49

Анонимен

преди 10 години

Украйна е по-добрата славянска держава.

48

Анонимен

преди 10 години

До пърдящо куче"Индианците в САЩ ще правят референдум под надслов - ''Кой от където е!''"индианците в САЩ са хората които са най-добре в тая държава. живеят на територии които са суверенни и там си важат техни закони. държавата има облигации да ги издържа заради проведения геноцид над тях и всички получават чекове без да работят. не се облагат с данъци, повечето казина са на индиански територи, правят всякакъв вид търговия без да дават и 1с на държават. накратко, вие не може да ги стигнете

47

Анонимен

преди 10 години

do БъндиВеднага ти обяснявам ...Няма българин, който да гледа с омраза към Русия (ДОРИ АЗ)аз гледам с омраза към Путин, защото правя разлика между Путин и Русия !

46

Анонимен

преди 10 години

Тъй като тук се трият адреси на сайтове то :Вижте как се увеличава дълга на САЩ, как навърта брояча на дълга, това е в американски сайт и не е дезинформация .Потърсете в Гугъла usdebtclock и гледайте, но не се чудете .

45

Анонимен

преди 10 години

Никакъв проблем не е да съберат 50 хиля. Протеста е разрешен, значи не трябва да се плащат високите глоби които диктатора Путин въведе за участие в неразрешен проитест. 50 хил по 50 долара на човек това прави 2.5 милиона - това не е нищо за американското посолство в Москва, те разполагат милиарден бюджет за подкрепа на революцията на руския народ срещу диктатора Путин

44

СЛАВА УКРАЇНІ !

преди 10 години

Ще не вмерла УКРАИНА !!!!

43

ЛилиПутин

преди 10 години

Друзя, това е измама, само 5 човека бяха на митинга, всичко друго е Фотошоп! Спасибо дорогие болгарские ребята! Спасибо для подержку! СССР! Вечна дружба! Братя! И ние ви обичаме, затова всяко лято ви пращаме хиляди мамашки от Россия, да разберат и те какво е истински мъж, нашите много пият и не ги оправят (( Спасибо ребята, че се грижите за нашите мамашки! За благодарност, ще ви увеличим газта но важното е, че сме братя!

42

Бънди

преди 10 години

Искам да попитам смешните доларджии, защо гледат с омраза към Русия?

41

Анонимен

преди 10 години

Kakva durjava e Russia ,sled kato durji 90 godini , edin Gei v Mavzolei.

40

Бънди

преди 10 години

Джон Маккейн пак е раздавал парички. Ей, не разбра ли, че няма да ти се получи в Кремъл. Добре, че е Русия, последният бастион на човечността.

39

От Истинска Европа

преди 10 години

Пак е пълно с русофилска ***.Неуспелите неграмотни селендури са се нахъсали отново.Още сънуват че ще дойде обратно социализма и ще се търкалят на произвола-без да работят и да взимат жълти стотинки да преживяват от ден за ден.Съжелявам за шепата умни и способни българи които все още се гърчат между тази гнусна неграмотна ***.

38

ЛилиПутин

преди 10 години

Бреее, тука има повече рубладжии отколкото в Кремъл!!! Хахахах. Свиквайте друзя, даже и алкашите не го искат Путята, само вие сте му опората, тъпите бълграрски продажници, дето за 1 рубла ще продадете майка, баща, род и отечество.

37

Анонимен

преди 10 години

До ИТАР-ТАСС егати *** си много сте прости бе *** на американски гъ*ове

36

Анонимен

преди 10 години

"2. В началотно повечето руснаци които са по принцип прости и измъчени хора като нас, ще подкрепят това."Прав си, че ти си много измъчен ***. Разликата обаче с измъчения руснак и теб е, че ако влезеш в Париж или Лондон в някой дизайнерски бутик веднага ще те изхвърлят като мръсно куче като видят балкански субект миришещ на лук и вкиснало. Докато ако чуят руска реч целия бутик се мобилизира и започват да се кланят защото знаят, че руснаците харчат без мярка а не като местните коитоп зяпат 2 часа и накрая купят само едно шалче за 400 евро.

35

Анонимен

преди 10 години

Американците с фанфари бяха обявили, че ще отворят кредитна линия за 1 милиард долара за Украйна ! Обаче ... обаче, сега казват, че трябва да умуват до края на месеца ... Защо ?

34

Цоко

преди 10 години

До До мислещитеХаха! Анализатор! А какво ще стане до 5-10 години с ЕС, имаш ли идея? И Америка след 10 години колко дълг ще има, след като сега е 17 трилиона и го увеличава с по 2.5 трилиона на полугодие?Ти недей много да пророкуваш, защото ЕС е затънал в дългове и едвам мърда, а ако остане без руския пазар и енергоносители, не е ясно как ще изкара тази година! Анадъм?Хайде да видим какви санкции ще измислят във Франция и Германия, за да не им фалират и малкото останали компании!

33

ИТАР-ТАСС

преди 10 години

Нещата са елементарни ...запада е силен, защото там просперира който има качестваРусия е блато, защото там просперира, които ближе най-добре *** на Путин !

32

Ужас

преди 10 години

В момента Русия извършва холокост над украинския народ. Украинските медицинските сестри Олеся и Валентина свидетелстват как пияни руски войници редовно влизат редовно в уркраинските родилни домове, вадят децата от кувьозите и ги колят като ги набучват на щиковете на пушките си пейки пиянски мужишки песни. Руските кръволоци са изклали милиони украински кърмачета. Ужас! Истински холокост над украинския народ!

31

Анонимен

преди 10 години

Това нищо не е. Франск прес нещо грешно са броили, сигурно поне 10 милиона е имало протеста. То 50 хил са нищо, само когато стишев се прегръщеше с луфти местан и му се извиняваше на орлов мост имаше 80 хил соцялисти. А Руснаците мразят Путин и искат да живеят като американци и европейци, затова сигурно са били поне 20 милиона протестиращи.

30

Анонимен

преди 10 години

Кой колко дължи на Путин :САЩ - ~ $ 165 млрд.ЕС - ~ $ 200 млрд. Великобритания - ~ $ 50 млрд. Япония - ~ $ 10 млрд. Канада - ~ $ 5 млрд.