128

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 200Тук си в дълбока грешка,друже.Даже само ако погледнеш реакцията на Ердоган и Турция по отношение на т.нар. "референдум" в Крим - та тя е доста по-твърда и категорична в полза на Украйна даже в сравнение с някои политици от Европа(дружки на Путин) !И това не е само заради наличието на 13% кримски татари там.

127

Анонимен

преди 10 години

И майка си ще продадете!Срамувам се, че съм българин като ви чета коментарите!И вие бихте дарили българска земя на сърбите ако руснаците ви кажат да го направите. И ще се радвате после на *** си и безсмислено, временно житейско съществуване на тоя свят! Ще ви обещаят по една нова "Лада" и ще продадете и майка си!

126

Анонимен

преди 10 години

Браво! На това се казва обективен материал, едновременно съм учуден и се радвам, че е от БТА. Радвам се, че и Днес го публикува, че то от западни анализатори няма вреждане. :)

125

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 200Тук си в дълбока фрешка,друже.Даже само ако погледнеш реакцията на Ердоган и Турция по отношение на т.нар. "референдум" в Крим - та тя е доста по-твърда и категорична в полза на Украйна даже в сравнение с някои политици от Европа(дружки на Путин).И това не е само заради наличието на 13% кримски татари там.

124

Анонимен

преди 10 години

Сега всички юдео-масонски медии ще наскачат да пишат глупости.Весело е. И смешно.Една държава скочи на целият свят и го направи за смях.

123

Kireto

преди 10 години

Шапка свалям на ПУТИН, без значение добър ли е, лош ли е !Защитава интересите на страната си и народа си. Днес гледах речта му, направи на пух и прах САЩ и *** им от ЕС (в това число и ние). Като сравня него с нашите плазмодии политици и ми се плаче ... такива *** ... Станишката, Вигенин, а за клоуна Плевналиев даже няма да говоря ... превърнаха България и народа ни в *** и бели роби на САЩ и ЕС.ЖАЛКА КАРТИНКА !!!

122

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 199Може би ,защото е видяла,че сърбите са мъжкари ,сами са се справили с турците ,а у нас са видели плювачи и дървени философи,които не могат да отвоюват свободата си 500години

121

дим

преди 10 години

Крим е гласувал да бъде част от Россия и това трябва да се приеме от света.Им референдум има демокрация хората щом го изкат трябва така да е то вае гласа на народа

120

Анонимен

преди 10 години

До 192 остаряли са ти представите за света драги. Днес русофилията и туркофилията е едно и също нещо. Не случайно и двете страни се ежат на ЕС и в русия путин иска да стане император, а в турция ердоганът - султан. Единият блянува за СССР, другият за османска империя. и двамата мразят запада и западната свобода на словото, от която вие русофилите напълно се възползвате.

119

Анонимен

преди 10 години

Русия винаги е бранила интересите на Сърбия, Там е проблема. Продажници сте мръсни!Даже и Македония така продадохте за шепа копейки! Сталин нарежда и вие изпълнявате!Гладни слепи кучета! Плюя на вас и на всички продажници които раздавате българска земя даром, защото "Русия така е казала"!

118

Анонимен

преди 10 години

Има двойнои стандарти.Как да няма.Даже Косово не може да се сравнява с Крим, тъй като Крим е руски и е подарен на Украйна.Докато Косово е историческа сръбска местност. И в последствие са се размножоли там албанците.

117

sallaadin

преди 10 години

До 183.Ако е така то по темата, ето още един пример за двойни стандарти и несъобразяване както с разпоредбите на Международното право то и с вътрешното си законодатлство доколкото: в Декларацията за независимост на САЩ е прогласено основното право на самоопределение на народите, което произтича от Бог и е дадено на хората, същото е записано и в Конституцията на САЩ, а по-късно и в Устава на ОН и ООН.

116

Анонимен

преди 10 години

До 180, български русофоби няма. тук има българи и русофили. виж в румъния, полша, чехия, словакия, унгария си има русофобия и то такава, че чак свят да ти се завие.

115

american boy

преди 10 години

Браво за тази статия! Удря десетката! Путин им заби звучен шамар на ЕС, Родшилди, целия западен финансово изсмукващ октопод! Не ни трябва да гледаме Косово.Най-големите антибългари - французите, 1919 година ноември месец във парижкото предградие Ньой с кеф откъснаха от България Западните Покрайнини ( Струмица, Босилеград, Цариброд),цяла Западна Тракия... и Беломорието. Без референдум. Франция настоява да се махне текста, че Западните Покрайнини се отдават за администриране на Югославия за 20 год

114

Анонимен

преди 10 години

"РУСИЯ НЕ Е СЪЮЗНИК НА БЪЛГАРИЯ И НЯМА ЗАДЪЛЖЕНИЕ ДА СПАСЯВА БЪЛГАРИЯ ОТ НЕЙНИТЕ СЪЮЗНИЦИ"Ама не е и съюзник на Сърбия. Тогава защо подкрепя Сърбия в тази война? Защо им казва "дръж Шаро, отхапи му месо от плътта, с тебе сме!"

113

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 185Прочети малко повече за Междусъюзническата война и другите исторически факти,преди да пишеш глупости и разграничавай неоспоримия исторически факт от пропагандата

112

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 177Както се вижда и лъжите на Европа не са толкова безобидни.Тук не става дума за русофилия , Китай е имал военен конфликт с Русия, но ги подкрепя , въпроса е националните интереси ,а те са ползите от руския пазар , ползите от подкрепа в точния момент , ползите от отпадане на доста акцизи и ограничения,които ЕС въвежда ,ползите от повече икономически връзки с Азия и Ю.Америка ,отколкото поредните роби на ЕС и САЩ

111

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера:1.Защо не искате да си го връщате за 5 милиона претопени българи от Волжка България2.За 25000 набити на кол живи хора до Пловдив (набити от руснаци по времето на Светослав 1)3.За междусъюзническата война и подкрепата на руси спрямо сърбите4.За загубата на Македония, понеже е поръчка от Русия5.За псевдокомунизма взимал от работещите за да даде на безделниците6.За Полша (и Катин)7.За Финландия8.За "гладомора"9.За кражбата и присвояване на вяра, език и писменост от нас?

110

ТHE Патриот

преди 10 години

НАБИВАМ ГО НА ЕС И ЦЕЛЯ ЗАПАД СЪС ЗАСИЛКА!

109

sallaadin

преди 10 години

Та в тоя ред на мисли, питам как ли биха реагирали във Вашингтон, ако в щата Тексас се проведе референдум за независимост от USA и присъединяване към Мексико, неразделна част от което са до Мексиканската война, и отговора е ДА?