13

Анонимен

преди 10 години

Б....и тъпотията да си българин в момента и за в бъдеще!Цял живот ще храниш неграмотно-престъпните си нисши касти ,че да не плъзнат из богата Европа.А не стига това ,но и от време на време ще ни дават нареждания колко важно било всеки спестен лев да се прахосва за наливане в тая бездънна яма!Писна ми от *** интеграция ,преход към демокрация и куб тъпизми!Ако това е целта България да е държава без българи е вървите към успех 2 милиона имигрираха ,а това не се споменава дори!

12

Анонимен

преди 10 години

Детски помощи на българи и *** еднакви(както е в ЕС), но само до второ дете!За всяко следващо да си поема ангажимент семейството!

11

Диляна

преди 10 години

Барозу съм го виждала изобразен на хилядолевка.Някаква статия беше за цените при комунизма.

10

патриот-столичан

преди 10 години

Прав е Барозо. За да имаме интеграция ня малциствата, първо трябва да има основите за това. Да се осигурят жилища, дохоси и прехрана, жизнен стадарт като на мнозинството и после да има интеграция. А не да искаме да живеем заедно, а условията да не го позволяват.

9

Анонимен

преди 10 години

Барозо е млад меринджей.

8

Анонимен

преди 10 години

Абе Барозу!След като толкова много пари сте готови да ни пръснете само и само да си ги държим тук и плюхте на всичко дето уж ви било ценност ,не ми минаваите с примери от 1001 нощ!

7

8

преди 10 години

Ето това се нарича ДИСКРИМИНАЦИЯ срещу българското население.*** са български граждани и трябва да бъдат третирани като такива както и ВСИЧКИ малцинства.Даването на допълнителни привилегии и парична помощ при факта,че живеят под същите закони и възможности в обществото от векове неофициално ги прави "по-ниско качество"хора имащи нужда от подаяния на останалите данъкоплатци.Здрави закони еднакви за всички и здраво имплементираща ги ръка,другото са измамни актове на неравенство и експлоатиране на останалите.

6

7

преди 10 години

Истината, която не е никак удобна на еврократчетата е, че *** дами са си виновни за мизерния си статус- изолират се в гета, плодят се като зайци, крадат, не учат. От толкова народ из европа все те най-зле, все онепрадани - китайци, араби, *** няка си се вписват ,ама тия не. Румънският президент го е казал добре - всичк озависи от ***, а за да напраевят нещо спрямо тях трябва се обърне дебелия край на сопата.

5

Българин

преди 10 години

"Председателят на ЕК посочи, че обществата са силни, само когато се грижат за най-уязвимите."Най-уязвими в България са Българите и Българките благодарение на вашата политика, масон Барозу.И недей да се мешаш във вътрешната политика на България.За мен като Българин е обидно да ме сравняваш с други етноси и да ме квалифицираш по начин "Ти си Българин, значи си такъв и такъв, а не друг".Едва ли разбираш до там Българския народ, че да ни кажеш какви сме или още по-нагло - какви трябва да бъдем.

4

Анонимен

преди 10 години

Сега е време ЕС да даде пример как се приобщават роми в държавите на територията му.

3

Samo minavam

преди 10 години

Ефрейторът беше започнал да интегрира ***,но не можа да си довърши работата.Щеше да стори голяма добрина за човечеството.

2

Mrusen mazen ciganin

преди 10 години

Da ostavim nastrana krajbite ? Da da dokat ima glupavi Bulgari da ni plashtat pomoshti bez da pravim nishto da me hvanat za shlifera !!!

1

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Аз не харесвам циганофилския *** съюз ! Искам в България да се проведе референдум за излизане от ЕС и НАТО.Никой не е питал българите дали искат да членуват в тези организации.Глас народен - глас Божий !