30

работещ

преди 10 години

До karton:Отвсякъде. Русия на Путин ни продава природен газ най-скъпо в цяла Европа. От интерконекторни връзки със съседните страни, същия газ може да ни се продава от тях ПО-ЕВТИНО, пак с печалба за тях (това е най-бързато решение). И американски втечнен газ (терминали, чувам, имало в Италия, испания и т.н.) може да ни се продава по-евтино. Казахстански - също (след изграждане на връзки. И т.н. ОСвен това, С РУСНАЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕГОВАРЯ, не да им се подава дупе. Точно сега и моментът.

29

doki

преди 10 години

На фона на това какви са политиците по света нашите "политици" са като новородени бебета- не знаят къде се намират.

28

българин

преди 10 години

До 28: Прав си, но не му обяснявай на "бачкатор", той е и "славянин", и "Анонимен", "но комент", "Вирджиния" и не знам още кой, освен това краде никове и т.н. Прави се на осведомен и интелигентен, по "опорните точки" от БСП и "Атака". Няма достатъчно акъл, за да разбере, че сенаторът Маккейн (когото аз не харесвам, но сега е прав) определи Русия БЛЕСТЯЩО МЕТАФИРОЧНО като "бензиностанция, маскарадно украсена като държава".

27

до бачкатор

преди 10 години

ами за това гледаме на запад, към тези които инвестират, а не такива като нас(евтина работна ръка) каквито сме благодарение на бозавите.

26

karton

преди 10 години

до 28 не до 30

25

karton

преди 10 години

до 30 кажи ми приликите между съветска и сегашна русия и кажи от къде България може да внася по евтин газ

24

102%

преди 10 години

хуу, че са пиянки ***, че да можем да се "грижим" за жените им... и то евтино!

23

БАЧКАТОР

преди 10 години

До до бачкатор На това мойто момче му се казва ИНВЕСТИЦИИ. Големите компании инвестират в лошата Русия на лошия Путин. А в демократичната натовска еврочленка България никоя голяма компания не инвестира нищо. Не е добре нали?

22

До 26

преди 10 години

Аз познавам много читави евреи.Да не кажа, че повечето са такива.Но виж, за *** българи и руснаци...примери мога да давам много.

21

българин

преди 10 години

Данните може да са подправени, но в страните от бившия СССР има МНОГО хора, особено сред ПО-ВЪЗРАСТНИТЕ, които се определят като "СЪВЕТСКИ ХОРА". Това е МНОГО СТРАШНО. Защото СЪВЕТСКИТЕ ХОРА СИ ИСКАТ СЪВЕТСКА ДЪРЖАВА, т.е. като СССР. Путин им я дава. Де да можехме да кажем: "тяхна си работа"! Правят се на велики, на за да финансират съветската държава, например, продават на НАС, българите, командвани още от КОМУНИСТИ, НАЙ-СКЪПО ПРИРОДЕН ГАЗ. Оттам у нас парно, ток и храни са ИЗВЪНРЕДНО СКЪПИ!

20

karton

преди 10 години

до 16 не бе пич просто се кефят че Путин не позволи на бараката да сложи базичка в Крим питам те мило приятелче защо Америка има толкова много бази в Европа очаквам отговор

19

Анонимен

преди 10 години

Журналистите когато препечатват статии от Руски и Украински медии трябва да имат две наум:ПЪРВО: Русия води война срещу УкрайнаВТОРО: Когато една страната е в състояние на война средствата за масова информация се превръщат в средства за пропаганда и дезинформация на противника

18

до бачкатор

преди 10 години

да, бачкаторе, не е зле... за шефовете на Форд. Евтина работна ръка са бензинджиите! Като Араби... циганя с петрол! ;))))

17

БАЧКАТОР

преди 10 години

В Русия има три завода на Форд Мотор Къмпани и произвеждат по 200 000 коли годишно ,като плана е да станат 500 000 годишно. Там се произвежда Форд Фокус. Фолксваген също имат заводи в Русия и строят още един за двигатели на фолксваген и шкода. А? Не е зле като за "БЕНЗИНОСТАНЦИЯ" мисля аз? На шефовете на Форд и Фолксваген им било през оная работа за политическите санкции на чернилката и еврогейския.

16

българин

преди 10 години

До "Х" и "славянин":Червен *** (предполагам, че си един и същи), сам си си сложил плюсчета - точно по комунистически. В Америка, ***, тичате да плюскате ВИЕ, КОМУНИСТИТЕ - ЧЕРВЕНИТЕ ***. А тук, в България, ***, само акате и чакате ние да ви го бършем. Путин ви дава да го ближете отзад и ви плаща. Да ви е сладко, ама НЕТЪРПИМО ВОНИТЕ! Като ***, с големия "рейтинг", който вече му ше пише на ***. На вашия - също. На руснаците - също. Ама, те са свикнали. Вие - също.

15

Анонимен

преди 10 години

Ама не беше ли Брежнев най-великият политик на всички времена?

14

Бледа сянка

преди 10 години

Путин е бледа сянка на Ким Чен У, Ким Ир Сен, Сталин и други "велики" хора....та те печелят избори с над 100%!

13

меринджей

преди 10 години

харошей мениджер на бензиностанцията! : ))))))))

12

Килъра

преди 10 години

Велик човек! Пожелавам му дълъг и щастлив живот!

11

българин

преди 10 години

Не знам, какво се опитват да кажат съветските манипулатори с този "рейтинг" на Путин? Не мога да измисля нищо положително. Във всяко общество има към 10% *** - у нас изгелжда са към 20%, това са "гласоподаватели" на "Атака", Бареков и ВМРО, НФСБ, БСП и ГЕРБ. Ако в Русия са 40-50%, лошо им се пише, но са опасни и за нас. В Белорус и в Източна Украйна също има доста от тези ***. Те се определят като "СЪВЕТСКИ ХОРА" и милеят за паметниците на Ленин. Чакат пенсии и заплати от държавата. Лошо.