196

Анонимен

преди 10 години

До сирили после защо българите заминавали на запад, а? А и тези с умения обикновенно не се целят в минималната заплата.

195

Анонимен

преди 10 години

До сириле това ви е проблема-ЧЕ ВСИЧКИ СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ МИНИМАЛНАТА, А НЕ ОТ СРЕДНАТА. ЗАЩОТО ВСИЧКИ СТЕ САМО БОДИГАРДОВЕ НА ДОЛНОПРОБНИ ДИСКОТЕКИ И ЧИСТАЧКИ. Що никой не се поинтересува за средната заплата и тогава пак ще си поговорим.

194

не син

преди 10 години

"Ваша работа как, но пенсиите в Крим да скочат два пъти!" Смешници от "Днес.бг" ! Путин никога не е казвал това,а :" Пенсиите да съответстват като на ВСИЧКИ в Русия "! Нарича се еднакъв критерий и справедливост,за разлика от гнидите от САЩ и ЕС !

193

Анонимен

преди 10 години

До 252не може-факт. 300 години византииско робство, 500 османско и 150 комунистическо-няма друго-това дават тук. Ама и всички това искате като ви гледам.

192

Анонимен

преди 10 години

До ZA..Не можеш да направиш "рай" една поробена държава. Колония

191

Анонимен

преди 10 години

Путин направо размаза "великите / робовладелски / демокрации"

190

ZA..

преди 10 години

абе що бе *** ,що искате да се надупвате на някой постояно.що не кажете аз съм за българия,,.мисля само за нея искам да направим рай......искам моите комунистическо селски другари които ни крадът до дупка да са в затвора.парите от европа да са за всички българи. ми измитайте се в русия бе...,турция на майка си в г..а !!ми нека останът само българи които мислят наистина за родината си.АМАН ОТ *** ЕЙ...!!!!!!

189

Анонимен

преди 10 години

До 248Къде видя в България демократи бе? Тя не е спирала да се управлява от ДС и БКП. БСП не ги коментирам-те са ясни. Филип Димитров - агент на ДС, Костов - агент на ДС, Царя - докаран в България от БСП, Борисов - агент на ДС. КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ, КАКВИ 5 С'ТИШКИ!?!?!

188

До Василев

преди 10 години

Не ти ли залепна дирника за стола, от колко време не си мръднал?К'во казах?"Мръднал". Ами да, ето точната дума. Сега си направи малко разнообразие - влез в Гугъл-Земя и се разходи малко из Русия, да видиш землянките и на какви каруци се возят.Пусни ТВ и погледай руска програма.Най-неутрално - "Охота и рыбалка" да видиш къде ловят риба и къде ходят на лов мужиците.Виж в "Арена"концерта на Анна Нетребко и Дима Хворостянинов на Червения площад. Аня е от Кубан, Дима е сибиряк.III-та градска е близо

187

Анонимен

преди 10 години

Добре бе какво само ни занимавате с някакъв пършив полуостров с някакви изкуфяли ***. Що никой не споменава факта, че икономиката ни е по-зле от когато и да било, а правителството ни нищо не прави по въпроса, освен да тегли заеми и да си ги прибира в джоба. *** работа.

186

Баба Пена

преди 10 години

Русия единствено помага на Украйна,както и на крим.Винаги им дава 50% по-евтина газ!А сега да вдига двойно пенсиите в Крим.Америка ли ще им вдигне пенсиите?Не!Америка се бърка там,където може да имат изгода!БИло Сирия,Афганистан или друга държава,те не помагат!Ако не беше Русия сега още щяхме да сме си турска държава официално.Америка само напада държави без някой да им дава разрешение и нямат право да се бъркат в Крим. 96.6% от Крим решиха,че си искат РУсия и това е доста респектиращо.

185

Анонимен

преди 10 години

До Стрина КунаЧе ходи в Русия бе такива като тебе не трябва да имат право да гласуват на никакви референдуми или избори в родината си България..Ако въобще ти е такава моята страна,всъщност тези като теб са малки неуспели в живота хорица...или просто родоотстъпници

184

Стрина Куна

преди 10 години

Абе то като е така искам и ние да гласуваме с референдум и да се присъединим към Русия. В Европа вече се не издържа.

183

Николай

преди 10 години

До УМЕН ГУЩЕРЗнам, че ако ти откъсна опашката, ще регенерира - и при други примитивни животни е така. Питам, как е с ***, и тя ли регенерира?До ВасилевТежък случай си, почти нелечим. Все пак опитай - медицината много напредна!До православенАз също съм православен, имам кръщелно. Но съм от категорията "невярващ, но практикуващ". Ако това да запалиш свещица за скъпите ти хора е практикуване, такъв съм.Но не постя, даже пържолки хапвам понякога по Велики пости. А ти пишеш глупости и то

182

Анонимен

преди 10 години

Да не се получи като в бивша Югославия? Тито е давал по-високи заплати и всякакви бонуси на шиптърите, като на изоставащо малцинство. Осигурявал е добре платена работа на големи групи от тях в райони, в които те са били или пришълци, или незначително малцинство. Преференциите са изиграли и ролята на стимул за висока раждаемост, за девиза "Който няма поне 7 деца, не е истински шиптър". Същевременно, заплатите на македонците /български внуци/, са били най-ниските в страната. И резултатът е налице.

181

РАД

преди 10 години

Тоя все повече се държи като феодал: "Казах си думата, не ме интересува как ще се оправяте"Да му мислят тия, дето трябва да оправят кашата, дето я забърка президента - слънце.То и ние си имахме един премиер, дето нарежаше, а не се интересуваше как ще стане, обаче *** го бие по всички параграфи :)

180

гаргамел

преди 10 години

ФИНЛАНДИЯ ОБМИСЛЯ СЕРИОЗНО СЪЮЗ С РУСИЯ ПО ПОСЛЕДНИ ДАННИ ОТ ФИНСКИ МЕДИИ. е тва ще е сериозна бомба ако се окаже истина , макар да е потвърдено от фински медии !!!!Всички искат да са в съюз с държава, която си държи на думата а не като НАТО и ЕС които само грабят и обещават- ционистки гейлордове. Слава на Русия , слава на най великият държавник през последните 500 години - Владимир Путин.

179

Анонимен

преди 10 години

до 261: ...ако другите се смеят защо ти злобееш !?

178

kat

преди 10 години

За разлика от нашите пенсионери руските живеят достоен живот и не ровят по кофите.

177

Анонимен

преди 10 години

Какво ще правят Гоблините сега, ако имаше пари не биха искали да се присъединяват :-))))))))