434

пешо

преди 10 години

До anonimenПрав си ,като си си набил в главата ,че в Русия народа гине от глад...

433

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЧего ? Откуда ты ,дружок ?

432

ha ha

преди 10 години

Четох руските форуми- там цари небивал даже и за руссия оФчи патриотизъм!Няма да се учудя ако един ден , като се възнесе императора поданиците му решат да проснат кожата му редом до тази на др. Ленин !

431

Анонимен

преди 10 години

Българина не знае думата васална държава!Е това сме в ммента ,та онея пишещи за свободната България ,да махнат 2 чифта розови очилца и после.Да си се геополитизират големите.За нас проблемите са два !Кое на каква цена ще е след тая криза ,с какви туристи ще изкараме сезона и колко ще ни струва цялата тая дъндания.

430

anonimen

преди 10 години

Толкова прости хора има че няма и къде.Едни като са си набили в главите че руснаците са номер едно,не можеш да им промениш мнението.Не виждате ли фактите,докъде е докаран украинския народ,от президент поставен от Кремъл.Народа беден,президента окрал милиарди.Купил на сина си коли за над 2млн. евро.Америка може да е всякаква,може да води дори грешна политика,но никога няма да остави народа си да умре от глад,а Русия го прави,не гледайте че има богати руснаци,те са за сметка на народа който гине.

429

Анонимен

преди 10 години

Всъщност и тия и ония искат да ги сбият,украинците трябва да внимават по спокойно със серенадата и като дойдат да им я искат да ги водят за носа,все носисти са.

428

Питер

преди 10 години

До РУСКИЕ ВПЕРЕД !Само лека поправка русские идут и РОССИЯ ВПЕРЕД е прието ))))

427

сопол

преди 10 години

руснаците какво, трябваше да чакат от киев да пратят ония с тоягите ли да гарантират ,,честен,, референдум, за да остане крим в украйна. народа си иска русия. ние искаме ЕС, получихме го. всички щастливи, и кокошки и криви краставици

426

Анонимен

преди 10 години

Как ще стане тая изолация? На Обама може да му се иска,но какво ще кажат тези,които са го поставили на президентското място? Ще си позволят ли да загубят пазари или милиарди инвестиции?Иска или не Русия присъства в световната икономика и по един или друг начин,оказва влияние в нейното развитие!Една изолация би дръпнала всички с много години на зад и Обамата го знае много добре!

425

Анонимен

преди 10 години

Видно от руските медии, към настоящия момент украинските войски масово минават на руска страна. А в Одеса, Харков, Донецк, Днепропетровск се издигат руски знамена, а про-америкаците се крият в миши дупки. Украйна тази изкуствена държава ще отиде в миналото, а украинците са създадени по подобие на македонците за да обслужват интересите на САЩ, Англия, Франция и Германия и лансирания от тях комунизъм. Америка носи само кръв и бедност, те създадоха СССР и почти унищожиха Русия.

424

ванката

преди 10 години

Хахахах,и Путин го премести в другия крачол. Мръсната ционистка *** пак се опитва да се намесва,където не и е работата.

423

Анонимен

преди 10 години

До OBRABOTKATA NAЕ много си зле ,честно ! Само не стана ясно ,откъде ти е инфото за Сочи ?!?!? Отделно ,кой пречи и на други,освен руснаци да купуват имоти в Бг ? Дай да плюеме ,няма значение какви глупости пишеме... *** си ,ама голям...

422

Анонимен

преди 10 години

Подкрепям триумфално Сюзан Ориза!Не стига,че са се *** и са усмърдели света,но искат да го припишат на Путин.Стига вече ! Лицемери и фарисеи!

421

БАЧКАТОР

преди 10 години

Части на украинската армия са преминали на руска страна. Честито на превратаджиите в Киев.

420

Анонимен

преди 10 години

"Защо не протестирахте, когато се създаваше Косово? или аршина винаги е двоен?! ""Аршина" както го наричаш АБСОЛЮТНО винаги е двоен. Та да те питам теб и "неутрална" Европа и сръбските комунисти - кой отдели с Ньоиския Договор Македония от България и на кой я даде. Да те питан какъв тогава е бил "Аршина". Да те питам и за избитото, малтретирано и претопено население от българи там. И стига си сравнявал България с други страни. В случая със бивша Югославия и Украйна. И ситуациите преди и сега.

419

sopol

преди 10 години

руснаците ще гарантират ,,честен,, референдум. крим ще се отдели от украйна. руските войски са вече там, никой няма да ги нападне. така ще свърши всичко. А утре тимошенко ще подпише нови ,,изгодни,, цени за газта и всичко ще продължи по старому. в руските сайтове има имотите на новите украински демократи. тимошенко къща със собствен плаж. руснаците коментират така. да сте виждали някъде власт без пари.

418

РУСКИЕ ВПЕРЕД !

преди 10 години

Николаев ,Луганск и Мариопол развяха руския флаг ! В Одеса също са руснаци и там има 7 хиляден митинг в момента , направо не ги виждам киевските поляко-фашисти без излаз на море и без Донбас ква икономика ще праят ааахахахаахха РУСКИЕ ВПЕРЕД !

417

Demos

преди 10 години

До 558ЦРУ пари не дава, а само взема. Ако не вярваш, питай Боко Кратуня колко парички му струваше американската подкрепа. Проамериканските драскачите тук са си обикновени наши мекерета, *** до вдлъбнатост и слепи като къртица на дневна светлина!!!

416

neni4a

преди 10 години

До OBRABOTKATA NA Поне пиши на български. Приемам да плюеш,няма проблеми,но кат ого правиш,го прави на български,а не на ла*неница. Ако не можеш да пишеш на българси по обективни причини ги посочи.

415

Анонимен

преди 10 години

А кои са тези от САЩ,та си позволяват да предупреждават или заплашват когото и да било в света?Тяхната имперска и жандармска политика е издигнатата в държавна, още през 1951 г.със Закона за взаимната сигурност.Какво търсят те в Украина и навсякъде по света на десетки хиляди километри от територияалните си граници?Кой им е дал правото да се месят във вътрешните работи на суверенни държави?В Устава на ООН е записана изрична забрана,изразена във вид на препоръка.