380

Гражданин на РБ

преди 10 години

Драги коментиращи, конфликтът РУСИЯ- САЩ може да доведе само до ядрена война и зима.Толкова ли *** сте.. М?Ядрената Зима е изгодна само на Планетата ни, щото ще се отърве от ЗАМЪРСИТЕЛИТЕ на ПРИРОДАТА СИ.М?

379

мюмюн

преди 10 години

с овчарска сопа не може да се прескочи гаф@ на вигенина.с овчарска сопа

378

Румбо

преди 10 години

То пък някой ни пита дали го признаваме.А руските цели са кристално ясни-Укайна да остане тяхна сфера на влияние и също не искат враг пред портата т.е. нато до границата си.За тях си са 100% прави!Крим беше средство,а не цел.Но вече картата е изиграна и няма връщане.Следва по-сериозното.

377

СТАРА ЗАГОРА

преди 10 години

Преди имаше един външен министър от СДС който искаше да съди Русия и умря като куче, сега и този мишок е наред да завърши като него ! Слушай малкия, не влизай между шамарите на големите - това не носи добро на България !

376

морски

преди 10 години

Докато ближем зад..ците на ЕС никой няма да ни уважава.Българина е безгръбначно мекотело.

375

АЗ

преди 10 години

До 1989 г бях член на БКП след като партията си смени името на БСП скъсах билета на две и го хвърлих.Тази партия няма нищо общо с БКП Аз когото получавах партийния си билет съм се клел в други идеали и ценности, тези станаха капиталисти, тези са по десни и от най десните в България. Тази партия реже клана на който стои, и ще го разбере на изборите.Аз не мога да разбера защо ходят на Бузлуджа нямат право да ходят там и да наричат себе си столетница.

374

койчо

преди 10 години

Пак бързаме да изкажем позиция, която после ще ни излезе през носа! България, за разлика от Англия, няма вечни интереси, има вечни, загробващи ни, приятели! В този конфликт, която и страна да вземем все ще има неприятни резултати за нас!

373

Смях

преди 10 години

За никой вече не е тайна че следващия председател на Европейската комисия ще е Евреин.Една малка нация чрез машинации и корупция застава начело на света Америка отдавна е окупирана след ратифицирането на закона за частния ФЕД през 1913г от "президента" Удроу Уилсън който до края на живота си съжалява за това... Единствената надежда е във Русия, но там борбата е жестока между Путин и Ционистите който са окупирали целия бизнес включително и Централната им Банка която се явява клон на ФЕД !!!

372

гюнтер протопундевич

преди 10 години

права е партийната линия криволичеща към хоризонта

371

истина

преди 10 години

а,някои да ви питал?

370

NN

преди 10 години

Пак подкрепяте губещите бе,будали!!!

369

Васо

преди 10 години

А сега да видиш ти какво е да те репресират. Твоите социалисти са на една позиция с Паси. Нещо като ястреби дето използват момента да довършат окончателно всяка връзка с Русия, па да става каквото ще. Сега или никога им е девиза. Не ги е еня за бизнес дето е останал, за пазар, за суровини, за туристически сезон, за нищо. Ама демокрация нали. Нищо, че из Киев се разхождат едни с нацистки символи. Що не ги поканят тях в Берлин с тия знамена и свастики. Тичай при Костов да умувате. Трагикомедия.

368

Смях

преди 10 години

До ИванНяма БСП,СДС,ДПС,ГЕРБ всички са едно... Играят по свирката на окупаторите който не е съгласен си заминава по един или друг начин !!! Окупаторите няма смисъл да ги споменавам но за незнаещите това са USisrael !!!! Това *** на снимката е от така наречената ГОСПОДСТВАЩА РАСА според "мъдреците" от ЦИОН...Тези който взеха властта във Украйна са от същата кашерна раса !!!!

367

муспи

преди 10 години

Русия няма да хвърли някоя бомба в България, защото е ясно че това Вигенин е българин колкото предишното Ники Младенов.Но ние трябва да го убиеме, защото след като отмине Украйна, идва ред на предаването на источна България на турция!

366

атансион

преди 10 години

Сама за това изказване на външния,бсп рискува да остане пета политическа сила.

365

питам

преди 10 години

Всички външни министри вътрешво са евреи - и Надка и Паси и Ники Михайлов и Вегенин.Защо ли?!

364

Иван

преди 10 години

Е ,бива ,бива , ама чак толкова предателство спрямо руския народ ,не бива ! Всички вече 25 години си мислим ,че БСП е за Русия ,но се оказва ,че и те ,заедно с толупа Александър Йорданов ,са си мислели да съдят Русия ! Добре е ,че народа изхвърли навреме седесарите на *** и сега ще му е по лесно да изхвърли и родителите на сдс /станишевци / ,на сметището !

363

геро

преди 10 години

Имам чувството че не дай боже получи се конфликт м/у запада и Русия българските управници ще разрешат от нашите летища да излитат самолети и от американските бази у нас ще се изстрелват ракети с/у Русия БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ През 1999г Иван Костов разреше американските самолети да летят над България и хвърлят бомбите над Сърбия.По време на ВСВ от нашите пристанища тръгваха немски кораби и от нашите летища немски самолети с/у Русия.Пак ли не знаем на коя страна да сме.Срам ме е че съм българин.

362

тръндапляктор

преди 10 години

браво вигенин ние се гордеем с теба

361

ВАСИЛЕВ

преди 10 години

До Анонимен: СТАНИШЕВ ,ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИШ ТАКИВА ,КАТО ТОЯ *** ,ВИГЕНИН ? ТОЯ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ БЕ ,БРАТКО ! ТОЙ СИ МИСЛИ ,ЧЕ БСП Е ФИРМА ЗА ДАЛАВЕРИ И ТО ПРОТИВОБЪЛГАРСКИ ! Я ГО ПРАТИ В КРИМ ,ДА МУ ПОКАЖАТ РУСНАЦИТЕ ТОЧНОТО НАИМЕНОВАНИЕ НА ИМЕТО МУ !