11

Анонимен

преди 10 години

Тоя В.Методиев-В.М. защо е на свобода като е такъв содистИ защо МВР са търсили детето в *** махалаТоя В.М. да не е някой ***,дето не го лови закона?

10

Анонимен

преди 10 години

А.Г. , а надолу пише-Атанаска ГеоргиеваГолеми сте!

9

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е управлението на Орешарски, а? Всеки ден убийства, отвличания и побои. Вчера двама смилат от бой с бухалки длъжник, днес убиват дете.Затова ли гласувахте за БСП?

8

Анонимен

преди 10 години

До ?По малките градчета е така. В Поморие вероятно от дома до училището са не повече от 7-8 минути пеш. Освен това хората се познават и кой да очаква, че детето му е станало мишена. Против насилието съм, но ако това, което се изписа за бащата е вярно, не е изключено някой да си е отмъстил. Който сее ветрове жъне бури не е измислено без причина. Но защо, по дяволите, изкупителна жертва трябва да са все невинни, а много често и деца?

7

БГ

преди 10 години

Жалко за детенцето-жертва на варварските нрави.

6

Анонимен

преди 10 години

бах мааму ние мислехме че само в америка става това...

5

Анонимен

преди 10 години

Сега се вижда защо /ли/ Бургас е най-добрия град за живеене.А най-добрия град да умреш?Какви садисти /като бащата и баткото/ на починалото дете си живеят на свобода,а медиите ги титуловат ''бизнесмини'',вместо да ги наричат ''мафиоти'' ,както е доказано.

4

мафиотски работи

преди 10 години

.Веселин Методиев Тодоров е популярен в Поморие. Той беше арестуван заедно със свои хора, сред които бе и големият му син Методи, заради лихварство през юли 2010 г. Освен космическите лихви, които начислявали, те отвличали жертвите си и ги подлагали на нечовешки изтезания трошене на зъби и дране с кука, стана ясно по време на съдебните заседания тогава. /БЛИЦ/

3

Nasko

преди 10 години

Флагман пишат, че детенцето е удушено от Жената и Майката на другия лихвар, дето са му тарашили хотела!***, жалко за това детенце, да плаща за мръсотиите на родителите си!

2

ами

преди 10 години

Да се върне смъртното наказание!

1

?

преди 10 години

Не ми е ясно защо 8-годишно дете не се е прибирало с възрастен, нали до 12 години не трябва да са оставяни сами?