64

ханко

преди 10 години

..това , че БСП в различни периоди е побеждавана от други партии е вярно , вярно е също така и това , че въпросните "победители " след време ги сполетява една и съща съдба - изчезват , като кон без история , няма да е по различна съдбата и на " десетократния" победител на БСП ...да , победителите не ги съдели , но винаги има първи път..

63

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 72 Атакиста, Щом атака има 4,2% значи има не повече от 0.5% !!!

62

ganeca

преди 10 години

Тези от Магаданския научен институт ли се пръкнаха :)

61

Анонимен

преди 10 години

никога повече комунизъм в България!!! Чуждоземния режим промил мозъците на много българи трявбва да бъде сръзен и смазан веднъж за винаги ..режим който си позволява да скъса моето знаме!!! и да окиче своето предателско знаме на мястото на святия трибагреник не заслужава отношение като за човек а като за чуждоземен враждебен идивид!!!

60

Анонимен

преди 10 години

Щом на Атака и дават 4,1% ,то значи са най-малко 7-8%,така ,че Атака пак е фактор в българската политика ,а реаниматорите на *** продажници КостУФФ и Пръмова пак са АУТ

59

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 65а бе ти ходил ли си на училище и знаеш ли български

58

А

преди 10 години

Ако горе долу единствената нормална партия - Реформаторския блок, взима 3 %, а Бареков и БСП 30% то на България не и остава още много живот... Моля гласувайте!

57

коко

преди 10 години

Всъщност настоящото правителство се справя най-добре от царя, че дори и от Костов насам. Некадърниците от ГЕРБ не могат да му стъпят и на малкия пръст.

56

Анонимен

преди 10 години

Пред руската и съветското комунистическо робство --предпочитам турското !Поне ще ми остане някаква частна собственост , която да оставя на децата си.ГЕРБ , се оказаха слаба антикомунистическа ракия.Допуснаха България ,пак да е зависима от руската газ и петрол!Затова ще гласувам за ДПС!Те определено са против руските енергийни проекти и руското влияние у нас!ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДПС---ЗА ДА СЕ ПОЧУВСТВАТЕ БЪЛГАРИ!

55

Анонимен

преди 10 години

DEBELOGAZATA KOMUNISTI4ESKA NOMEKLATURA NACVAKANA PO DARJAVNI SLUJBI OT B.S.P , GERB . D.P.S SEDNALA ZAD SLUJEBNITE PLATENI OT DANAKOPLATECA KOMPUTRI CVAKA MINUSI NA PORAZIA 6TOM SE PUSNE KOMENTAR PROTIV TEZI KOMUNISTI4ESKI SAZDANIA . ZER TOPLOTO MESTENCE ZA DEBELIA GAZ SIGURNATA DARJAVNA ZAPLATA I RU6VETITE NE SA ZA ISPUSKANE PRI SMQNA NA STATUKVOTO . IDE VIDOV DEN DRUGARI KOMUNISTI , DEN ZA RAZPLATA . MINUSITE PO SAITA NEMA DA VI SPASQT OT LIN4

54

киноцентър Бощна

преди 10 години

из кинопреглед - 26.05.2014гслед поредната загуба на БСП от герб 11 подред из цялата страна започнаха всенародни тържества

53

arhar

преди 10 години

Не е ли повече от очевидно кой кой е в държавата ?Л. Гоцев, В. Вълков Бр. Аспарухов / кръгът 'монтерей' / са покровителите на братя Галеви и респ. тези лица контролират амфетамините в държавата . Защо др. Цветлин и двойникът на Г. Илиев от ВИС 2 мълчат по този въпрос и респ. разтварят чадър над тези лица ?

52

Анонимен

преди 10 години

Атака,победа! Гледайте телевизия Алфа и "Окото на бурята" и ще ви се изясни защо.

51

Благо

преди 10 години

На Гоце партийката нещо не я отразяват хората. Защо ли така се получава?

50

arhar

преди 10 години

След като Доган и Д. Пеевски са покровители на Пешо сумиста , който е шуробаджанак с Йосич и ортак с Маргините и тяхната манекенка от СИК, то тогава не е ли ясно кой кой е в парламента ?Маргините не се ли занимаваха с трафик на наркотици и проституция ? - пише си го в секретните доклади на американските посланици ...Сестра Галева не беше ли ортачка с братя Галеви ? Всички знаем с какво точно се занимаваха братя Галеви ...Станишко / Станишковица / и Брендо имат общ ковчежник / счетоводител / .Не е ли повече от очевидно кой кой е в държавата ?Л. Гоцев, В. Вълков Бр. Аспарухов / кръгът

49

Анонимен

преди 10 години

до комунистическите *** , ако искате да си запазите мизерната антибългарска партия жива ...изгонете СтаниШеф... този мегаломан ще ви погребе за наше щастие !!

48

Збогом другарке!

преди 10 години

Никога повече БКП!!! Никога повече чужденци , еврей и долни доказани масови убийци и антибългари и комунистически масови убийци в тази държава!!!

47

Мъка

преди 10 години

Пожарникари - мутри, социалисти - гейове и дудуци такива се готвят да ни управляват.

46

Анонимен

преди 10 години

не с полвин ..а сцели 5 крачки преди БКП!! БКП губи якоооо ! Благодарение на световноизвестния некадърник СтаниШеф ..иска му се ама пак няма да го огрее ...до сега не е печелил нито веднъж ама поне му се разминаваше , не се излагаше чак толкова много ама този път този човек направо ще се згромоляса с пълна сила и това ще е началото на жадувания от мен край на най антибългарската и предателска партия БКП!!

45

Анонимен

преди 10 години

До Анонимният 46къде го чете този виц и кои са можещи министъра на МВР , министъра на спорта , министъра на образованието или този на културата а може би забрави какви ги надроби Орешарски като министър в друго правителство всички са като дини от вътре червени