37

Анонимният

преди 10 години

В най-бедната държава на ЕС да се говори само от десни позиции е абсурдно. Най-естественото нещо е от националните радио и телевизия, които са обществени, да се чуват и леви гледни точки.

36

Анонимният

преди 10 години

Забравихте ли показните акции на Цветанов, без никакви резултати? Забравихте ли колко пъти Борисов променя мнението си по почти всеки национален въпрос? Забравихте ли защо беше уволнена Ана Мария Борисова? Забравихте ли, че ГЕРБ назначиха за директор на АЕЦ продавач на закуски? Забравихте ли за купените независими депутати и фурнаджийската лопата Яне Янев? Забравихте ли за култовия химн на МВР? Забравихте ли, че на територията на България беше извършен терористичен атентат

35

Анонимният

преди 10 години

Забравихте ли глутниците кучета по улиците ни, които стават все повече и нападат и убиват хора? Забравихте ли как на официална церемония по връчване на нобелови награди премиерът си играе с телефона си? Забравихте ли Румяна Желева? Забравихте ли как правителството на ГЕРБ започна да ремонтира мостове без конкурс и обществени поръчки? Забравихте ли, че турски фирми строят магистралите на Борисов? Забравихте ли, че месец след откриването на участъци за милиони, асфалта вече се е изронил? Забравихте ли колко хора подслушва МВР без никакви резултати?

34

Анонимният

преди 10 години

Забравихте ли кой държи най-много ВЕИ-та? Забравихте ли Дюнигейт? Забравихте ли странно забогателите ПР-ки на Мирослав Найденов? Забравихте ли как хиляди българи не успяха да гласуват на последните избори? Забравихте ли как депутати от ГЕРБ разнасяха чували с бюлетини? Забравихте ли как ГЕРБ скри Цар Киро по хотели на Витоша? Забравихте ли как ГЕРБ Пещера правеше политическа агитация сред малолетни? Забравихте ли как държавния глава показа снимка на уникалната ни природа в щата Колорадо в новогодишното си обръщение?

33

Анонимният

преди 10 години

Забравихте ли, как Борисов назначи за директор на ДФ Земеделие лице с фалшива диплома? Забравихте ли, че Дянков обложи с лихви влоговете на вашите деца? Забравихте ли, че парите от фискалния резерв ги няма? Забравихте ли, че осъдените братя Галеви не са в затвора? Забравихте ли, че футболистите на Борисов се возеха в правителствения самолет? Забравихте ли, че КС осъди Дянков да върне парите, които беше взел от НЗОК, но тях вече ги нямаше? Забравихте ли колко болници в България фалираха?Забравихте ли как тихомълком бе вдигната пенсионната възраст? Забравихте ли съкратените от БДЖ?

32

Анонимният

преди 10 години

Забравихте ли телефонните разговори с Танов за Мишо Бирата? Забравихте ли, че Борисов поиска от студентите да станат овчари? Забравихте ли, че Борисов сравни българите с кучета, които трябва да се държат здраво? Забравихте ли, как арестуван с белезници се самоуби пред очите на полицаи? Забравихте ли, как ви обещаваха че ще излезем от кризата през 2011? Забравихте ли, как ви обещаваха, че влезем в Шенген през 2011? Забравихте ли лъжите за коледни надбавки? Забравихте ли, че в условия на криза държавата си раздаде милиони бонуси?

31

Анонимният

преди 10 години

Нима забравихте тези думи на Борисов? Забравихте ли, че той ви нарече лош човешки материал? Забравихте ли, че България беше осъдена заради своеволията на Борисов за ръководена от него акция? Забравихте ли, че Цветан Цветанов нарече лекари от Горна Оряховица убийци на бебета, а след това полицаи унижаваха санитари и медицински сестри? Забравихте ли как полицаи биха и унижаваха невинно семейство в Кърджали? Забравихте ли, че Борисов поиска от семейството на убито момиче да се извини на полицията?

