197

Анонимен

преди 10 години

Русия не иска война! Русия иска да направи съюз с ЕС! Икономически, политически и военен! Те знаят какво значи война - сещате ли се кой изнесе 2-рата световна на гърба си. САЩ не им е падала бомба над главите. За тях войната е да се изпикаеш върху някой военнопленник в Гуантанамо. САЩ провокират всичко, защото искат ЕС и Русия да спрат затоплянето по между. Страх ги е от коалиция, обединяваща Европа и Азия, това значи топ икономика и непробиваема военна мощ. Губят САЩ и правят золуми заради това

196

биримири

преди 10 години

Я обичам да гледам глобално на нещата! Света нито ще свърши нито ще започне с Украйна.. Но факт е, че темповете на развитие в сета са по бързи в условия на конкуренция. В момента има един световен жандарм в лицето на Сащ и ко, а конкуренцията няма.. За доброто на човечеството смятам, че трябва да се появи по сериозна конкуренция в лицето на Русия, Китай и Индия например! В момента сащ имат 4/10-ти от световния военен бюджет,имат контрол над голяма част от света а това е пагубно за развитието ни!

195

Анонимен

преди 10 години

до " още фaкти"- лъжи! Мaкедонците също сa " бългaри", в Лондон имaше дори изложбa в бг. посолството, която " докaзвaше, че мaкедонците сa " бългaри"! НО НЕ СA, КОЙТО НЕ ВЯРВA ДA ИДЕ ДО СКОПИЕ, И ЩЕ СЕ УБЕДИ! Укрaинците сa ОТДЕЛНA НAЦИЯ, минaлото е остaнaло нaзaд яъв времето, сегa реaлносттa е другa!

194

Лоша работа

преди 10 години

Дано 218 да е по-прав от мен...

193

Още факти

преди 10 години

От години в Англия украинците са РУСНАЦИ. Дори и научно популярните им филми ги наричат така- ако не вярвате пуснете си "Да посрещнем руснаците" по Нешанъл Джеуграфик. Там 80% от филма разказва за украинци, които непрекъднато английски журналисти наричат руснаци. Е, някой разбира ли как хем ги смяташ за руснаци, хем не, само защото така ти отърва на политиката? Е, то по време на освободителните войни и ние бяхме християни, ама ни избиваха с англйско оръжие в името на османлийте. СТАНДАРТИ!

192

Лоша работа

преди 10 години

Ето аз как виждам сценария: Руснаците /украинските и Путин/ искат да провалят изборите, за да няма законна Рада и правителство на Ющенко и Турчинов. САЩ провокират гражданска война, за да вкарат Путин в Украйна. И понеже Украйна не е в НАТО по-нататък САЩ може да си направят "международна коалиция" и също да влязат във войната. Молете се този път нашите ***-политици да не ни пишат към "желаещите". Лошото е че имаме тук американски бази... Може да не се отървем само с 1 заблудена ракета...

191

до 212

преди 10 години

Много обичам неграмотните соросутки да се изказват неподготвени и "знаещи"Я си отвори първия сайт за часовници и прочети цената на Восток Европа Луноход!

190

Анонимен

преди 10 години

Има логика, не могат да ,,преглътнат ,, толкова голяма държава. А и руското малцинство вечно ще им създава проблеми. Путин обаче ще им разкаже играта, той ще федарализира Украйна, но ще я запази цяла, именно като преграда пред НАТО.

189

Анонимен

преди 10 години

Натовците винаги налагат двойни стандарти.. За тях може за другите не.. Тва меко казано дразни..

188

Анонимен

преди 10 години

do NFB ! Vie ot Skat ste furnajdiiski lopati i proizvoditeli na Kachestveni ibrici ! Volen ibrika e vashe proizvostvo !

187

брамбазък

преди 10 години

До АнгелАнгеле как може да правиш съпоставка на тези събития незнам ...

186

До 213

преди 10 години

Първо сде научи на български език и ЧАК ТОГАВА демонстрирай политически познания0- Убедини - - ***!

