41

Анонимен

преди 10 години

Хайде, наслагайте ми минусчетата, а после вървете да си поревете на путьовото рамо - Китай толкова мъжката си мълчи и по-скоро не подкрепя ***, че по-зле за тях не е било в двустранните им отношения. И далеч не са само те - целия останал свят или ги обвинява и заплашва или просто не се съгласява с тях. Като им свърши водката може да се осъзнаят, но ще е късно ;)Погледайте малко телевизия, различни информационни агенции, различки изявления и конференции. Спрете да сте коне с капаци ;)

40

Georgiew

преди 10 години

Oswen i nie da naprawime taka, i da chakame rusiq da doide OTNOWO, Bulgariq ne iska Evrogeiski saiuz....nie ne iskame NATO i izmislenata durjava Hamerika...vurvete da se shib*ate evropriski "cennosti"!

39

Анонимен

преди 10 години

Ама русофилите действително ли си въобразяват че са толкова страшни че никой няма да посмее да пипне руските терористи ? Те могат да стигнат до Киев за 2 часа без да им оказват съпротива ама нали знаете че НАТО вече няма само да гледа а и ще нагази съветската ***. Не само ще я нагази а и ще я опърли и одере за 2 часа точно.

38

до 53

преди 10 години

края на измисления гейски ЕС е започнал с приемането на България. това е си е аксиома, България е винаги с губещите!

37

Анонимен

преди 10 години

Какво ли имаше предвид външния на Франция Бернард Кушнер ,който заяви,че ЕС на всяка цена трябва да запази Крим в състава на Украйна ,иначе проекта ЕС отивал по дяволите,дали не сме свидетели на края на измисления гейски ЕС

36

Анонимен

преди 10 години

Вангувам... Бг в ес ли е? да. в нато ли е? да. Честито на печелившите от Русия! Индикатора - Бг винаги с губещите е 100% верен.

35

Анонимен

преди 10 години

до 47 Не мога да те разбера теб аз. Какво общо има Полша с Крим и Украйна, че да се вре между шамарите?

34

Анонимен

преди 10 години

Аве Путин само ще намигне на китаеца и е превзел и Европа и САЩ за броени дни. Майката им ще разкатаят ако се стигне до трета световна някой ден.

33

Анонимен

преди 10 години

до 38Полша да тръгва да удря руски войски? Ти чуваш ли се?Бе не виждате ли че нито Нато нито хамериканеца говорят за военни действия, а само за санкции спрямо Русия. И няма как да е друго яче- *** са всички от Путин и само се заканват с жалките си санкции. Друго не могат да направят. Ама тоя път не сме 1999-та за да влезе в Сърбия скапания хамериканец и да удари сърбите заради Косово. Сега си стоят мирни на ***, насраните *** брюкселско- вашингтонски мишки.Да църкат само им остава

32

До анонимен 21

преди 10 години

Много си прав че започва нова студена война. Но знаеш ли, много се страхувам, че ПАК сме от грешната страна. Просто такава ни е орисията. Сякаш някакво правило, където влезем, какъвто съюз да подкрепим или да влезем, то ВИНАГИ ге оказва грешната страна. От нашата съдба може даже човек да се ориентира, как ще свършат нещата и НЯМА да сбърка. И го пиша съвсем сериозно, въобще не е майтап. Погледнете историята.

31

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 26Как тогава точно твоят пост за няколко секунди получи 10 гласа?:))))

30

Анонимен

преди 10 години

не вярвам че за 2-3 часа ще стигнат до Киев. ;)я да ми покажат и ще повярвам. :)вперьот!

29

Анонимен

преди 10 години

Значи Русия няма право да провежда военни учения на собствена територия, а САЩ могат да си развяват байрака в Черно море? Де е САЩ, де е Черно море? Какво правят янките в нашето море? И не ми приказвайте за учения с Румъния и България.

28

Анонимен

преди 10 години

3 Кой кого иска да удря бе тъпун , умрел е някой да ти удря Русия , тя сама си се удря , такава антуириска коялиция си съзаде в света , че друг ме би могъл да я направи .

27

Анонимен

преди 10 години

Андрий Парубий тоя американски михлюз който от филхармонията в Киев стреляше със снайпери по мирните граждани, нека да пълни ***, краят му е близък!

26

:)

преди 10 години

"при евентуално изостряне на конфликта руските военни ще могат за два-три часа да стигнат до Киев"Е, да не прекаляваме - сигурно ще спират за по цигара :)

25

Анонимен

преди 10 години

Ей тва от снимката сега му правя станок от дясната страна на джипката +/- 10 градуса ляво дясно, задните седалки са вън и съм си направил система да подава лентата по-гладко без да я мачка....мързеше ме да режа тавана :)

24

Анонимен

преди 10 години

Kogo да мачка братята украинци ли които искат да станат като нас , може ли да си толкова зажмудзан

23

Анонимен

преди 10 години

Проруските коментари са много умни. Явно се борят за 200лв. минимална заплата, мизерия и ограничения на свобода, слово и всико останало на всеки с различно мнение от несменяемото управление. Така де, същите неща дето ги има при "майка" ви.. Постоянно сами си го набивате, а после се чудите кой ви е виновен, че сте толкова зле. Останалите си живеем живота и ви се възхищаваме на проникновенията и разбирането на света, икономиката и политиката ;)

22

БАЧКАТОР

преди 10 години

До ???Момченце ,ако НАТО-БЛАТО реши да удари Русия, братушките ще използват ЯДРЕНИЯ СИ АРСЕНАЛ! Точно затова никой западен лидер не говори за военна намеса в Украйна, за някакви си там санкции политически и икономически.