30

Станев

преди 10 години

Доходите трябва да се увеличат РЯЗКО ! Държавата ни може да рискува и трябва да го направи! При едно такова повишение ще се качи рязко потреблението (направо съм сигурен че ще стане свръх), респективно ще влязат много пари от данък печалба!Населението ще започне да си плаща масово всички задължения - банки , здр. осигуровки, данъци и всякакви други! Ще започнат големи вложения , инвестиции....въобще колелото скърцайки ще се задвижи и ще се върти все по-бързо и по-бързо,...иначе няма да стане!!!

29

Анонимният

преди 10 години

Борисов няма такава програма, каквато е обявил Орешарски. Бойко Борисов така и не успя да разбере защо трябва да има държава, закони, институции, защо властта трябва да бъде разделена. Разрухата на държавата като такава беше дело на Борисов. Той не би могъл да каже нищо полезно по тема възстановяване на държавата, тъй като той не разбира тези неща

28

но комент

преди 10 години

Ако сега има протести, излизам!Къде сте бре, синдикати?За какво сте ,ако не се борите за по високи заплати?Мухльовци!

27

Ник

преди 10 години

С всеки изминат ден това измислено правителство правокира Европа с наглите си инерпретации за решенията на същата тази Европа...Ако продължават с тази шизофрения в стил "изгубени в превода" не само ще ни спрат фондовете,но и ще сложат граници...И тогава?- ще се сбъдне мечтата на Воленчо и ще ни вземат в Евразия.

26

Киро

преди 10 години

А на снимката са ухилени, все едно заглавието е "Троен скок на заплатите от утре"

25

ч

преди 10 години

Всички комунисти ***. В срок от 5 години е напълно възможно да се достигне средния европейски стандарт. Ако това не може да се постигне, значи бизнесмените ни не са способни да управляват и да развиват бизнес с достатъчна принадена стойност за да съществуват или .... искат да приберат повече пачки в джобчето си, отколкото да ги дават като заплати. Но .... господа .... КЛОНА ЩЕ СЕ СЧУПИ !

24

но комент

преди 10 години

И тоя е същия, да си ходи по бързо.Тъпата кратуна седнала да обяснява, че не може.затова ли те сложиха бе ,***, да се обясняваш, че не можело.Загуба на конкурентноспособност-*** лъжа- дела на работната заплата в съврементата промишлена продукция е 1-2%, и практически е без значение за конкуретноспособността на продукта.То ако беше истина ,Сомалия щеше да е най-конкуртноспособната икономика.И тоя лъже!

23

фък

преди 10 години

Тези не разбраха ли че високопроизводителен и качествен труд е функция на заплащането му!!!Много им се иска да им работим качествено за без пари... Ама не са познали! По-скоро няма да работя - отколкото да ме имат за ***...

22

bobo

преди 10 години

Ама разбирасе другарю експерт Орешарски,много бавно увеличение на заплатата за да може балъците по-дълго време да са зависими от вас и да гласуват за вас!!! Леле колко си *** *** мръсно!!! бегом в Дупница!!! На *** мястото му е в Дупето!!! *** мръсен!!!!

21

дълбок сън

преди 10 години

Е,мили овце.Те съвсем открито ви се подиграват и вие продължавате да си блеете по старому.Стойте си пред конФитюрите,щракайте си по клавишите,мрънкайте,като баби...а депутатските заплати и милионите на милионерите ще хвърчат до небесата.Те не се отразяват негативно на икономАЙната ни.Бе-е-е!!!!

20

ист

преди 10 години

Вижте ги на снимката- Правителство. капиталисти и синдикати. Заедно в лъжите и разграбване на България. Познайте има ли мафия в България.

19

iu

преди 10 години

сутринта гледах по новините как един евро депутат ще получи 190 000 евро обещетение за мандата си ! И кажете ми на какво прилича това . Тук в родната България пенсионерите как живеят и повечето от хората вземат м/у 350 - 600лв. заплати !

18

Анонимен

преди 10 години

Ако това правителство продължи с "компетентното" си управление до две години няма да има нужда да се дават заплати защото няма да има кой да ги получава !