197

Анонимен

преди 10 години

Русия на няколко пъти е била в "изолация"...на Путин не му пука, че няма да го канят на партита...съвсем наскоро заради Абхазия уж беше в изолация...и какво стана ??? "Изолирания" Путин направи Олимпийски игри...и спечели най-много медали...някои подарени...от западняците...да му се сложат е така, един вид....

196

обективен

преди 10 години

Истинaтa е, че русия зaгуби и Укрaйнa, a бaзите нa НAТО скоро ще сa нa рускaтa грaницa. В товa нямa кой знaе кaквa трaгедия, зaщото в близко бъдеще- 1,2 години и рaшaтa ще бъде демокрaтизирaнa, a олигaрсите ще си я поделят

195

Demos

преди 10 години

До всички американски *** и предатели тук:Американският империализъм взе поредната си жертва - Украйна. В държавата започва гражданска война. Народът е обречен на глад, смърт и мизерия. Истинският виновник за това е САЩ, а не Русия. Как една банда *** и престъпници, като Кличко и Тимошенко, ще управляват Украйна? Отговорът ни е твърде познат - като Боко Кратуня у нас. Резултатът ще бъде глад, смърт и мизерия за бедният украински народ!!! Гарантирано от САЩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

194

Анонимен

преди 10 години

- Украйна практически няма флот. Флагманът на ВМФ на Украйна Гетман Сагайдачный днес е преминал на наша страна. Те са издигнали Андреевски флаг. Флагманът си идва след учения от Средиземно море в Черно море с нашия Андреевски флаг. Те са изпълнили заповедта на главнокомандващия Въоръжените сили на Украйна Виктор Янукович и са преминали на страната на Русия, каза Игор Морозов, член на Съвета на Федерациите по международните въпроси.

193

Анонимен

преди 10 години

Учете китайски и упражняваите забравения руски.Вече светът е в нова студена Воина!То и за хубаво може да е !Някак няма да върви да ни държат гладни,боси и да искат нещо в замяна!

192

Анонимен

преди 10 години

До НинаТака е, Нина, европидалите разбират само от шут в дзурлата. От добро не разбират, твърде са алчни и агресивни, типично за диагноза извратен психопат.

191

Анонимен

преди 10 години

То не беше, Унгария, не беше Чехословакия, сега и Украйна. аман бе.

190

Геле

преди 10 години

До Ангел до 209Глупако , разбираш ли , че СВЕТА тогава няма да го има..........

189

Анонимен

преди 10 години

До ТервелНе бе то без руския газ ЕС ще се разпадне, я се поинтересувай откога Русия продава газ в ЕС и откъде глупавите германци са си доставяли газ до 90-те години :)))

188

Анонимен

преди 10 години

До 220Какво означава да застанат като те са даже правят съвместни военни обучения. Не знам ти от къде си ги измисляш ...

187

Анонимен

преди 10 години

До АписРазрухата в прехвалената ти Европа предстои, с тия трилиони дългове, затова драпат за война :)

186

neni4a

преди 10 години

И да си допълня поста.За мене помощ от 1млрд долара си е чиста подигравка.Та те имат повече да дават само на газпром. За сериозна помощ говорим около 30 млрд

185

Нина

преди 10 години

Да, правилно, братушки, западните "демократи" само от сила разбират, давайтеее....

184

anonimen

преди 10 години

amerikancite se osraxa ,cqlata kriza v Ukraina be texen scenarii,6te vidite kakvo 6te stane nakraq 6te si podviqt opa6kata te si pomislixa 4e Rusia sled promenite e otslabnala ama gre6at,6te go razberat skoro

183

Анонимен

преди 10 години

руснаците, вън от Украйна.

182

Анонимен

преди 10 години

216 Боклукa си ти, щото кьорaвa стотинкa не зaлaгaш нa " думите" си, лъжеш по руски.

181

kapo

преди 10 години

Междувременно, украинския ВМФ е преминал на страната на Русия...

180

Ангел до 209

преди 10 години

И кво ще стане бе ***.ЕС им запорира парите .Путин идва с танковете.Европа отвръща с атомните.Америка от другата страна.Целия регион ще стане леща но от Русия и следа няма да има!!!

179

Апис

преди 10 години

О даааа след като се отделиха от СССР и влязоха в ЕС в прибалтийските държави е разрухахахахахахаха еееей по *** човек от русофила не можеш да срещнеш във вселената.

178

до 220

преди 10 години

Китай дали биха застанали на страната на Русия.ааааа???? Китай смазаха 2000 студенти на площада пред цял свят !Китай ядоха дебелия по-време на Боксъорския бунт!Китай помнят Японската Империя!Ако смяташ ,че и Тибетските възстания са забравили ,то лъжеш се!В тях е и парата и икономиката на света!