100

Анонимен

преди 10 години

кери е супер ***. русия ще премине към други валути и ще девалвира и без това закъсалия долар. след това, сащ ще го изду..ат както го направиха в сирия и ред други страни. който играе с путин и лавров и се наиграва тотално. много му се иска на *** да е като рейгън, но не става... кухото си е кухо. никой *** не е измислил нищо и никога! те са ***. в *** кратуна е кухо.

99

до 98

преди 10 години

Да ти имам и логиката!Те такива като теб ходят и от лихвари взимат на 100% лихва ,че да не са зависими от банките и после стават дебелите панайри

98

Хо Ши Мин

преди 10 години

Този белокосия янки, още се буди потен и сънува виетнамци в джунглата. С тези санкции може само да плаши гаргите. Сринала се рублата, тинтири минтири, ала бала. Злато, платина, титан, уран и цялата менделеева таблица я има в Русия. Да не говорим за другите природни богатства. Или ще ме убеждаваш, че с американска хартия ще строиш самолети и ракети. Ало пенсийо, пий си редовно хапчетата и яж гумения МакДак. Между другото, със санкции в/от/ космоса хора не можеш да качиш или прибереш.

97

ДЕНДИ-ПЕНДИ

преди 10 години

бах таз мумия...

96

И нека

преди 10 години

наддаването започнеСЕГА

95

отец Кирил

преди 10 години

Това на снимката е АНТИХРИСТА !!!

94

Яценюк

преди 10 години

По бързо давайте, че дните ми са преброени!!!!

93

Анонимен

преди 10 години

като не успяха да надупчат тексако нашата земя, то западна украйна е добре дошла за американусите. обръщайки се назад в миналото се сещам за много сходни неща в българия! 89 и 90 година скачахме по студентски митинги и стачки с голямата идея, че ще живеем супер, но след малко време се оказа, че сме били употребени от шайка разбойници от сдс, които обраха до шушка страната! украинците горчиво ще съжаляват няма как някой псевдодемократ да ме убеди в чистотота на сащ и ес, на сдс, герб...

92

ха

преди 10 години

Мммм Наддаването нека почне ... СЕГА . Ще изпотребят народа, за да ми мерят .. на тяхна територия.

91

до 100

преди 10 години

Голяма пара дава тоя запад!А българите само за социални се разделят с 4-5 милиарда годишно!Бива ли да сме толкова богати?

90

при

преди 10 години

ритане на атовете,бая магарета ще го отнесат.И в канца канцов ,кои ще спечелят-Русия и Германия.

89

зле

преди 10 години

Започна заробването на Украйна от американския империализъм.

88

Анонимен

преди 10 години

Това със санкциите е бош лаф работа,то като запада налага толкова много санкции на Иран ,какво стана от една изостанала държава при управлението на удобния на запада шах на Иран ,днес след санкциите Иран е ядрена и космическа сила , много добре въоръжена ,която се развива изключително добре и която нито Израел ,нито запада посмяха да нападнат.така ,че тоя *** Джон Кери да си ги завре тези санкции сещате се къде....

87

Анонимен

преди 10 години

Русия дава 15 милиарда,САЩ дават 1 милиард ,а ЕС само 610 милиона??????

86

sporto

преди 10 години

До ДА.Какво опяваш бе, хващай гората като са те изиграли, трябваше да сме изолирани от света ли според теб

85

Анонимен

преди 10 години

Руснаците даваха 15 млрд.+ евтин газ., но по-добре 1 млрд. от американците, защото няма да стават зависими т Русия.

84

дядя Ваня

преди 10 години

*** американски, какъв 1 милиард , кравар с краварите. Само на Газпром дължат над 2 милиарда за 2013 г. Той долари щял да дава. С тези хартии можеш само да си бършеш ***.

83

ДА

преди 10 години

Още не бяха изблани, и новите веднага обявиха бъдеща преватизация на енергетиката .. нещо познато мирише..

82

EUSSR

преди 10 години

То е ясен пътя: Право надолу към пропаста! Еврейна-ФАШИСТ (яйцето) каза вчера, че ще "продава" (да се разбира подари) електропреносната мрежа. Честито на западните (западналите) украйнци ще си имат и те ЧЕЗ, Е-ОN и EVN. Ще затворят всички АЕЦ и ще открият ВЕЙ мафията!!!

81

За десен блок

преди 10 години

1 милярд директно за терористите от десен блок