121

Анонимен

преди 10 години

до САЛИПомниш ли как на първите избори даваха КАПАЧКИ ЗА БУРКАНИ И КЕБАПЧЕТА!АМА НИЕ ИЗХИТРЯХМЕ И СЕГА САМО ПАРИЧКИ!Вярно ,че след КЕБАПЧЕТАТА ние ОГЛАДНЯХМЕ,те СТАНАХА МИЛИОНЕРИ и наште окумуш *** БАРОНИ ,ЦАРЧЕТА !СЕГА ВЕЧЕ НЯМА ДА СМЕ ***,ПИШЕМ СЕ ТУРЦИ,няма да се кръстим,НАДРУГ БОГ ЩЕ СЕ КЛАНЯМЕ ЩОТО СЕ ИЗДИГАМЕ ОТ ДПСетолСАЛИ УМЕН Е НЕМА ***,РОМИ само ДПсето!

120

САЛИ

преди 10 години

виж си правописа неможеш колкото мен правилно да пишеш.*** скапания българин до кой клас отиде бе ***.

119

САЛИ

преди 10 години

При изборите Герб винаги даваше по 100 лв у махалата.Чекаме пак да дойде избори тогава е у махлата празник.

118

Анонимен

преди 10 години

какво да се очаква от ТВ7 бе братче? Това е телевизия на един известен преизвестен национален предател и доказан смъркач на кокаин , наркоман! Нормално е да се говорят такива неща по тази напълно цензурирана телевизия ! Барека е *** и то всеки си го знае... този който вярва на този *** е много по *** от него ! А за онзи полицай / доностник кадето се присъедини към Бареков не му прави чест но и не ме учудва, все пак си е доказан доностник на ДС от малко дете!

117

Анонимен

преди 10 години

da jivei BUDa, takov smeshnik sme nemali sled Bai Todor.Mai e bilo po-dobre da e stanal artistin, ama kakvi gi igra e samo, vlazat v parlamenta posle izlazat, kato nashte ofce, nazade-naprede. pak i umen, kak samo govori, umno, vidi se dobre e uchil v Semeonovo, shkolata na DS-to, de.Krasiv ama e i futboler, samo deto malko go nerazbiira futbola, ama naise, takov debel i prozd..te takviz sa povecheto fiutbaleri.Golem smeshnik e toz BUDIN li go vikaha, SUBUDIN li, kakto i da e no go znaem TIKVATA

116

milkoto.vasilev

преди 10 години

До АнонименХайде малко по сериозно....толкова правописни грешки имаш . че чак ми е трудно да разбера какво искаш да кажеш

115

milkoto.vasilev

преди 10 години

До АнонименНеграмотни са хората ......акъл дават иначе ....

114

Стига

преди 10 години

сте ги дъвкали тези бюлетини, като няма какво да кажете и се хващате за всяко нещо. Някой от вас да е работил в печатница ? Аз да . И какво стана? Най- върлият комунист, който се издигна по време на социализма и стигна до сегашния си връх ви го каза в прав текст. Или забравихте? Да ви напомня , това е другаря Петър Кънев. Е имате ли още какво да кажете. Ако искате попитайте го пак. Хванали сте се за Бойко , като удавник за сламка, а не виждате какво става в БГ и само предъвквате едно и също.

113

Анонимен

преди 10 години

Борисов, ти си *** - петно, което няма грам чест и мъжко достойнство, за да приеме загубата и благородно да се съзтезава на политическото поприще, а разиграва месеци наред цялата държава, правейки безумни умни, красиви и интелигентни пируети за да се докопа до власта пак.

112

Анонимен

преди 10 години

Много *** тровят атмосферата тук, но това няма да помогне нито на БСП, нито на срамната им коалиция.Перат мръсни пари и трупат нови от нашия труд.Това е защото се дава път на необразовани хора без морал. Опорните точки на Моника се гълтат като топъл хляб, ама резултат няма,защото приматът не може да обори опонента си, а сипе само обиди. Природно интелигентният човек, дори когато не приема някого, се обосновава защо. Тук няма анализ, няма въпроси и отговори, а само зли, грозни ругатни.Жалко е

111

Прост Гербер

преди 10 години

Борисов, ти дори си срам за мутрите. Защото в ъндърграунда онези, които носят сърца, както самите те се определят, не пискат. Тарикат мъж не писка. Лекетата да.

110

Анонимен

преди 10 години

106, ти първо се научи да пишеш пък тогава раздавай акъл....

109

Анонимен

преди 10 години

Ах колко жалко е да си гербер. Срам и позор, че все още има ***, които биха гласували за тази гротеска.

108

Анонимен

преди 10 години

От ден на ден става по страшно,тройната ламя се впива по дълбоко в сиромашката плът.Ето как изкопуват народните представители от ГЕРБ.Мафията се развива много яко от ден на ден.И един ден ще поискат да се говори на руски и турски.Ние ще бъдем вторият крим.Всичко се изкопува от народни представители до земята по морето.А гн Цацаров не взема никакви мерки,толкоз прозрачно е всичкото за подкупите. Всеки ден убийства.Сега ще вземат още 4 милиарда заем.И със нашите пари по нашите глави.

107

Анонимен

преди 10 години

едно време когато в чернобил избухна атомната централа,в София министрите си мълчаха,и ние си пиехме отровна вода и сега умираме като кучета, от инфаркти и инсулт и други болести.Трябва червената чума дасе забрани със закон и ДПС.И още ги държим на власт.Управляващите искат Българина да изчезне да дойдат руснаците на наше место.Покойният българин Радой Ралин е казал "ТЪРПИ НАРОДЪТ НАШ, ТОЙ ИМА ПЕТСТОТИН ГОДИШЕН СТАЖ"

106

Анонимен

преди 10 години

Ако това се отнасяше до друга партия, а не за Герб, продажните медии, особено електронните - телевизии и радиа, които активно обслужват мутрите, щяха да го тръбят денонощно, а Бисер Миланов и другите участници в срещата с Борисов, който им е възлагал да свалят правителството, щяха да са всеки ден основни участници в сутрешните, следобедни, съботно-неделни и всякакви блокове и всички новинарски емисии щяха да започват с тази новина седмици наред. А сега пълно мълчание и съобщенийце на предпоследна страница, долу в ъгъла.

105

Анонимен

преди 10 години

Искаме войски от НАТО в България.Веднага дасе разположат и атомни бомби.Ние сме на централно място в европа за това са нужни тези две неща.Да живее България.

104

Анонимен

преди 10 години

Пеевски е платил на Гарелов 50 хиледарки за този компромат срещо Бойко Борисов.Само Гарелов небеше купен и него го претопиха.Ясно е отдавна че всички вестници телевизии журналисти са платени или собствени на Пеевски.Гарелов нети мина номера язък ти за миналото самочуствие което го изгради много трудно.От сега нататък си *** като тройната.

103

Анонимен

преди 10 години

От комонистите по *** зган няма.Теса царете за измишльотини превратажииски симолирани и мръсни подвизи крадливи престъпници.Способни са да измислят че земята несе върти.Всеки ден се моля да измислят закон да бъдат забранени и изгонени от България.

102

анонимен

преди 10 години

Боико Борисов не бива да се показва пред народа той и цялото му правителство направиха така ,че много от роботещите хора да останат без работа .Този човек не трябва да се показва и пред меидиите .