50

Анонимен

преди 10 години

Кво ми слагате минуси? Не е ли вярно,че за да купим каквото и да е трябва да купим долари и кой ви ги дава без комисионна? За банкови преводи също плащаме комисионни на американските банки.....:D:D:D:D:D:D:D.............слагайте ми още минуси,а сумата може и да е над 15 милиарда.

49

Анонимен

преди 10 години

""Време е, трябва вече, щото българските деятели, офицери, учители и пр., когато говорят на своите подчинени и слушатели за вънкашните неприятели на отечеството, официалният московец със своите донски и кубански казаци да стои на първо място. ""...............................Много - добре казано ... подкрепям на 101% !Проблема е, че старото поколение офицери са КОМУНИСТИ и русофили, който при един конфликт ПЪРВИ ще забият нож в България

48

до василев

преди 10 години

абе ти на колко си годинки?и за какви цени напетрола говориш? след като всички които живяхме по времето на социализма знаеме много добре за какво става въпрос. стига си дрънкал *** глупости че ми посна от елигофрени..ако имаш нет провери разценките..

47

Анонимен

преди 10 години

отивайте в америка демократични ***

46

демократ

преди 10 години

Руския агресор действа по плана на нападение на Грузия 2008г.Докато няма в Украйна руски шпионин президент тия ***-*** няма спрът.Единствения начин е да пратят някой дегестанец с атомна бомба в куфар близо до ***

45

Adam1966

преди 10 години

Тероризма е лошо нещо ! Не Е хубаво да се спекулира с него !

44

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 71за какво ще накажем Русия? САЩ ни рекетират по 15 милиарда лева годишно,тях кога ще ги наказвате?

43

Анонимен

преди 10 години

Време е, трябва вече, щото българските деятели, офицери, учители и пр., когато говорят на своите подчинени и слушатели за вънкашните неприятели на отечеството, официалният московец със своите донски и кубански казаци да стои на първо място.

42

Анонимен

преди 10 години

Фашистите от Москва добре познават демагогията на техния учител Гьобелс.

41

до 58

преди 10 години

Атентатите на чеченците и дегестанците са напълно оправдани .Те са единствения отчаян опит за се отърват от руските окупатори.Лошото е че има невинни жертви.Но и тези жертви не са съвсем невинни.Където има робство има и атентати.

40

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 64Това само доказва моята правота. Щом дори имат право да си изберат такъв президент, мисията им е успешна.

39

Анонимен

преди 10 години

Кризата в Украйна засяга преди всичко украинците, защото те не искат да се връщат в московската кошара. Русия е една фашистка държава, която просто иска да заграби малко колонии. Проруските сепаратисти нямат мнозинство в нито един регион на Украйна.

38

Adam1966

преди 10 години

Не се гаси туй що не гасне !!

37

leleee

преди 10 години

До Анонимен 49Kato e tolkova super tam I sa tolkova dobri amerikancite zasto ne si kupish edin samoleten bilet da se razhodish po tezi strani I da vidish sam? I da ne zabravish da se razhojdash s teniska na amerikanskoto zname ili s lika na Obama - I si kupi ednoposochen bilet che moje da se naloji obratno v legnalo polojenie sas skrasteni race da te vrastat.

36

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен В Ирак убийствата се вършат от джихадисти, които получават подкрепа от Иран и Русия. В Либия си имаше гражданска война без никой да им се меси, ако Кадафи беше победил, щеше да изколи противниците си. В Египет в момента е на власт проруско правителство, което изби 600 невъоръжени седящи демонстранти на пл. Тахрир. След което новият диктатор отиде в Кремъл да сключи договор за нови МиГ-ове.

35

Анонимен

преди 10 години

До Василева за атентатите от чеченците ..нещо да кажешили ще говорим избирателно....каквото само на нас ни харесва

34

Анонимен

преди 10 години

Когато нашите сиромаси освободители (простите солдати) преминаха в България, още на Свищов те прехапаха език. Като видяха, че братушките, за които те имаха понятие от по-напред, че са някакви си същества без облекло, без къщи и покъщнини, ходят по улиците да подават ръка на проходящите, като ги видяха, казвам, че на всякого в къщата могат да се поберат по 20 техни семейства; че яхърите им са сто пъти по-добри от техните в Русия хашеви и изби, неволно почнаха да псуват.

33

Анонимен

преди 10 години

До 49"Демоктатични избори.." ...това за теб означава хиляди убити ранени и наплашени хора който бягат от странат си ...В ирак убитите за цялата кампания са над 1 милион ...там русия не се намеси ..Либия ..над 250 хиляди убитиЕгипет над 150 хиляди ....алооо дръж си демокрацията ...или *** я обясни на майките и бащите на убитите и осакатените

32

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До Анонимен50 НЯМА КАКВО ДА СЕ ЧУДИШ ЕТО ОТКЪДЕ ИДВА ЛЮБОВТА ИМ КЪМ ЗАПАДА И САЩ- ОТ $ !!!!!!!!

31

Кой ще следи?

преди 10 години

Кой ще следи, дали Сащ ще изпълнят задълженията си от Женева? Дали ще разоръжат бандюгите от "Правый сектор"? Кой и какви санкции срещу Сащ ще наложи, ако те не си изпълнят задълженията?