58

Анонимен

преди 10 години

Както изглежда "референдумът" в Крим ще си осттане "кьорфишик", който Путин ще използва при бъдещите преговори за статута на автономната област !..., а иначе мужика, както в Крим така и в Русия ще си остане точно тлкова беден както до сега.

57

Анонимен

преди 10 години

ес и сащ подкрепят терористи, фашисти и превратаджии, само че следващия път когато фашизма почука на вратата им руснаците ще си правят пас!!!

56

дядо

преди 10 години

Чета коментарите и се чудя на изказванията от типа:болшевиките така,болшевиките иначе,а бе хора,та вие изповядващи западните ценности сте по-болшевики дори и от комунистите бе,всички ревете в един глас девиза на болшевиките:-"който не е с нас е против нас"-за каква демокрация плачете тогава,когато не отчитате чуждото мнение?!Спомнете си Волтер:-"Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш"

55

а исраел?

преди 10 години

Когато "международната общественост"подходи в реторика и действие относно Крим и по отношение на АНЕКСИРАНЕТО НА СИРИЙСКИТЕ ГОЛАНСКИ ВЪЗВИШЕНИЯ И ИЗТОЧЕН ЙЕРУСАЛИМ ОКУПИРАНИ ОТ ЦИОНИСТКИЯ РЕЖИМ,то тогава може да изисква морално и международно право да съди Путин.

54

Анонимен

преди 10 години

Украйна е най-неутралната страна тя няма право да се меси дори във вътрешните си работи. За разлика от Русия, която е готова да се противопостави решително на всяка намеса във вътрешните ѝ работи, където и да е по света. Защото Русия граници няма, Русия граничи с който си иска. Тя се бори за мир, "для весь Мир"хахахаха

53

Анонимен

преди 10 години

50 000 000 от Украйна + 70 000 000 от Турцияи ЕС ще е най голямата джунгла. който е за това да стане да клика(+) който е против да клика ()

52

EU citizen

преди 10 години

Русия винаги е водела милитаристична имперска политика, винаги са се бъркали във вътрешните работи на другите. Още през 19 век нейните имперски амбиции започва война на балканите и се опитва със санстефанския договор да създаде една почти империя на Балканите, добре че западните демокрации се намесват и с Берлинския Конгрес развалят санстефанския договор, и русия остава с пръст в устата. И сега за Украйна пак ще остане в с пръст в устата, а България винаги ще бъде със западните демокрации.

51

Анонимен

преди 10 години

Че как няма да е фалирала Украйна като толкова време е заедно с комунистическия *** Русия. Украинците със сигурност не са забравили комунистическия геноцид по времето на СССР когато от глад са измрели милиони украинци защото КПСС е изнесла украинското зърно зад граница. Това е нещо пред което делата на Хитлер са като детска градина.

50

Анонимен

преди 10 години

Кери "ще има много сериозни мерки" :)) единствените сериозни мерки трябва да вземете на задниците си че не всички памперси ще ви паснат.

49

SS

преди 10 години

"Кризата в Украйна не е по вина на Русия..." - ...и един мармот завива...

48

Големия

преди 10 години

Бг дупедавци, защо не пратите сирийски бежанци в америка, сега фрегатата "Дръзки" ще напада Русия, ***, ако Америка ви каже да си ядете *** вие с радост ще ги хапвате и за още ще питате. Но има хора със здрав разум и не трябва да позволяват това, който му харесва да се дупи да отива в Америка, и журналисти и всички гъзопродавачи да не се исказват от името на всички.

47

Анонимен

преди 10 години

Владимир Путин - човекът, който заслужава Нобелова награда за мир, но никога няма да я получи.

46

да бе

преди 10 години

До АнонименИ за какво да благодарим фалирала Украйна с екологична криза от Чернобил с яки бандити олигарси и с чудовищни между национални разпри мерси не искам ЕС да дават пари за тези навлеци. Ние колко се стискахме и мъчихме и за нато и за ЕС - да си минат по реда

45

Анонимен

преди 10 години

Путин е най-простия президент в цялата история на Русия. Ще доведе Русия до поробване .

44

Анонимен

преди 10 години

52 се отнасяше за 46Сори! Не мисе опреснява добре страницата

43

Анонимен

преди 10 години

Обама(съмняващ се):- е да красиви са руските самолети ама... и нашите не са лоши, надяваме се Русия да не анексира Крим.Кери:- код кафяво!Маккейн:- код кафяво!Бжежински:-код кафяво!Обама: къв код бе кво кафяво?Нуланд:- ъ ъ ъ господин президент дайте да ви сменя памперса..

42

Анонимен

преди 10 години

Ре 40 Извади си главата от *** и ще прогледнеш!после ще ми благодариш!

41

Джон Кери

преди 10 години

Надявам се руснаците да дойдат в Лондон с ясното съзнание за факта, че международната общност е под американски ботуш... ъъъ тоест че е наистина силна и единна по този въпрос.

40

Анонимен

преди 10 години

Путин ше ви е.е яко *** натовска ***

39

Анонимен

преди 10 години

До АнонименА автономна област Косово, групако, какво беше? Или си някой *** ***.