196

Анонимен

преди 10 години

mnogo 4iposani ot USA tuk.biqt ti 4ipa amerikancite i im stava6 fen ***

195

Анонимен

преди 10 години

286 България никога няма да стане като запада защото е изгубила 70 години нормално развитие.

194

Анонимен

преди 10 години

До колкото знам Русия е на едно от първите места в света по наркомания и зависимост от хероин. Младите руснаци се дрогират на поразия .

193

До 277

преди 10 години

А бе стига стоя запад И ми кажи стия темпове България кога ще стане като Запад колко да го чакаме тоя Запад то не бяха СЕДЕСЕТА ТО НЕ БЯХА ГЕРБЕРИ ЧЕ ДАЖЕ И ЦАРЕ МИНИСТРИ СТАНАХА САМО И САМО ДА СМЕ КАТО НА ЗАПАД САМО ЧЕ ТАКА ВЪРВИМ МНОГО СИЛНО НА ЮГ ПОДМИНАВАМЕ АФРИКА ВЕЧЕ И СЕ ПУСКАМЕ ПО НАДОЛУ ДЕТО ОСТАНАХА САМО ПИНГВИНИТЕ И ТО С ОРЕДЕЛИ РЕДИЦИ

192

БАш натовеца

преди 10 години

От както България сме в НАТО имаме само едни кораб и една подводница (МАЙ) и сега ще идем да оплашим братушките с тях. :)

191

До 271

преди 10 години

Ами колко години са ти нужни сега работейки в България да си изплатиш Апартамент или Кола да кажем 20 не ти мърдат

190

Анонимен

преди 10 години

Мака е растение създадено от природата както конопа и коката. Ако някой има проблем да го търси на друго място. От всяко растение по химичен път могат да се извличат най различни химически продукти. Не е лесно да си облъчен с комунизъм и да се опитваш да мислиш когато главата ти е пълна с петолъчки , сърпове и чукове.

189

До Василев

преди 10 години

Ейййй даже и да нямат Военни бази в Черно Море на колко други Морета имат или искаш да кажеш че след като Американци не знаят Руснаците нямат Хахахааааа аз в България по време на Соца къде ли не съм ходил Виждал съм места където си минаваш ей така виждаш нещо странно и питаш туй пък кво е и другият ти отвръща ами Стара Запечатана мина и така Отмина докато един ден чуеш други коментари

188

Анонимен

преди 10 години

До Священная война!баси хохлите, нищо свое не могат да измислят!А сало для вас кончилось!

187

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 261 Да изкопаеш Бай Тошо от гроба не искаш ли? А може би искаш да чакаш 10 години за Жигулка и Панелка? Аааа сетих се - искаш гроздовата по 2,70 литъра и кучешка радост по 3,20лв килото, а цитрусови плодове - само по нова година. Искаш си и ученическите бригади, ленинските съботници... сигурно си бил и в ДОТ..

186

Анонимен

преди 10 години

До Тервелами те хамериканците заради мака са там :) kak ще го изкореняват

185

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 261 Навремето питаха ли те дали искаш във Варшавския договор и СИВ? Питаха ли те дали си съгласен наши войници да отиват в Чехия и Унгария? Питаха ли те дали си съгласен да финансираме Садам, Кадафи, ООП и други като тях? Питаха ли те дали искаш виетнамци в България? Питаха ли те дали искаш съветски войски в България?

184

Вирджиния до 254

преди 10 години

Соросоиде, разкажи още малко за твоята въображаема реалност))))

183

Анонимен

преди 10 години

Руските кожодери газпром , лукоил и др подобни източват българските пари в чужбина. Да ги изгониме и без това не са от ЕС

182

Анонимен

преди 10 години

Василев абсолютно си прав. Нека червената комунистическа *** да посочи къде точно на картата руснаците имат военна база. За да имаш такава база има определени условия на които трябва да отговаря. Това са военни кораби и подводници а не рибарски лодки. Искам точните координати на картата къде се намира руската военна база.

181

Анонимен

преди 10 години

Връщане на ЗЗД от 1924г - за ПРЕДАТЕЛИТЕ и мошениците ВЪЖЕ------------- АКо знаеш колко русофили са очистени по тоя закон :)))))))))))))))))))))))

180

До 254

преди 10 години

Ти за Путин не се притеснявай вече му сложиха името между най-големите световни политици в света ПЪК ТИ РЪФАЙ СУХАРЯ

179

Анонимен

преди 10 години

До Вирджиния до 243 На калпавия У-И нали знаеш какво му пречи... Сигурно от "експлоатация" българите са най-затлъстелите в ЕС.. Или Полша, Чехия, Белгия, Холандия, Дания, Швеция - са все големи страни и експлоатират "малките"... Кои държави са експлоатирани от Литва, Латвия, Естония, Норвегия - че там си живят "като бели хора"...

178

Анонимен

преди 10 години

Путин, ДЕЙСТВАЙ !

177

Анонимен

преди 10 години

до 252Изпила си повече натурален сок за днес отколкото средностатичстическия човек за месец, мила затова се питай защо имаш повече течности в организма си.