46

Анонимен

преди 10 години

Ne narod a Mursha...samo mursha ostana v BG.

45

кито

преди 10 години

А НЯКОЙ ВЯРВЯ ЛИ ОЩЕ НА ТИЯ. бсп ВОДИ НА КУКОВА ЛЯТО. ОТ 15 МОЙ ПРИЯТЕЛИ И ЕДИН НЕ Е ЗА БОИЛНИКА станишев

44

ами сега

преди 10 години

Къде ви е статията за Петното , който в прав текст признава , че за да го пуснат от затвора е трябвало да излъже и да натопи Борисов.Не виждам нищо по въпроса , защо ли ...Това си е направо за Цацаров

43

Анонимен

преди 10 години

Мафията си има Държава...и си прави с нея каквото си иска...*))) Господа,а Вие гласувайте за мафиозите милиардери от бсп,дпс и поредния дс-проект на ла*ното бареков....

42

попа

преди 10 години

Вижте, гласувайте за който искате, важното е да пуснете глас за да вдигате избирателната активност, и така да обезценявате купените ***, турски и корпоративни гласове. нали виждате - по "социални програми" тоя новия министър Данов ще строи домове в които да настанява *** "на символичен" (и несъбираем) наем. Та ако не искате натам да отиде държавата, просто гласувайте да не си стойте вкъщи да нехаете.

41

дан

преди 10 години

До йорданПрав си, *** си е тъпо, ходи като зомби до урната и гласува за Тиквата. Ама нещо намаляват *** като теб, Боце вече е в паника.

40

Мюлер

преди 10 години

Какви са тия резултати бе? Първата политическа сила сега ще вземе да вдигне кръвното и ще си поръча хеликоптер до Правителствена болница!

39

йордан

преди 10 години

дивна ли си ,а може би станишка,аз и много прости като мен ще гласуват за ГЕРБ.Не на турско-комунстическия популизъм.

38

ти да видиш

преди 10 години

Аз не мога да разбера,с кой акъл пак отивате да си пуснете бюлетината.Просто се изумявам.Гласувате за тях и после се гоните по булеварди и площади.Просто се изумявам.

37

Гълъба

преди 10 години

Агенциите на Герб пък винаги дават преднина за Герб , спомнете си само Мира Радева!:))) Ама тя явно знаеше за Костинброд, защото ББ се надяваше оттам да лапне 10% гласове! А тя даде точно толкова преднина!

36

Анонимен

преди 10 години

По-голя комунист от Бойко Методиев Борисов едва ли има !

35

d

преди 10 години

Червен Кольо хвърлял боб и изакал едно голямо нищо. Да ви се невиди и продажните и безсрамни социолози

34

Дивна

преди 10 години

Аз не знам колко трябва да си *** и безумен да гласуваш пак за ГЕРБ , при условие че за един мандат разориха Бълграия и унижиха гражданите й!

33

Анонимен

преди 10 години

По-нагло нещо от комунист няма на този свят..роят се ,сменят си имената,платформите,лозунгите и все били други,никога не са управлявли и довеждали България пред пълен банкрут,кумонна система и режим на ток и вода в мирно време, без природни бедствия..само дявола е на едно ниво с тях Комунистически *** и ***. Бащите им терористи-шумкари и масови убийци, избиха зверски десетки хиляди българи. Осеяха България с масови гробове и концентрационни лагери.

32

цончо

преди 10 години

Дори на Баба ми е ясно, че ГЕРБ печели изборите.Алчен-червен Кольо пак беше активиран да твърди глупости, "вервайте му".Кольо и подобни нему, никога не ги е било срам да лъжат.Комунисти срам нямат, те имат само врагове.

31

фют

преди 10 години

Пуснете Боци да направи още някое изказване и ще му се загубят още два процента. Тоя сам ще се унищожи, толкова е ***.

30

гошко

преди 10 години

Сергей Станишев - 38%, Пламен Орешарски - 37%, Росен Плевнелиев - 33%, Бойко Борисов - 31%, !!! Плевела и Тиквата потъват стабилно, на хаирлия да е!

29

Анонимен

преди 10 години

Банда КОМУНОСОЦИАГЛИСТИ...КОЙТО Е ЛУД,ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ!

28

Бивш гербер

преди 10 години

ГЕРБ ще бъдат разбити на тези избори , а на Парламентарните направо пребити от БСП ! Личи си ,че тоя път БСП са си взели бележка от забележката и работят за Народа!

27

Анонимен

преди 10 години

Всяка друга партия -ДА , само не искам да гледам втора серия на филма - "Простотиите на Борисов и Дянков" !!!