223

Анонимен

преди 10 години

30-40 хиляди такива "луди" и България ще се изчисти от душманите :)) !

222

Анонимен

преди 10 години

До 250 казваш ако бяхме бяла държава,еми ти приятелю знаешли че може само да мечтаем да живеем като *** в Лондон.Това в БГ никога неможе да се случи.Като кучитътй не можем да живеем всеки месец на преглед при доктора задължително ги карат.Лошо е когато неси излизал на вън от махалата.

221

Хо

преди 10 години

В това видео можете да видите как действат израелските служби за борба с терора "ЯМАМ". Става въпрос за барикадирал се в апартамент психично болен, който държи за заложник дете. youtube/watch?v=wuWJD7HTt7c

220

Анонимен

преди 10 години

УТРЕ ИЗВЪНЗЕМНИ ЩЕ ОПИТАТ ДА НАХЛУЯТ В ДВЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ С ЦЕЛ ОПИТИ,ДАНО ЖУРНАЛЯТА ДА НЕ СА ПРЕД РУСКИЯТ ПАМЕТНИК ТА ДА ОТРАЗЯТ СЪБИТИЕТО НА ДЕНЯ,А КАКВО ПОДЛАГАНЕ ПРАВЯТ СОПОЛАНКОВЦИТЕ ПО БТВ НА ПРЕДИ ОБЕД,РАЗТРЕПЕРВАТЕ МЕ БЕ ХОРА,ВЪРЗАХ СЕ ЕЙ,ПА БИЛ ЛУД,ПА СЕ КАРАЛ СЪС СЪСЕДИТЕ,ПА КУЧЕТО МУ БИЛО КАФЯВО,1962 ОТКРАДНАЛ КОКОШКА,МУХАХАХАХАА АЗ ПИТАМ ЗАЩО ЧЕНГЕЛАРОВИТЕ ПУСНАХА ЙОСКО КОСТИНБРОДСКИЯ,КОЙ ИМ НАРЕДИ ????????????????????

219

Анонимен

преди 10 години

ади бе един луд ви прави на ***...

218

Bubbles

преди 10 години

До Стига бе!Не съм съгласен с подобни тиквеници, на които в *** им *** отеква само името на любимата партия(без значение коя от всичките) и навсякъде виждат политически конспирации и други подобни. Още по малко пък обичам да ми ВИКАТ и то сутрин.

217

отрепка

преди 10 години

Както ми е писнало от гадостите в българия ще се жертвам и ще ги избия в парламента то и без това не е живот това.

216

Анонимен

преди 10 години

Този като Волен е психично болен и също като него носи боен пистолет. Сидеров също си носи боен пистолет в джоба и с него влиза в Народното събрание, което е абсолютно незаконно. Той също е опасен и може да го използва.

215

Анонимен

преди 10 години

Аз ще спя спокойно защото главният комисар е на мястото.

214

Петко Савов

преди 10 години

Ще гръмна психолозите! Назад ***! Чакам и другите спец ченгета, вече гръмнах един.

213

ДО Дектър

преди 10 години

Много филми гледаш много нещо. Пратят ли военните те не питат луд ли си или не. Няма човешки права има само Женевска конвенция. Предадеш ли се може и да се оттървеш иначе направо с гранатомета и айде яж си житото. Ама така ще става като повечето полицаи са семкаджии и дребни рекетьори на малки наркоманчета и ***.

212

Bubbles

преди 10 години

До TinaЕ това е от последните десетина дни поне доколкото разбирам от предоставената в медиите информация, преди това ако не е имало нищо не виждам причина да го затварят.Виж ако е имал золуми и преди съм съгласенс теб.

211

Стига бе!

преди 10 години

До Bubbles и с какво те подразни тиквеника от пост 219? С това, че няма да е съгласен, ако има новина утре, че си бил убит - хора, които не те познават да почнат да обясняват, че си си го заслужил, че има защо да е така или, че за това е виновна позицията на планетата? С това ли те подразних? Срещу това ли си против!?

210

Анонимен

преди 10 години

Един полицай е убит, а двама униформени са ранени, съобщи пред БНР главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. По-късно от пресцентъра на МВР съобщиха за трима ранени полицаи. По думите на Лазаров пострадалите униформени са без опасност за живота.Значи и на тримата му няма нищо само дето единият е убит.Убитият полицай е бил хора на стачката в София.Лазаров е много не грамотен еми то иначе няма да слушка.

209

huh

преди 10 години

А бе какви спец ченгета са отишли да го прибират тоя бе ?! Това са си били обикновени селски полицаи .... но нали медиите трябва да раздуват глупости !

208

банкеръ

преди 10 години

Този гражданин,маи не е луд.Защото е бил или е ловец.Вероятно ще го застрелят или ще се самоубие за да не стане ясно за какво става въпрос.Полицаите са си помислили,че ще си го задържат,но са яли дръвцето,дано и други да не пострадат.При изпълнение на дълга застрелян от пиян авджия,тъжна работа язък за еничарина.То не е,като да набиеш някои със сопата,а тои да няма с какво да се защити.Сегашната Полиция не се различава от Башибоздука по Турско, примери валяло.

207

до 247

преди 10 години

*** знае ли какъв *** е *** в твое лице ? Ако не знае дай ми телефонът и за да и разясня как може да те въдвори в клетка за този вид екземпляр.

206

Анонимен

преди 10 години

Ако бяхме бяла държава (поне частично) вече щеше да тече официално разследване на кого и къде е подаден още първият сигнал срещу психото и какво са направили през тези 4 години по случая.

205

Анонимен

преди 10 години

1 от всеки 10 полицаи е читав... Останалите са подставени лица, синове на бащите си "милиционери"...

204

25 god kapitalizam

преди 10 години

vsichko tova e sledstvie na banditizma alchnosta na kapitalizma 25 god.ypravlenie na klika ot prestapnici dokarali i zablydili naroda ,vposledstvie toia narod prevarta besi samoybiva narkotici prostitytki dalaveri .ot klikata prstapnici i vragove na naroda v sofia niakoi da e otkachil niama .