185

Малко факти

преди 10 години

Русия няма интерес да цепи Украйна. Трябва да са Куку. Защо? Мислете - Путин иска да е в добри отношения с ЕС. Украйна влиза в ЕС до няколко години. Ако Украйна е цяла това значи огромна държава с множество евро депутати ЗА Русия в Евро парламента. Според вас дали Путин ще е нещастен от това? Или пък САШ? Мислете! Цяла Украйна в НАТО, означава 50% от населението да не допускат атака срещу Русия. Големия губещ е САЩ хора, те искат цепенето на Украйна и ТЕ ГО ПРОВОКИРАТ. МИСЛЕТЕ!

184

До 211

преди 10 години

Не ми обяснявай! Парите имат голяма сила. Най-вече за предателство.

183

НФБ

преди 10 години

До АнонименНЕ ВИЖДАМ И АМЕРИКАНСКИ ХЛАДИЛНИЦИ В ЕВРОПА...НЯМА И АМЕРИКАНСКИ ПРАХОСМУКАЧКИ...ПЕРАЛНИ..КЛИМАТИЦИ...Е ИМА НЯКОЯ И ДРУГА АМЕРИКАНСКА ТРОШИКА НО ТЯ Е КАТО РУСКИТЕ НИТО ПО-ДОБРА НИТО ПО-ЛОША...А И АМЕРИКАНСКИТЕ АЙФОНИ НЕЩО НЕ ВЪРВЯТ А ХОРАТА СА С КИТАЙСКИ ИЛИ САМСУНГ...ГОЛЯМ ЕКРАН ДОБРО МЕНЮ ДОБРАЦЕНА...

182

Стефан

преди 10 години

Явно западната пропаганда работи здраво и по света и в БГ и навсякъде.. щом може тези които направиха военен преврат вчера срещу законно избраната власт, с финансовата и военната поддръжка на Щатите и с ръщете на неофашистките банди, сформирани в западна Украина пак с финанси от Щатите, днес да се обявяват за защитници на държавните интереси.. Част от тях са и явни агенти на ЦРУ и при т ова днес обвиняват мирните хора за това че не искат режима на военна хунта, работещ под американски диктат...

181

НФБ

преди 10 години

КОГАТО МИЛОШЕВИЧ ЗАПОЧНА ОПЕРАЦИЯТА СРЕЩУ КОСОВАРИТЕ БЕ ПРЕДУПРЕДЕН ОТ ЗАПАДА ДА НЕ ИЗПОЛЗВА ДИСПРОПОРЦИОНАЛНИ СРЕДСТВА...А СЕГА САЩ НАПРАВО ИЗПРАЩАТ СПЕЦ ЧАСТИ ОТ УБИЙЦИТАНКОВЕ СРЕЩУ ХОРА С ГОЛИ РЪЦЕ ВДИГНАТИ НАГОРЕ...ХОРАТА СА РАЗТРЕЛВАНИ И ГАЗЕНИ КАКТО КУЧЕ НЕ Е ГАЗЕНОИМА ДЕСЕТКИ ДЕЦА ЗАГИНАЛИ ...

180

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 210 Остави ги русоидиотите - много обичат русия, ама нито се топлят с руски печки или климатици, нито ползват руски перални, нито руски ***, нито говорят по руски телефони, нито карат руски коли, нито гледат Тв на руски телвизори, нито приемат да им платиш в рубли, оплакват се от руските горива на ЛукОил.... Путин уж голям патриот, уж го возят на Волга, ама тя с двигател на Мерц. Лети на Ил, ама той с двигатели RR, носи часовник, ама не Восток, а Омега..

179

Анонимен

преди 10 години

къде е прегазена западна европа. немците са били задължени да си водят записки с кои жени преспиват във франция. в случай на зараза голям бизнес е било, неците плащат французите изпълняват прищевки.

178

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 208 Турчинов беше председател на парламента на Украйна. След като Янукович си наби камшика и не се появи 5 дена по конституция - председателя на парламента изпълнява функциите му до избор на нов президент. Турчинов е избран за председател на парламента и със гласовете на партията на Янукович.