247

Анонимен

преди 10 години

До 428Америка е трета икономика?????????? Още един *** :)Гледай си децките, дечко.

246

Америка е в паника

преди 10 години

Америка е в паника защото икономиката на ЕС стана доста по-голява от американската. До няколко години китайската икономика също ще мине американската. Няма как да си третата икономика в света, а да претендираш за господар на света. Защото най-голямата икономика - ЕС и Китай - означава най-мощната армия, наука. Новите лидери трябва да отделят пари за усвояване на Луната, космоса, тъй като оттам ще могат да контролират света и да получават суровини и т.н. Новата империя е ЕС, новата валута - евро!

245

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 416А ти ще ни кажеш ли нещо за публичните разстрели на партизани и ятаци например (те все пак са хора, нищо, че мислят иначе, нали демократе?), за рязането на глави и набучването им на кол на площада, пред децата, за назидание на населението, за набучването на щик на бебета, за изнасилването на момичета комунистки, за разпорването на кореми ... това са го правили голяма част от твоите ожалвани невинни. Жалко за наистина невинните, но ... когато гори гората и птици падат.

244

Анонимен

преди 10 години

Икономическото джудже Русия го мачкат всички :)Подигравката с жалката мечка е радост за окото!

243

Клакьори

преди 10 години

Платените драскачи да млъкнат. Очевидно е,че санкциите срещу Русия ще ни навредят, но е ясно че ще навредят и на Русия. Очевидно е,че това пещерно поведение на Путин трябва да има реакция. Даже много по-силна реакция. А едва ли има нормален човек, които да не разбира,че Русия си спечели нов враг--народа на Украйна. Този народ, който загуби над 22 милиона от глад, заради руския комунизъм. И въпреки това се отнасяше добре с руснаците.... не съм сигурен че и сега ще бъде така.

242

Анонимен

преди 10 години

До 422Долара се избутва от рублата?????? Хахахахахахах :)))))))))))))Давай следващия виц :))))))))) Много си забавен :)))))))))))БВП на Русия - 2трлн долараБВП на САЩ - 16трлн долара

241

Америка е в паника

преди 10 години

Навсякъде тръбят за международната изолация на Русия. Глупост отвсякъде. Допреди 20 г. Западът произвеждаше 80% от световния БВП, сега по-малко от 50%. Доларът тотално контролираше световните финансови пазари и търговия. Сега се свива с всяка изминала година, избутван от еврото, юана, рублата. Световните валутни резерви в долари рязко намаляват. Все повече страни търгуват в местни валути помежду си, а не с долари.Америка е в паника, защото изгуби позицията си световен деспот.

240

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевАми докато има такива продажници,като теб,няма как да стане :))

239

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 416А че България е била по това време(то не че и сега не сме ) съюзник на ФАШИСТИТЕ,нещо да кажеш ???

238

пройко

преди 10 години

статията е написана от ***

237

Анонимен

преди 10 години

Майдана скоро и на Червения площад :) Мизерията на руската икономика ще извади хората на площада!

236

Анонимен

преди 10 години

До 413Чети история повече, за да не се излагаш така.А нещо за окупирането на България от Русия 44г. ще ни кажеш ли? Ще ни кажеш ли за избитите без съд и присъда, за лагерите? Ще ни кажеш ли за изнесеното злато на България към Русия?

235

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 410още едно мнение на платен *** !!

234

Анонимен

преди 10 години

rado1, ти си чист ***:)

233

ШОПА

преди 10 години

До АнонименТЕЗИ ЖЕСТОКИТЕ РУСНАЦИ ПРОЛЯХА КРЪВ ЗА ДА НЕ НОСИШ ФЕСОВЕ И ПОТУРИ ДНЕС. МАЛОУМНИЯ ЗАПАД НИ СРИНА ИКОНОМИКАТА КАТО ТЪПИТЕ АГОВЦИ И РАЗНИ РЕФОРМАТОРИ ДЕТО БЯХА ТОГАВА НА ВЛАС, ЗАТВОРИХА ПАЗАРИТЕ С РУСИЯ И ХИЛЯДИ ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА . ТАКАЧЕ ГЛЕДАЙ СИ ОЩЕ ПАМПЕРСА И НЕДЕЙ ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ

232

Анонимен

преди 10 години

Рубладжийте са в екстаз, а рублата се срива :))))))

231

Анонимен

преди 10 години

Ето, това е русофилистичната *** в България. Канят окупаторите да ни превземат...Ей, продажници, и майките ли ще си продадете на Русия???

230

Анонимен

преди 10 години

Руската глупост, която направиха с окупирането на суверенна чужда територия ще струва много скъпо на Русия в дългосрочен план. Международното изолиране е мощен шамар за империалистичните намерения на Русия.

229

rado1

преди 10 години

г-н Путин минете така лекичко и през България , за да ни освободите от Фашизоидно-геноцидните политици които унищожиха Българския народ и България,искренно Ви желая успех в борбата срещу лицемерните европейски *** !!!

228

Анонимен

преди 10 години

Топ соц. *** наречена Русия ще страда. Мачкане и само мачкане на тази ***!