69

Смях

преди 10 години

Те Украйнците армия имат ли ???? Току що четох една статия и все още се заливам от смях...Европа е уплашена от възможния Руски отговор на събитията във Украйна..Със няколко реда европейците страхуват че ако Руските танкове тръгнат към Киев ще спрат във Лисабон..Европейците смятат че след първите сражения техните военни ще побегнат като Грузинската армия :)) Холандците пък са уплашени че Руснаците ги ненавиждат заради сексуалните свободи и могат да решат да наложат ред при тях :)))))))))

68

Анонимен

преди 10 години

Какви армии, какъв дух? Една димка / не бомба/ на майданя и една в радата и войната е свършила.Редовите украинци няма да воюват с руснаците. Това е пределно ясно. Онзи ден гледах интервю на командира на украинската пехота в Крим. Дето не се предавала. Бил от Хабаровск и родата му била там. Кличко и той - половината му рода в Москва, иначе ще води украинците. Големо театро се разиграва, май.

67

слава на русия

преди 10 години

Махнете ги тез бандеровски мекерета с тях е свършено, Путин ще ги приклячи!

66

анонимен

преди 10 години

Да не се плашат, а да свикват украинците.... вървят по нашия път, скоро войската им ще стане още по-малка и немощна... тях ще ги пазят американците и НАТО.

65

Анонимен

преди 10 години

до 95.архангел.....според статистиката в източна Европа намалява населението а в западна се увеличава с темпове....

64

Анонимен

преди 10 години

Ще удържат до зимата!

63

Леле че народ

преди 10 години

До СТРАНДЖАТА 109 Да де,в САЩ зимата им еб*ва майката ,в Япония земетресение пак,в Турция си стана мазало. Е па уцелиха момента точно в десятката.

62

СМЪРТ НА ЛЬОСЬОГНЬОМ

преди 10 години

АБЕ ПРОСТАЦИ РУСОФИЛИ!~ КОЙ ТУК Е АГРЕСОРА!!! КОЙ ВЛИЗА В ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ !!!! КОЙ !!! УКРАЙНА ЛИ Е ВЛЕЗНАЛА В РУСИЯ КАЖЕТЕ ДЕ !1!!1УРУДИ НАЧЕЛО С ЕДИН УРУДТИН ПУТАГНУТИН!

61

Анонимен

преди 10 години

В Русия престъпноста е ДВА пъти по ГОЛЯМА от тази в САЩ....така се си правете изводите.....

60

ХАХА

преди 10 години

опасно--тези вече си имат и нациска гвардия.......олеле мале--да не се спрат в БЕРЛИН АКО ТРЪГНАТ РУСИТЕ....ЗА ЕДИН ДЕН ЩЕ ГИ НАБУТАТ ....ДАЖЕ И ТОВА Е МНОГО....МАЙНА-ДАЙНА---

59

Анонимен

преди 10 години

До архангелКой,кой,кой умирал ?ХахахаххахахаКаква е средната продължителност на живота при мъжете в Русия?59 години.Че то Кроманьонският човек е живял повече!

58

архангел

преди 10 години

Управлението на съвременното западно неолиберално общество много прилича на сатанизъм. А сатанизмът проповядва господство на дявола, край на света, какъвто го познаваме, последна и вечна победа на злото над доброто!

57

Анонимен

преди 10 години

наистина положението в украинската армия е подобно на това в БА . Показателно е колко небоеспособна е професионалната армия в класически конфликт , украинците нямат ресурс дори да мобилизират запасняци. Иначе не е правилно да се надценяват руснаците , те определено нямат възможност да водят пълномащабна война срещу сериозен противник , една истинска война срещу мобилизиран и защитаващ се противник би ги разорила , а и все още много хора си спомнят афганистан

56

Анонимен

преди 10 години

Егати тактиката да се усереш от страх, повдигнали са си бойния дух с 5 см. ама седнали

55

СЛАВА УКРАЇНІ !

преди 10 години

Не го мислете бойния дух на украинците.Народ,водил едновременно партизанска война с комунисти и фашисти и оцелял,никога не може да бъде сломен!

54

Леле че народ

преди 10 години

До ЕкспертСамо че разликата е очевидна.Голяма част от Украинската армия са руснаци ,а българската армия от Сръбско-българската война са били всички българи) Ей това е огромната разлика,дето експертното ти умче не схваща. Пък и в техника там укаинците са гола вода пред руснаците. А война без техника не се печели.

53

11591

преди 10 години

Като ви е толкова чист Путин я потърсете в интернет нещо за батальон Восток, и се насладете на чистата пропагандна машина на братята руснаци.

52

архангел

преди 10 години

Западът умира. Населението на Европа и Северна Америка намалява. От времената на масовата епидемия от 14 век, наречена черната смърт и покосила една трета от Европа, не е имало такова бурно намаляване на населението както в края на ХХ и началото на ХХI век. Днес в 17 европейски държави смъртността значително превишава раждаемостта

51

Експерт

преди 10 години

Цялото това умуване е излишно. Същите оценки са давани и за българската армия след Съединението. Сравненията със сръбската армия са изглеждали почти по същия начин.Но се случва чудото на Сръбско-българската война..Никой не знае на какво е способен народ който защитава свободата си след стотици години чужда доминация...Една война при която зад гърба на украинците е границата с НАТО ще коства на руския и украинският народи повече от Афганистан.Путин е на крачка от опасна пропаст и за самия него.

50

архангел

преди 10 години

Борбата с Християнската религия се води с чисто политическа и психологическа цел. Няма Бог, а хората сами са си богове, при все, че уж били произлезли от маймуни. Според сегашните набедени цивилизационни учители всеки човек трябва да усеща себе си като отделен свят. Той има право сам да определя ценностите си. Вече няма общоприети понятия за добро и зло, има плурализъм на мнения! Няма праведност и грях, има свобода на волеизлиянието.