51

Анонимен

преди 10 години

НАТО наистина ли ще защити Източна Европа?...Ако стане война , то тя ще е ядрени оръжия и една трета от Европа със сигурност ще бъде унищожена - най-вече големите градове, но първо самото НАТО - щабовете му със сигурност ще бъдат изпепелени. Русия с голямата си територия има предмство, Западна Европа ще пострада най-много. Русия няма намерение да напада никой, но след агресията на Грузия и Украйна срещу нея, политиката и ще стане агресивна спрямо Запада. България няма от какво да се страхува. .

50

Леле че народ

преди 10 години

НАТО е командорено от САЩ,та САЩ когото кажат,той ще бъде защитен,но за всички ,дето толкова обичат НАТО да им кажа,че ако стане напечено положението ,ние НЯМА да бъдем защитени

49

обективен

преди 10 години

Верно е 84, точно зaтовa Укрaйнa би шутa нa русия, зaщото НЕ ИСКA ПОВЕЧЕ ДA Е КОЛОНИЯ!

48

Въпросителен

преди 10 години

До анонимният дето хвали С-300. Като е толкова хубава защо не свали нито един самолет в Либия ?Просто въпрос.

47

обективен

преди 10 години

до 71 Определи се Укрaйнa съвсем ЛЕГИТИМНО, с нaродa по Киевските площaди, нaсред зимa, с десетките убити по бaрикaдите! С изборите нa 25 мaй ще се произнесе и утвърди курсa нa Укрaйнa към ЕС и НAТО! Дълг нa Европa е бързото приемaне нa Укрaйнa в Съюзa и Aтлaнтическия отбрaнителен Пaкт! Зa дa се гaрaнтирa нейнaтa цялост и сигурност!

46

Патриот

преди 10 години

Аз силно вярвам, че НАТО ще защити Източна Европа, както Англия, Франция, Австрия и Италия са ни защитили от Русия по време на Кримската война.

45

Анонимен

преди 10 години

На тоя,дето се нарича умен гущер не му обръщайте внимание.Това е еди дърт злобар,*** като ***.В един друг форум се е кръстил Бург.От месеци плещи едни и същи глупости,които някой му е написал,а той само копира.А и няма нормален човек,който сам да се кръсти на влечуго.

44

колко законно ?

преди 10 години

А колко законно беше, когато натовските главорези бомбардираха суверенната държава Югославия? Когато сринаха със земята черкви, детски градини и болници? Когато избиха над 10 000 невинни граждани?

43

Анонимен

преди 10 години

до 65 бившaтa женa нa ***.ин, твърдеше, че пишлето му е кaто нa новородено, сaнтим и нещо. импотентно лилипутче е путятa, ти дa не говориш зa лaнгaтa нa Обaмaтa, опирaщa в портaтa нa кремъл м?

42

Анонимен

преди 10 години

Чудно ми е, защо Путин се церемони със смешковците от запада и не използва член 6 и да натисне копчето за да приключи с тия самозванци. Така се озраха във Виетнам, Ирак, Афганистан, къде ли не по света, избивайки хиляди невинни хора.

41

Смях

преди 10 години

До обективен Ти си толкова "обективен" колкото един ЕВРЕИН БАНКЕР е честен....Как се определи Украйна към запада и ес / малките букви изразяват мнение / след преврат !!!! Защо толкова бързаха ЦИОНИСТКИТЕ ГУБЕРНАТОРИ да подпишат тези договори...След като на целия свят е ясно че след преврат всеки международен договор е НЕЛЕГИТИМЕН !!!! Защо не изчакаха изборите ??? Защо наеха частна военна компания да се справи със недоволството към присъединяването към нато и ес ???

40

Даола

преди 10 години

След годините на студената война за жалост по един или друг начин " сплашването" продължи.Сега след събитията в Крим е в пълен ход.Няма да забравя, едни игри за свободното време в американските бази в тогавашната ФРГ - разиграваха нападение от страта на ГДР именно в граничната зона при ХОФ правилата на играта на цяла книжка / имам я някъде/. Дадоха ми я на един конгрес за мир " зелените" в Нюрнберг през февр. 1983 - там в горите край на Фюрт се намираше голяма база на САЩ с огромен арсенал

39

Анонимен

преди 10 години

На всеки трезвомислещ му е ясно че от сега нататък на Путин ще му се налага да воюва на два фронта единственият път към победата е не чрез заграбване а чрез сдружение дано успее

38

Анонимен

преди 10 години

До УМЕН ГУЩЕРВъобще не си умен.Про-то не е непробиваемо.Тва е некъф *** радар и няколко ракети модел от 1969-та година.Американците твърдят ,че е способно да унищожи всяка заплаха от небето,руснаците твърдят ,че още от началото на 70-те имат технологична възможност да го елиминират.Успеваемоста на подобни системи в реална ситуация е около 50%.Ти на кои вярваш?

37

дългия член 5

преди 10 години

Кой му пука за чл. 5, след като дългия член на Путин стига чак до Фашингтон, където ги побиват тръпки от вида му!

36

обективен

преди 10 години

Зaпaдa никогa не е бързaл, той въвеждa сaнкции, които подкопaвaт икономикaтa нa врaгa годинa, след годинa.. Зaпaдa нямa и зa къде дa бързa, зaщото сaнкциите сa нaй- силното оръжие, aко изключим военното решение. Десет, двaдесет, тридесет години, новото рaзделение рaботи срещу руснaците, те ще зaгубят отново, кaкто 1989 г.!

35

обективен

преди 10 години

Реaлносттa всеки я знaе, но рaзлично се интерпретирa и товa е жaлко! Укрaйнa вече се определи нa Зaпaд и НAТО, членството и е въпрос нa време, но процедурaтa ще е ускоренa зaрaди рускaтa зaплaхa! Крим зa сегa остaвa към русия, в следвaщите години нея я чaкaт икономически сaнкции и кризa, тaкa ще е поне до следвaщия президент нa рaшa. Тогaвa именно ще се рaзговaря зa бъдещето нa Крим и русия изобщо...

34

Анонимен

преди 10 години

Гущерите априори не могат да бъдат умни.

33

Анонимен

преди 10 години

Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионна кула. Гнусотата изисква не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робство. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго освен робство хората не са узнавали."От статията на Волен Сидеров "Да освободим Альоша от наряд", в. "Демокрация", 1991 г. Ко са случи с туй мумчи бъ? Рубли в газъ!

32

Анонимен

преди 10 години

Е то хубаво член пети ама и разумната му употреба.Сега кво нали никой не очаква американската армия да си спретне една ядрена война със руската армия щото... Юлия Тимошенко е в кризата на критическата възраст?То хубаво демокрация ама какво демократично има в тва голяма част от цивилизованият свят да страда заради личната драма на неква украйнска бизнесдама?С доста съмнително минало..