28

Анонимен

преди 10 години

Драги приятели,защо непрекъснато цитирате ИТАС-ТАСС СЯКАШ ТЯ Е НАЙ-ИСТИНСКАТА ПРОПАГАНДА.Цитирайте и УКРАИНСКАТА такава,че и БЕЛОРУСКАТА.Нека всеки сам реши КЪДЕ Е ИСТИНАТА.Поздрав.

27

Бумеранга се завръща

преди 10 години

Ми що така бре пияни ***?Сега нещо по различно ли е?9 ян. 2014 ... Русия блокира британска проектодекларация в Съвета за сигурност на ООН,която осъжда сирийското правителство за извършени престъпления срещу собствения си народ.

26

Анонимен

преди 10 години

Айдеееее, и Одеса пламна. Работата наистина отива на гражданска война. Но това е целта на САЩ украинците да се изпозастрелял и намразят западна срещу източна за да не могат да влязат пак под Руско влияние като след първата оранжева революция.

25

ГОРАН ПАНДЕВ

преди 10 години

МАКЕДОНСКАТА АРМИЯ ДА ВЛЕЗЕ В ПИРИНА И ДА ОСЛОБОДИ ДЖУМАЯТА ОТ БУГАРОМАНИТЕ.ОСНОВАТЕЛЯ НА БСП, ДИМИТЕР БЛАГОЕВ, САМ Е КАЗВАЛ: АЗ СЪМ МАКЕДОНСКИ СЛАВЯНИН НЕ САМ БУГАРИН...А БУГАРИТЕ КРЪСТИХА ГРАД ДЖУМАЯТА НА НЕГО - БЛАГОЕВГРАД.СЛАВА НА БЛАГОЕВ.

24

Що ли

преди 10 години

Украинска правда и Белоруски партизан,вестници от УКРАЙНА и БЕЛОРУС пишат обратното на руските?Десен сектор,САЩ,ЕВРОПА,ЯПОНИЯ И ООН,ВСИЧКИ СА ВИНОВНИ ЗА ДОСТАВЯНЕТО НА РАКЕТНИТЕ КОМПЛЕКСИ НА СЛАВЯНСК. Путин никога не е изпращал войски в УКРАЙНА,за разлика от твърденията на руския депутат Иля Пономарьов,който казва обратното,че не са много?То и грузинците бяха братски народ,докато безропотно ги тъпчеше ботуша.

23

анонимен

преди 10 години

12,не си прав.Този път европейците ще направят това , което очакваш от Путин.Разделяне на Украйна и вероятно охлаждане на отношенията между ЕС и САЩ.Политика на Путин , ако все още някой не е разбрал.

22

Анонимен

преди 10 години

Колкото до Десен сектор, това е достатъчно съмнителна организация, някои я подозират в провокации в полза на Кремъл. И те далеч не са основата на украинската революция.

21

предатели на Украйна

преди 10 години

Десният сектор са платени наемници от предателите на Украйна като Ярош,който премести квартирата си в Днепропетровск управляван от Коломойски с украинско и израелско гражданство. rt/news/154452-right-sector-yarosh-unit/ , rt/news/ukraine-bounty-payouts-protesters-156/ ,https://kyivpost/content/ukraine/kolomoisky-promises-a-reward-for-fighting-against-separatists-343970.html

20

бай Петко

преди 10 години

Братя християни. На времето бяхте обединени и... победихте фашизма. Сега пак е дошло време заедно да се противопоставите на подстрекателите за гражданска война. Искайте референдум, най-демократичния избор, кой как да живее. Не се поддавайте на заитересовани индивиди. Ще стане както при нас в България, много богати и още повече бедни. Бъдете разумни, живота се дава само ВЕДНЪЖ !!!

19

Анонимен

преди 10 години

Не виждам какво лошо има ако викат "Слава на Украйна" и "Смърт на враговете". И превода не е верен, лозунгът не е "руснаците на нож", а "московците на нож", има се пред вид руския империализъм, който е тръгнал от московските абсолютни монарси. Кава работа имат проруските сепаратисти да излизат да нападат украинските патриоти?

18

Анонимен

преди 10 години

Bravo na USA oschte edna sasipana dyrjava.neka im teji na mrysnata syvest

17

?Според ИТАР-ТАСС

преди 10 години

,,Шествието ,,За единство на Украйна'' организирано от Майдана е било нападнато от про-руски активисти и прераснало в сблъсъци''-ВЕСТНИК БЕЛОРУСКИ ПАРТИЗАН.

16

Московец

преди 10 години

тук май само се преписват дописките на руската пропаганда

15

майорски

преди 10 години

Да това е СЛАВЯНСКАТА пролет...ама каква пролет само ...започна да цъфти още ноември ....даде плодове януари-февруари....март вече се зася втора реколта....плодове ще се събират още цяло лято ...Дълго ще се помни

14

Анонимен

преди 10 години

Измислена държава, никав *** не става.Или да се разпада или да минава цялата към Русия!

13

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Щатите,щастливи ли сте,че вкарахте един народ в братоубийствена война? "Kvi shtati ta gonqt , Odesa shtatite li e ?

12

Анонимен

преди 10 години

Десен сектор" трябва да бъдат заклеймени и съдени !Това трябва да стане и с Киев-ските власти заради тяхното без/действие !

11

Анонимен

преди 10 години

Дано скоро Путин смажи тези ***

10

Анонимен

преди 10 години

Няма страшно пичове,това е само една пролет,поредната,но Украинска! Кво толкова!

9

Леле че народ

преди 10 години

Отново са намесени поските ку*ви от десен сектор. Тия само олово в простите им тикви ще ги оправи Те са почнали всичкото