57

киро

преди 10 години

Когато наесен ЕС започне присъединяване на Украина и тегли калема, еврофондовете бая ще изтънеят. Включително и за нас. Независимо от геостратегическите ни възгледи и предпочитания. Или както рече Бойко-садете картофи

56

ели

преди 10 години

Нещастната Рашка е под троен натиск ... КГБ/ФСБ - диктатора Путин и ненаситната руска олигархия...тази огромна територия не случи на управляващи през почти цялата си история...тези дни се оплакваха, че 24 % от населените места са с до 10 жители..

55

еми

преди 10 години

ОЩЕ САНКЦИИИ!

54

пешо

преди 10 години

"Вестниците Вашингтон пост и Гардиън спечелиха тазгодишната награда Пулицър за журналистика в категория В служба на обществото. Те са отличени за това, че публикуваха разобличаващи статии за злоупотреби на американското разузнаване, разкрити от бившия сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън, предаде Ройтерс."

53

?

преди 10 години

Това трябваше да направи и България . Та търси други търговски възможности и да запази промишленото си производство ! Но за търсене на пазари в Латинска Америка, Китай , Азия се иска малко усилие и работа , а не по лесния вариант да го разрушиш! За младите хора няма работа и те я търсят в други държави , да не би да е лесно да си оставиш жилището и да тръгнеш ! Сега и за газта , ще изберат губещия вариант ! Защото Газта , след 20 години се свършва в Сяудитска Арабия .

52

ммм

преди 10 години

До стоян петровКакво по дяволите е Кимерика!Китай си гледа интереса, ако има полза от Русия и с нея ще работи, тагава ще и викаме Рукай.

51

До стоян петров

преди 10 години

Едрееее Стояне, ти нулите за нищо ги нямаш бре. То мислих си че най много и най големи са македонците, пък ти ни изкара почти цялата планета бре :)

50

Анонимен

преди 10 години

До стоян петровНе знаех че сме четири милиарда.Идвайте в София, тук средната заплата е 900 лева

49

стоян петров

преди 10 години

Трябва ли да ви напомням, че икономистите казват, че Китай и Америка са една страна. Наричат я Кимерика.

48

Родопите

преди 10 години

Запада се обрича на безпазарие и неусетно стимулира държави като Русия и Иран да почнат да произвеждат, като си притиснат до стената мислиш по трезво, действаш решително, тъкмо това им трябва на Русия и Иран, иначе имат научен и технологически капацитет, но поради петрола и газта не си даваха много много зор, та мисълта ми е, че тия санкции могат да помогнат националните икономии на тези две държави и в същото време долара и еврото ще се видят в шок

47

стоян петров

преди 10 години

До 54 Далаверата е, че 2 000 000 000 българи си издържат сносно семействата, като работят в Европа. Други 2 000 000 000 в България се правим, че работим в България и получаваме по 500 лева с които едвам оцелеваме. Но важното е да коментираме по форумите.

46

Анонимен

преди 10 години

50, само не става ясно по какъв начин Китай - почти 2 милиарда население, пети по територия е това което е благодарение на Великобритания - колкото 3 Българии по територия, 55 млн. население, загубила бившите си доминиони ?...

45

Анонимен

преди 10 години

Хибини! :)

44

до 23

преди 10 години

А защо България е все още зависима от Русия? Защото ни управляват комунистически отрочета и един от тях не направи нещо да станем енергийно независими. А България има изключително много потенциал!!! Но ДАЛАВЕРА ТРЯБВА ДА ИМА. Мотото на българина! Та за това българският ум винаги е робувал, а западния е царувал.

43

Анонимен

преди 10 години

Никоя държава не може да върви срещу целия свят. Русия разчита на Индия и на Китай. Това е истината. Само че и двете страни не са се засили да я подкрепят, защото тези две страни са толкова зависими от САЩ и Европа, че ви е бедна фантазията. Китай е Китай днес само и само заради Хонк Конг и Великобритания!!! Русия си има ресурси, да, НО няма ИКОНОМИКА!!! Не може да си изхрани собствения народ до ден днешен. Просто Путин обрича народа си ОТНОВО на изолация само и само заради пустата му гордост!!

42

Анонимен

преди 10 години

Защо БСО-то да плаща.Боко е най големият фен на Путин.Даже и куче му подари и се обажда редовно на кучкарят на Путин да пита как е ......... кучето и ако може да помогне с нещо.

41

Анонимен

преди 10 години

ВЕрваме ти Медведев, вЕрваме ти. Ама я кажи нещо за рублата, че я няма никаква. Да не молите после ООН за хуманитарни помощи? Щото газта не става за ядене.

40

Анонимен

преди 10 години

Едно не разбирам. Шефчетата на днес. бг са американски евреи, а в този сайт най-много се лижат отворите на Русия. Как става тая работа? БСП-то плаща най-много ли?

39

nik

преди 10 години

Medvedev se oplashi

38

+

преди 10 години

Кво общо има комунизма с разумното мислене бе "тцтц".Винаги България е ставала заложник на европейските интереси и винаги сме единствените губещи от всяка промяна наложена ни от ЕС. Забраняват ни да произвеждаме това в което винаги сме били силни,като ни налагат квоти. Отрепаха земеделието,животновъдството,сега като ни бутнаха в скандала с Русия от пред ще отрепат и туризма.Вкараха големите хранителни вериги и отрепаха малкият и среден бизнес.И какво остана от България.Нищо за съжаление,само ти.