Мосин

преди 10 години

Разпространихме ужасяващите снимки. Доброкачествени снимки на изгорели живи хора. Всички да видят какво правят САЩ. Кого подкрепят и ръководят. Има и на приятелките им как пълнят коктейлите *** и се усмихват. Имената им вече са известни. Това са извергите работещи за САЩ. Има и как режат крак на човек, но те бледнеят пред изгорелите живи хора. ПОТРЕСАВАЩО!!!

396

до 530

преди 10 години

славянин, разбрах ти се информираш само от ат агенцията на ФСБ МЕНТАР-ТАСС, затова си и толкова застрелян по руската действителност.

395

Анонимен

преди 10 години

до славянин от тракиец ! Пали уазката и марш у Сибир или Малапиришчепина, да видиш колко им е убаво на бедните народи под властта на хуманиста, свети Путин Великий!! Най мие е смешно да не сте били, да не сте видели и да говорите! На мене ми е през шперца за Русиа и САШ, един дол дренки сте всичките! Преди 8 месеца САШ правиха мизерии, сега Росия! Сакън да няма мир по земята, винаги трябва да се изходят на метеното тези двете империи ...

394

до 524

преди 10 години

Тервел, прав си Путин ще отстъпи не само Украйна, ами и Грузия и Сирия, страховата невроза вече го тресе. яко

393

Анонимен

преди 10 години

Мръсната седерастка *** гори живи хора. Нагледен пример защо седесарията трябва да се заличава при всяка възможност!

392

до 520 Тервел

преди 10 години

Тервел, отговор от Русия няма да дочакаш, защото фашиста Путин включи на задна скорост.

391

Анонимен

преди 10 години

Руснаците правят всичко, провокират конфликт, но защо и те не знаят! Всичко е бизнес, днеска четох, че Рокфелерови са купил дялове в Газпром и Россети за над 2 милярда евра! Ако някой си мисли, че Русия е враг на Европа е ***, официално Германия има 300 милярда инвестиции в Русия, отделно Европа е най - големия купувач на руски газ и суровини! ЕС и Русия са като дупе и ***, всичко това е някакъв цирк които сега ни разиграват! Само не знам защо ??!

390

Анонимен

преди 10 години

Абе,вие в Украйна не бяхте ли християни православни и баптисти?ГОСПОД Е ДАЛ ЗАПОВЕД:НЕ УБИВАЙ!ДЕРМО СПЛОШНОЕ!

389

Анонимен

преди 10 години

Време е фашагата Путин да бъде изгонен и от Крим където се умуши като дрянка в ***. :D :D :Dvelik komentar

388

ало славявина

преди 10 години

това е за хора с промит мозък като теб.В Одессе в результате пожара устроенного в Доме профсоюзов русскими террористами погибли 38 человек, сообщается на сайте управления МВД Украины в Одесской области. Позже поступило сообщение, что среди сгоревших 15 граждан России и 10 из Преднестровья, т.е. те, кого банда Путина завезла в Украину для провокаций и убийств.

387

Анонимен

преди 10 години

В Одессе в результате пожара устроенного в Доме профсоюзов русскими террористами погибли 38 человек, сообщается на сайте управления МВД Украины в Одесской области. Позже поступило сообщение, что среди сгоревших 15 граждан России и 10 из Преднестровья, т.е. те, кого банда Путина завезла в Украину для провокаций и убийств.

386

Анонимен

преди 10 години

ИНТЕРПОЛ съобщи за действащи клиники в Израел за търговия с органи на отвлечени българи, замесена е и местна клиника kpm.blog.bg/history/2014/05/02/hiliadi-bylgari-sa-otvlecheni-i-brutalno-izkormeni-za-rezerv.1261683

385

Анонимен

преди 10 години

Когато чуя думата култура,се хващам за кобура:думите се приписват на Гьоринг или Ханс Йост и двамата са приближени на Хитлер.

384

до 504

преди 10 години

Путинците нямат памет за такива неща. Те помнят единствено какви глупости е изрекъл фюрера им Путин.

383

до Драго

преди 10 години

Путин ще си обере войските от границата и ще си подвие опашката, хубаво го запомни това. Кучето подскача според тоягата. Сега след като фашиста Путин го погнаха с голямата тояга ще се прибере в Кремъл и ще си ближе раните. Време е фашагата Путин да бъде изгонен и от Крим където се умуши като дрянка в ***.

382

Анонимен

преди 10 години

Май забравихте, че миналата седмица руски диверсанти изкормиха и хвърлиха в реката двама украински патриоти, които протестираха срещу окупацията?

381

Анонимен

преди 10 години

Запада умишлено иска да изолира Русия, политически, икономически и военно. Защо условие за да те приемат в ЕУ е да си член на НАТО? Защо първин не приемат Русия в НАТО, а след няколко години граничещите с нея страни, а става точно обратното, първо искат да приемат всички граничещи се с Русия страни, да я обиколят? Тие западняците да не си мислят че сме ***?

380

Анонимен

преди 10 години

До ДрагоНа какво основание Путин да изпрати редовна армия? Има ли някакво основание за това според тебе?