163

Анонимен

преди 10 години

Готови сме да изнасяме минерална вода,храна и лекарства, ако имат нужда. Но ако имат и малко разум ще спрат с шистовия газ. Явно САЩ имат много голям интерес да започне добив в една от житниците на Европа.То ще са едни огромни премии от ръст на акции, едни милиарди увеличения на приходи и печалби.Това може и да обясни интереса към разруха на Украина, а защо не и троиката- Сирия,Ирак и Турция.

162

Батя

преди 10 години

Кой и кога го откри този шистов газ - някой знае ли? Аз не съм чувал в Украйна някой да е правил проучвания за шистов газ?

161

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До Анонимен 189Ще се добива газ. От машина за ***, каквато си ти бАлгарино!Пфу, неграмотен генетичен ***!Думата "България" с две грешки!Оле-леееее!

160

Анонимен

преди 10 години

До 189 Научи се първо как се пише България, и после коментирай да шистовия газ !!!

159

э

преди 10 години

До АнонименТи си твърдо "за", тъй като не планираш да живееш в България и припечелваш парици като платен драскач по форуми. Ние искаме да живеем в България и тя да е обитаема.

158

Бойко не Борисов

преди 10 години

Ако горния пасквил е поне една хилядна верен излиза ,че хората на Славянск са най големите еко защитници в Европа.Значи трябва да ги подкрепим.

157

морски

преди 10 години

Етозащо САЩ се опитаха да влязат вУкрайна, те са агресора. Американците правят,,демократични революций"само в държави богати на природни ресурси.Но руснаците се усетиха навреме и САЩ ще останат с пръст в устата.Слава на Русия!!!

156

Баагица

преди 10 години

същата газова жила от украйна минава под черно море и после из под софийското поле ,се бъква току до из под парламента

155

Анонимен

преди 10 години

Дано и в балгария се добива шистов газ. Аз съм твърдо 'За!'.

154

TPE3BEH

преди 10 години

е знаят за врага, готвят се да го убиват и го убиват. И много успешно правят това, отбелязва Александър Харченко. Прочетете това много внимателно!

153

Анонимен

преди 10 години

Планира се шистов газ в Украйна да се добива не само в източната, но и в западната част на страната в Лвовска област. Благодарение на това Украйна бързо ще се избави от газовото иго на Кремъл, тъй като е четвъртата в Европа по залежи. В Газпром много добре разбират това. Много отдавна Газпром води целенасочена кампания за това изобщо да убие темата за шистовия газ в Европа. В това са инвестирани десетки милиони долари. В информационна кампания, в борба за участъци. Те знаят за врага, готвят..

152

Анонимен

преди 10 години

Ей,аман от платени репортажи бе,жалки сте !! Никога да не бяха ви освобождавали бе подли същества !

151

Анонимен

преди 10 години

Обстоятелствата сочат, че в Донбас няма никаква борба за C бандеровци и хунтата в КиеbOT TUK TRAGVA MANIPOLACIATA. VSICHKO DO KRAIA NA STATIATA E PALNEJ. CELTA E DA SE OMALOVAJI VOLIATA I STREMEJITE NA HORATA TAM /хуманизъм, федерализация, защита на рускоезичното население, славянските патриоти и срещу митичните бандеровци и хунтата в Киев/

150

Анонимен

преди 10 години

от друг източник: "Около 1000 души организираха шествие в центъра на града за единството на Украйна. Проруските сепаратисти бяха 500."Вижда се!

149

Анонимен

преди 10 години

Колко жалко е да си червена *** - родотстъпник-***

148

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

Много хора са отписвали Русия и са и предричали провал и затриване. Никой от тях не е познал !Злобицата е характерна за отиващия си несбъднат строй наречен от Буш старши Нов световен ред още в началото на 90-те.Няма да има Нов световен ред !Просто Русия излезе от играта ... :)Просто Русия не е съгласна с второстепенната роля, която и бяха отредили Световните господари.Вече светът е друг !Да се надяваме, че е за добро. Вярвам, че е за добро !Някой трябваше да сложи край на тиранията на САЩ

147

Анонимен

преди 10 години

Ако изпомпят метана от задниците на майдановците, ще имат повече и по-евтин газ. Хем ще бъде "фабрично" индикиран.

146

Анонимен

преди 10 години

пропаганда

145

Анонимен

преди 10 години

Направих си труда да прочета 15-тина коментара. Впечатлението ми. Русия разчита единствено на продажбите на газ и петрол, никой не изказва и най-малка наежда че северният колос ще скъса с продажбите на суровини и ще опита да произвежда високо технологични стоки, дори точно обратното всички смятат че тя ще стане пълен монополист в продажбите на горива за Европа. Това наистина е много жалко както за самата Русия така и за нейните фенове и този факт ще им донесе много разочарования в бъдеще.

144

онбашията

преди 10 години

брей обърнаха се нещата. досега винаги е изглеждало че параноиците, конспиралниците и въобще *** *** са антиамериканци, сега наопаки.