11

Bulgatani

преди 10 години

Наистина, това е *** провокация! Господа журналисти! Срамува да публикува тази идиотщини.

10

Анонимен

преди 10 години

Този разговор може да е изненада САМО путинистите - русофили.за всеки средно-интелигентен българин е ясно че по всички контролирани от Кремъл канали се лее помия по всичко българско и родно ... един вид как така сме имали дързостта да не сме им вече роби.

9

Анонимен

преди 10 години

На лъжата краката са къси.На амариканците също.

8

Анонимен

преди 10 години

Записът че е фалшив е ясно , но доколкото четох какво съдържа просто се майтапят иронично. То и друго не може да бъде, защото който го е правил не знае нищо повече за страните които са в разговора и то сложени в днешното положение. Жалка работа но иначе всеки тук може да направи подобен "разговор" предвид колко много *** са готови да злорадстват ако беше истина.

7

Анонимен

преди 10 години

"Скалъпено е"!!!... щом се поздравяват с "Шалом" значи са "израелски дипломати" !

6

Анонимен

преди 10 години

То дори да не е фалшив записа, много добре наредиха всички, прибалтийците наистина са лай*на, стават и си лягат с мисълта за американска паламарка в задния си двор, на нас с румънците действително не ни е мястото в съюз, в който сме под постоянен мониторинг и ни считат за второ качество хора, а останалото си е гавра с евроатлантическите "ценности", които потъпкват демократичните норми, поравейки живота труден за каталунци, шотландци и венецианци в желанието им за автономия.

5

Анонимен

преди 10 години

Яко гъбаркане е това!А ние горките никои нииде не ни ще !

4

ПЕТАТА колона

преди 10 години

Хахах. Сега ще се наредят всичко от ПЕТАТА колона да защитават "БРАТУШКИТЕ" и да разправят, че записа е "fake" :).

3

Анонимен

преди 10 години

Все още се чудя кой руснак поздравява със "Шалом" свой колега, ей това не мога да си обясня.

2

Анонимен

преди 10 години

За рашките само Сноудън е меродавен !...другото е "скалъпено" !!!

1

препечатано

преди 10 години

Еми това е положението - забавляват се братушките...Тъжното е че с политици като сегашните (само като се сетя че Мики Маус ни е президент!) ставаме за посмешиште и за изтока и за запада!Иначе от мен 10 + за изпълнение и остроумиеИ 10++ за глупост на тъпите ни журналисти дето си мислят че това злепоставя посланниците.Може записа нарочно да е пуснат за подигравка а журналята направо глътнаха голата кукичка!