55

Анонимен

преди 10 години

Интересно обаче как по време на ГРОБарския геноцид само за един ден се запалиха и изгоряха живи 7 човека, а след това за близо половин година платени от Дедо Шорош пърформънсчета по жлътите павета не се запали нитое дно еврогейгерблаYно.Пък поне едно да бяхте запалили - ей така, за цвят и миризма, както се казва.

54

Анонимен

преди 10 години

Забравил си да отбележиш, че при "ГРОБ" хората първо ги поливаха с бензин, снимаха ги как горят и веднага след това ги гасяха с пожарогасител уж се самозапалват.На практика нямаше нито един реален случай на самозапалване нито загинал. Единствените им мъки бяха че трябваше да се разходят до центъра на града и да вземат 20-те лв обещани им от хората на БСП.Така, че за какви "самозапалвания" ми говориш?

53

Мдааа

преди 10 години

Абе не че и комунистите са цвете за мирисане, ама такав геноцид като този на Борисов и Дянков никой никога не е провеждал над българския народ.Хубавото е, че никога вече няма да се повтори.

52

Анонимен

преди 10 години

Цветанов всяка вечер реже маркуча за спирачките на колите за да саботира Правителството. Той е способен на това. Не случайно го наричат Цецо Дългото ухо с острата ножица.

51

до 56

преди 10 години

При ГРОБ хората горяха като живи факли ежедневно - само през месец Февруари - 23-*** българи умряха в адски мъки, изгаряйки собствените си тела. Друг е въпросът, че платените и покровителствани от Тиквата медии оповестиха само 7 от случаите.

50

Анонимен

преди 10 години

А за катастрофите е очевидни, че са в пъти повече от миналата година след като Орешарски забрани на катаджиите да дежурят и изключиха умишлено камерите.Целта е повече убити млади хора, които не са електорат на БСП.

49

ima ima

преди 10 години

58, ako tova ne razbirash, to kakvo ima poveche da se komentira tuk.Ne e adekvaten materiala ochevidno!

48

Анонимен

преди 10 години

До до 56Умирай, един комунист по-малко!

47

Анонимен

преди 10 години

До ВЪН ЮРУШИСТИТЕНаправо да се махнат тия помощи. Да се дават субсидий на фирми, ама на такива които носят БВП и да се вдигне стандарта на живот. Да се ограничи вноса на чужди храни(нашите са по евтини), хем ще се печелят пари хем храната ще поевтинее хем ще е нашо производство.С други думи да се въведе ПРОТЕКЦИОНИЗЪМ, който да осигури работа и да вдигне стандарта малко и от там КОЙТО НЕ РАБОТИ> НЯМА ПАРИ.

46

до 56

преди 10 години

Ще умра от смях - това ли са най-новите опорни точки на гробарския стратег Цветаннов. Че Орешарски бил виновен, че *** и Пульо не може да кара и се трепе по пътищата. Жалки сте.

45

до 56

преди 10 години

И каква връзка има катастрофата на 4-*** дрогирани *** с купени книжки и изтъркани гуми с управлението на Орешарски. Би ли пояснил.

44

Анонимен

преди 10 години

ем като стоите някой друг да ви оправя проблемите с мутрите така ще бъде.Трябва един преврат, разстрел на всички отговорни за тва което е държавата в момента.И на власт само българофили, никви русофили англофили и тем подобни. Трябват хора които да се възползват от сегашната ситуация (ес нато и тем подобни) на макс, пък ако не стане това което искаме, на изток.

43

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е управлението на Орешарски, нали? Днес поредна катастрофа с 4 убити заради липсата на контрол от правителството по пътищата.Пак днес хубави новини за любимите ви пенсионери, които научихте на мързел да не работят и само да цоцат. Оказва се че срещу 20 лв за изборите сте им откраднали пенсионния фонд.Типично за комунистите Станишев, Орешарски и Мая Манолова (Галева).

42

Анонимен

преди 10 години

oniq s fizionomiq na ***... Chobanov ste opravi nestata

41

спокойно

преди 10 години

Всичко е изчислено и нагласено да се затрием!На прав път сме!Стига сте ни информирали за очевидните неща!!!Четейкии статията ми се струва, че някак нахално и непрогнозируемо възрастните са подали молби за пенсия... Нали това ни внушавате?

40

Анонимен

преди 10 години

Хайде стига сте плювали пенсионерите бе, герботъртеи. Тези хора са си изработили пенсиите. Внасяли са си редовно вноските или по-точно са им ги удържали на заплата без да ги питат.Това, че някой друг им окраде фондовете не е по тяхна вина. Те са само потърпевши, не и виновници.

39

Анонимен

преди 10 години

Споко, след 10г. пенсии няма да има и българи няма да има.

38

Ванчо

преди 10 години

До ПешоМного си *** Пешо! Да беше станал на времето едно офицерче, вече щеше да си забравил от кога вземаш максималната пенсия. Да не говорим , че щеше и белота да научиш и само на вилата щеше да се изпотяваш. На 45 години можеше и да се хванеш на истинска работа - охранител , така спестяванията ти вече и за други неща ще ти стигат!

37

Анонимен

преди 10 години

Тези така наречени Пенсионни фондове бяха крадени от почти всяко правителство на прехода-логично е да свършат парите-все пак това не е бездънна яма...За сметка на това много от хотелите по черноморието нямаше да ги има в цялата им прелест ако не бяха тези фондове :)

36

до 9

преди 10 години

До Анонименпарите от здравната каса са в джобовете на пенсионерите -отишли са за пенсии ,по интересното е къде са парите внасяни като вноски от рааботещите през последните 50 години /през тези 50 години -само 3години са управлявали ГЕРБ .питай въпросите ***