88

Анонимен

преди 10 години

Пеевски е поредния измамник наричащ и имащ се за политик .ЧЕСТИТО НА българите ,който успешно захапват стръвта.

87

dragunov7.62

преди 10 години

Тоя 200 килограмов *** Пеевски наистина ще поведе ДПС , но към дъното на *** в които се намират .

86

Анонимен

преди 10 години

ПАРИИИИИИИИИИИИИИИ,ЗЛОБААААААААААА-БИЧЪТ НА 21 ВЕК.

85

Анонимен

преди 10 години

Плювате Пеевски, ама той никога не е бил комунист, за разлика от смешниците Борисов и Цветанов.

84

Анонимен

преди 10 години

Дидо *** по 3-*** геберасти на закуска и по 5-*** на обяд.Ха-ха !

83

НАГЛОСТ ДО БЕЗУМИЕ!

преди 10 години

"Водач на листата е Филиз Хюсменова, заместник-председател на ДПС и евродепутат. Веднага след нея на втора позиция е Делян Пеевски, а третата и четвъртата позиция в листата са за Неджми Али и Илхан Кючюк."ТАКА КАТО ГИ ГЛЕДАМ ЧЕТИРМАТА СА "ЧИСТИ БЪЛГАРИ" (ОТ АНАДОЛА), А ПЕТИЯ Е ГНУСЕН ***, МАЗНА, ГАДНА, ДЕБЕЛА *** - ТОВА ЛИ Е ИЗБОРА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ЕВРОГЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ? АКО Е ТАКА, *** ИЗБОРА И *** ПАРЛАМЕНТА!!!

82

Анонимен

преди 10 години

ДПС в Европа,а България в анадола е май целта на етническата партия.

81

ХА,ХА,ХАААА....

преди 10 години

...чета пост 116 и си мисля как един *** *** ще се запали пак , след като му вдигнат тока от 1.06.14г....ха,ха,хааааааааа....НЕ ЗНАМ , КОЙ ЩЕ ТИ ПЛАТИ ТОЯ ПЪТ..!!!!

80

ХА,ХА,ХАААА....

преди 10 години

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ---АМА НЕ ЗА РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ!МАЙНАТА Й НА РУСИЯ И НЕЙНИЯ ВЕЛИК ПУТИН!!ХРИСТОС Е БЪЛГАРИН ....И Е БРАТ НА АЛЛАХА!!ЗАТОВА БЪЛГАРИ И ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА БРАТЯ...И ДПС ЩЕ Е В ЕП!

79

Анонимен

преди 10 години

Чета пост 111 и си мисля, че от гербаджиите по-голями комунисти няма.Може ли така да се подигравате с паметта на Пламен.Или който не е с вас е против вас. Срам.

78

Богдан

преди 10 години

Днес е Великден,но Пеевски като безродник и вероотстъпник е отишъл при турците като Хр.Бисеров Й.Цонев и К.Костадинов..хубаво,ще дойде ден и ще си плащат пред Господ,защото земния съд е продажен..не понасям турчеещисе продажни българи!

77

САМО ДПС!

преди 10 години

ЗАЩО ,БЕ ...КАКВО МУ Е НА ПЕЕВСКИ ...ХА,ХА,ХАААААААААА....ДОБРО СИ Е МОМЧЕТО !!!/..и на мене да ме финансират с пари на ЩАЗИ---и аз ще стана ФИГУРА В КАРИЕРАТА /...ДУГАРИТЕ ОТ ПОЗИТАНО-20....ДА НЕ СА ФИНАНСИРАНИ ОТ СВ.СИНОД..???...И ДЕЦАТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА ЗНАЯТ ЗАЩО РУСКАТА "ЛУКОЙЛ" РАБОТИ НА ЗАГУБА ...ХА,ХА,ХААААААААААААААА....АЙДЕ СТИГА ЛЪЖИ...!!!

76

Анонимен

преди 10 години

Евала на Киро кофражиста,че ви написа истината.Четете и плачете гадни комунисти.

75

Анонимен

преди 10 години

Христос воскресе, българи и всички славяни! Не воювайте помежду си, а се обединявайте срещу исляма и сатанизма, които се опитват да превземат последната християнска твърдина - Православная Русь - но няма да успеят!

74

Анонимен

преди 10 години

БСП са обещали голяма застраховка на родителите на Пламен от Варна, ако се самозапали.Това е истината, дори да не ви харесва на вас, ***.

73

до 106

преди 10 години

Миролюба Бенатова е тази, която навремето спретна поръчковая материал срещу бащата на осакетената от пияната руска мутра Ставийски, Мануела Горсова.Само не ми споменавай в едно изречение Бенатова и МОРАЛ !

72

до 106

преди 10 години

Добре си изредил марионетките и *** на Мутрата, само дето не е Любомира, Миролюба Бенатова, по известна на българския народ, като Куролюба Смукатова - най-поръчковата журналистка в БГ.

71

Анонимен

преди 10 години

И Пламен се запали даже за 10 лв, нали за какъв клошар става въпрос. Всички фенове на БСП са мързеливци и маргинали, които ще се продадат и за 50 ст.

70

Анонимен

преди 10 години

И сега се палят и самоубиват, но Станишев уволни над 50 души във водещи български медии - Ани Цолова и Виктор Николаев, Любомира Бенатова и десетки други, които не се подадоха на телефонния натиск в слушалката и задаваха неудобни въпроси.Всеки ден се палят и самоубиват хора и в момента, но това не е "тема" за българските медии.Сега е диктатурата на Станишев в България!

69

до 103

преди 10 години

Много изтъркана опорна точка, брат.И Пламен ли се запали за 20 лв ?